Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Acil Satılık Arsa

BaşlatansmarttTarih07/01/2013 22:56:20Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Çekmeköy'e bağlı 3.köprünün geçeceği yol güzergahında bulunan Nişantepe'de 180 metrekarelik arsamı satıyorum. 500 metre ilerisinde TOKİ sitesi, özel üniversite, kolej gibi yeni yapılanma binaları mevcuttur. Detayları öğrenmek isteyenler cep numaramdan ulaşabilirler. 0536 482 8313

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye8 yazı
İlan günceldir. Arsa fiyatı 200bin TL. 3 yıl içinde getirisi 3 katı olacaktır. Emekliyim ve nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum. İlgilenenler cep numaramdan ulaşabilirler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı

@megist konuyla ilgilenmek yerine detayları araştırdığınız ve merak ettiğiniz için açıklayayım. Emekli olan benim. Market oğluma ait. Bilmeden fikir sahibi olmayalım. İyi günler diliyorum.

Üye628 yazı
İyi günler elbette sizede, ancak kimseye fırça atmak gibi bir hakkınız yok, ayrıca bu konuda özür dilemeniz gerekir. Fikir doğru bilgilerle ortaya çıkar bilgileri yanlış verip çift kişilikle süslediğiniz için yazılarınızda tuhaflık olmuş, baştan açıklayıp belirtseydiniz bu duruma düşmezdiniz.
Koniks ailesi Cin gibidir :-))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye178 yazı
Suclu olduk iyimi:))neyse hayirli satislar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye81 yazı
Harita görüntüsü varmı arsanın.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yeni Üye8 yazı
Koniks ailesi diye hitap etmem gerekiyor sanırım birden bir kaç kişi oldu çünkü. Ayrıca bende aylardır siteyi takip ediyorum, soyutladığınız için teşekkür ederim. Dalga geçer tavrınız eminim ki okuyan kimsenin hoşuna gitmeyecektir. Elbetteki bunu kabul edemem. Buraya yazılan yazıya ekstra açıklama yapmak mecburiyetinde değilim. İyi düşünün iyi olsun bu kadar art niyetli ve alaycı olmayalım lütfen. İtham altında bıraktığınızı fark etmediniz sanırım, bir de özür dilemek de nereden çıkıyor? Herkesin aklından geçenler için özür mü diliyorsunuz @VSL @megist. Umarım kendinizi yerime ko**** düşünür hak verirsiniz.
Hayırlı günler

@Zodium harita görüntüsünü mevcuttur. özelden mail adresinizi göndermenizi rica ediyorum.

Üye628 yazı
smart kardeşim kızma bana lütfen, ama sen yanlış bilgilendirince yanlış fikir çıktı, çok da önemli olmayan bir konu açıklığa çıkmış oldu, itham altnda kalacak bir durumda yok ayrıca. Sana hayırlı satışlar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye81 yazı
Özel mesaj gönderdim.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yeni Üye8 yazı
@Zodium maille uydu görüntülerini gönderdim.