İlk mesaj
Genel İlanlar
Acil Satılık Arsa
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumS
Yeni Üye8 yazı
M
Üye178 yazı
http://www.koniks.com/topic.asp?TOPIC_ID=72162
bu konuda ise üniversiteye başlayacağım diye yazmışsın :))))
S
Yeni Üye8 yazı
@megist konuyla ilgilenmek yerine detayları araştırdığınız ve merak ettiğiniz için açıklayayım. Emekli olan benim. Market oğluma ait. Bilmeden fikir sahibi olmayalım. İyi günler diliyorum.
V
Üye628 yazı
Koniks ailesi Cin gibidir :-))
M
Üye178 yazı
Suclu olduk iyimi:))neyse hayirli satislar
Z
Yeni Üye81 yazı
Harita görüntüsü varmı arsanın.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.
S
Yeni Üye8 yazı
Koniks ailesi diye hitap etmem gerekiyor sanırım birden bir kaç kişi oldu çünkü. Ayrıca bende aylardır siteyi takip ediyorum, soyutladığınız için teşekkür ederim. Dalga geçer tavrınız eminim ki okuyan kimsenin hoşuna gitmeyecektir. Elbetteki bunu kabul edemem. Buraya yazılan yazıya ekstra açıklama yapmak mecburiyetinde değilim. İyi düşünün iyi olsun bu kadar art niyetli ve alaycı olmayalım lütfen. İtham altında bıraktığınızı fark etmediniz sanırım, bir de özür dilemek de nereden çıkıyor? Herkesin aklından geçenler için özür mü diliyorsunuz @VSL @megist. Umarım kendinizi yerime ko**** düşünür hak verirsiniz.
Hayırlı günler
@Zodium harita görüntüsünü mevcuttur. özelden mail adresinizi göndermenizi rica ediyorum.
Hayırlı günler
@Zodium harita görüntüsünü mevcuttur. özelden mail adresinizi göndermenizi rica ediyorum.
V
Üye628 yazı
smart kardeşim kızma bana lütfen, ama sen yanlış bilgilendirince yanlış fikir çıktı, çok da önemli olmayan bir konu açıklığa çıkmış oldu, itham altnda kalacak bir durumda yok ayrıca. Sana hayırlı satışlar dilerim.
Z
Yeni Üye81 yazı
Özel mesaj gönderdim.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.
S
Yeni Üye8 yazı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz