İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çubukta Patates İşi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumV
Yeni Üye17 yazı
10/01/2013 : 22:05:26#1
Web sitesi
Alıntı
K
Üye644 yazı
E
Üye326 yazı
Tutulmadı bu iş çevremdede deneyip bırakanlar oldu
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..
L
Yeni Üye6 yazı
C
Üye249 yazı
sana bardakta kestane ve bardakta mısır öneririm tutulmamış bir seyde ısrat etmenın anlamı yok bence yeni şeyler denemek lazım istanbulda gıda toptacılığı yapıyoruz bardakta mısır ve türkiyede ilk defa bardakta kestane dağıtım ve pazarlamasını yapıyoruz ilginizi çekerse ürün fiyatları ve tezgah resimlerininde olduğu bir mail atabilirim size mail adresinizi bildirmeniz yeterli. hayırlı işler dilerim.
T
Üye243 yazı
selam arkadaşım, çubukta patates işi pek iç açıcı değil,ilk önce merak edenler geliyor ama çok özelliği olan birşey olmadığı için sonrası gelmiyor. bu işin sana maliyeti 800tl civarında falan olur,genelde çubuk patates biraz lüks tüketime giriyor,ama onun yanına orda olmayan birşeyler koymalısın tutunabilmek için. bardak mısır işide bitti bitiyor ancak cengoist arkadaşımızın kestane işi makul olabilir. bunun yanına en az iki ürün daha koymalısın,benim düşündüğüm bir iş ama senle paylaşayım, bu standa ıslak hamburger ve nohutlu pilav koyabilirsin. ama sen genede bir düşün derim. hayırlı olur inşallah
.ET.
L
Yeni Üye6 yazı
guncel
K
Üye211 yazı
15/01/2013 : 10:23:59#8
Web sitesi
Alıntı
Arkadasim ben de cok inandim yaptim hayal kirikligi yasadim. Ilk once dezgahin cok iyi ve ilginc olacak tam ne sattigin belli olacak ve kalabalik yerde olacak sabirli olacaksin. Ben bir arkadasla bir pazarda bu isi denedim kendimiz pisirdik kendimiz yedik:)) ve yaptigimiz masrafi da hic saymiyorum.
Krep standi ac derim google gir 'Crepe" yaz bak ozellikle Japonlar cok ilginc yapiyor.
Krep standi ac derim google gir 'Crepe" yaz bak ozellikle Japonlar cok ilginc yapiyor.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
T
Yeni Üye65 yazı
Herkese Merhaba
Sakin boyle islere girmeyin once bu tur islerde kendinizi musteri gibi dusunun neticede bazi seyler Turk Toplumunun sofra ve agiz tadina ugun olmali ki satasiniz C;g Kofte vb
Sakin boyle islere girmeyin once bu tur islerde kendinizi musteri gibi dusunun neticede bazi seyler Turk Toplumunun sofra ve agiz tadina ugun olmali ki satasiniz C;g Kofte vb
Taylan ŞENDUR
F
Yeni Üye81 yazı
L
Yeni Üye6 yazı
guncel
L
Yeni Üye6 yazı
GUNCEL
A
Üye189 yazı
Benim bir arkadaşım bu işi yaptın 1ay sonra kapattı.yeride çok iyidi.bu iş tutmaz çünkü ne doyumluk ne tadımlık bişey.butarz bişey yapacaksan.illaki.külahta patates yap çeşit çeşit soslu istiklal caddesinde bir yer var acayip kalabalık oluyor.ama bu tarz şeyi şöyle gençlerin fazzla olduğu yerde yapmanda fayda var.
L
Yeni Üye6 yazı
guncel
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz