Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Çubukta Patates İşi

BaşlatanleventdikTarih10/01/2013 11:50:05Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
merhaba arkadaşlar sizden yardım istiyorum çubukta patates işi nasıl ben iskenderunda kurmak istiyorum.araştırdım kar oranı yüksek görünüyo stand açmak istiyorum avm de ama oraların fiyatı yüksek galiba .bu işi bilen yada yapan varmı yardımlarınızı bekliyorum.yeni rağbet gören bir sektör.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Eczacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye17 yazı
gelip geçici bir iş bence, daha farklı şeylere yönelmeni tavsiye ederim. çubukta patatesi merak eden 1-2 kere dener ama mesela çiğköfte bayilği açabilirsen karnı aç olan tercih eder.

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Esnaf
Üye644 yazı
sakın girme yapanlar kısa sürede bırakıyor

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Üye326 yazı

Tutulmadı bu iş çevremdede deneyip bırakanlar oldu
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
arkadaşlar ben standı 2li yada 3lü düşünüyorum çubukta patates-hotdog-bardaktamısır burada çubukta patates yapan kimse yok ben ilk olacağım için kendimi avantajlı görüyorum tabiki dezavantajıda var.hotdog vede çubukta patates olabilirmi biri doyurucu diğeri aparatif çubukta patatesi tanıtabilmem için yanında bilinen bişey olamlı bence sizce arkadaşlarım yardımlarınızı bekliyorum bu işi yapan varsa gelir giderlerinin bilen

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Eczacy
Üye249 yazı
sana bardakta kestane ve bardakta mısır öneririm tutulmamış bir seyde ısrat etmenın anlamı yok bence yeni şeyler denemek lazım istanbulda gıda toptacılığı yapıyoruz bardakta mısır ve türkiyede ilk defa bardakta kestane dağıtım ve pazarlamasını yapıyoruz ilginizi çekerse ürün fiyatları ve tezgah resimlerininde olduğu bir mail atabilirim size mail adresinizi bildirmeniz yeterli. hayırlı işler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Üye243 yazı
selam arkadaşım, çubukta patates işi pek iç açıcı değil,ilk önce merak edenler geliyor ama çok özelliği olan birşey olmadığı için sonrası gelmiyor. bu işin sana maliyeti 800tl civarında falan olur,genelde çubuk patates biraz lüks tüketime giriyor,ama onun yanına orda olmayan birşeyler koymalısın tutunabilmek için. bardak mısır işide bitti bitiyor ancak cengoist arkadaşımızın kestane işi makul olabilir. bunun yanına en az iki ürün daha koymalısın,benim düşündüğüm bir iş ama senle paylaşayım, bu standa ıslak hamburger ve nohutlu pilav koyabilirsin. ama sen genede bir düşün derim. hayırlı olur inşallah
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye6 yazı
guncel

Üye211 yazı
Arkadasim ben de cok inandim yaptim hayal kirikligi yasadim. Ilk once dezgahin cok iyi ve ilginc olacak tam ne sattigin belli olacak ve kalabalik yerde olacak sabirli olacaksin. Ben bir arkadasla bir pazarda bu isi denedim kendimiz pisirdik kendimiz yedik:)) ve yaptigimiz masrafi da hic saymiyorum.
Krep standi ac derim google gir 'Crepe" yaz bak ozellikle Japonlar cok ilginc yapiyor.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Yeni Üye65 yazı
Herkese Merhaba

Sakin boyle islere girmeyin once bu tur islerde kendinizi musteri gibi dusunun neticede bazi seyler Turk Toplumunun sofra ve agiz tadina ugun olmali ki satasiniz C;g Kofte vb
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
çubukta patates ilginç:)bi sorum olacak özelden msj atarsanız sevinirim bu patatesler ve makinasını nereden temin edebilirim

Yerleşim Türkiye / YçelMeslek Serbest meslek
Yeni Üye6 yazı
guncel

Yeni Üye6 yazı
GUNCEL

Üye189 yazı
Benim bir arkadaşım bu işi yaptın 1ay sonra kapattı.yeride çok iyidi.bu iş tutmaz çünkü ne doyumluk ne tadımlık bişey.butarz bişey yapacaksan.illaki.külahta patates yap çeşit çeşit soslu istiklal caddesinde bir yer var acayip kalabalık oluyor.ama bu tarz şeyi şöyle gençlerin fazzla olduğu yerde yapmanda fayda var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı
guncel