Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hizmet Sektörüne Ciddi Yatırımcı Aramaktayız. .

BaşlatanEbrayhTarih30/04/2008 10:52:28Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye39 yazı
Hizmet sektöründe yepyeni bir anlayış. Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri.

Yurtdışındaki tüm ülkelerde bilinen bu sistemi, Manisa ve İzmir'de bizde başlattık. Fakat ciddi bir şekilde maddi eksikliğimiz var ve bu yüzden yatırımcı ortak arıyoruz.

Hizmet sektörüne yatırım yapıp,ilk olduğumuzdan dolayı ciddi bir şekilde iyi bir para kazanmak istiyorsanız,görüşelim.

o.r.t.a.k@hotmail.com

Saygılar

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Yeni Üye35 yazı
konuyu biraz daha açabilirmisiniz size zahmet

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
biraz daha bilgi verirsen seviniriz. şirket kurmak gerekli sanırım teferruatından bahsedebilirmisin?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye39 yazı

Konuyu açmamız gerekirse,

Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri,

Site veya apartmanın tüm işleri ile birebir ,aylık bir ücret karşılığında ilgilenmek demektir.

Apartman yönetimi seçmek,yönetmek,para toplamak ve hizmeti doğru yapabilmek yada yaptırabilmek,artık komşunun komşuyu tanımadığı site veya apartmanlarda çok zor olmaktadır.Hatta bazı durumlarda istenmeyen olaylar dahi yaşanmaktadır.İşte tam bu noktada biz devreye giriyoruz ve yönetimi devir alıyoruz.

Kendi alanlarında profesyonel arkadaşlar ile hizmetimize başlıyoruz.Tüm bu hizmetlerimiz karşılığındada aylık cüzi bir ücret talep ediyoruz.

Hizmetlerimiz bununlada sınırlı değil aslında,fakat bu alana ilgi duyan,yada geleceğin işine yatırım yapmak niyetinde olanlar ile birebir görüşme,daha faydalı olacaktır.

Msn ve e-mail adresimiz : o.r.t.a.k@hotmail.com

Saygılarımızla

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
GÜZEL FİKİR YURTDIŞINDA DOSTLARIM VAR VE BU TÜR İŞLERLE UĞRAŞIYORLAR
BAZILARI GÜZEL PARALAR KAZANIYOR AMA İNŞAAT TEMİZLİĞİNE VE EV TEMİZLİĞİNE DAHİ ELEMAN GÖNDERİYORLAR
AYDIN

Yerleşim Türkiye / ?anlyurfaMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye39 yazı
Detaylı görüştüğümüzde tabiiki daha açıklanması gereken detaylar var fakat kesinlikle ayakları yere basan bir proje.

1 sene sonra ayda 50-60 milyar kazanabilirsiniz. Hemde sabit olarak,her ay. İşi ne kadar temiz ve profesyonel yaparsanız, o kadar kazancınız artar.

Bu yüzden bizde diyoruzki,hizmet sektörüne 50 milyar yatırım yapmak isteyen olursa, ortak olarak bu işi beraber yapalım, beraber kazanalım

Yeni Üye39 yazı
Hizmet sektörüne yatırım yapmak isteyen yokmu hiç? :)

Üye992 yazı
selamlar, ben bu konuyu iyi bilirim .cok calistigim firmalar var burda ispnyada guzel bir is alani ve cok kapsamli isterseniz bazi bilgiler ekliyebilirim is dali konularinda saygilarimla.

Yerleşim Yspanya / Tarragona
Üye992 yazı
biraz aciklarmisiniz bu sirketin kurulusunu.. neden yatirimci ariyosunuz anlamdim yatirima gerek olmadigina inaniyom.sadece bir kac universite mezunu kisilerin cok az bir para ile yapabilecegi bir ofistir.

Yeni Üye39 yazı
Ofis,ofis araçları ,vasıta, eleman, vergi, reklam gideri...
Daha bunun gibi oluşabilecek tüm giderler için yatırımcı aranıyor.Ayrıca avukat ve muhasebeci masraflarını daha katmadım.Keşke sizin oralardaki gibi birkaç üniversite öğrencisi ile olsa bu işler. Gerçi birde bakış açınız önemli tabii.Amatörcemi yoksa profesyonelcemi yapmak isterseniz???
Yorum yapmak kolay ama arkasında durmak sanırım zor...

Yeni Üye39 yazı
ARMANDO TR, ilk mesajınızda bu işleri iyi bildiğinizi,hatta bize bile fikir ile yardımcı olabileceğinizi belirtmişsiniz, sonraki mesajınızda ise biraz açıklarmısınız diyorsunuz ????
Maksadınız ne? neyse,çokta önemli değil aslında maksadınız ve düşünceniz bizim için...

Üye992 yazı
slm arkadaslar: zannediyorum beni yanlis anladiniz yada baska anlamlarda anliyorsunuz.ben bir gurbetci olarak ispanyada yasiyom, ve isim insaat sectoru,tabi buda bircok dallarin oldugu is.bunlardan biride sizin ilgilenip yapmak istediginiz istir.benim burda boyle bir isim yok ve kuramamda.bunun icin burda isletmeci,muhasebeci olmak ve universite mezunu olmak bransinda.ben bu dediginiz sirketlerden cok is aliyom ve bazilari ilede devamli antlasmam var.bu ise burda : administracion de finca deniliyor .yani mulk isletmeciligi gibi.turkiyede cok yillar oncesinden var olduguna inaniyom.yoksa geri kalmisis.bu is dali sadece apartman larin ve sitelerin baskanligini yapmak degil ve cok detayli. sadece bu administracion kucuk bir ucret karsiligi servis vermektedir.bu kucuk bir ucret le zengin olunmaz ama rahat yasanir ve cevre ve itibar sahibi olunur .yan konularinda para ile donen bir cok olayin elinde olmasini degerlendirir.. istersen dahada yazayim detayli
benim senin isini elden almaya niyetim yok ,allaha sukur ben gecinip gidiyom. saglicakla kalin.

Üye992 yazı
selam bu sitedeki arkadaslar :::::ozelikle bu sayfadaki yorumun sahibine : niye ihtiyac duydun yeni bir sayfada ayni konuyu yazmaya yazdiklarim dokundu galiba. lutfen............................ milleti *** zannetme kardes ayip ediyon.

Yeni Üye39 yazı
Armanda,yeni bir sayfada aynı konumu? Ya sen artık gerçekten *****lik yapıyorsun.Ne yeni sayfası? bak bakalım bu konuda başka bir sayfa varmı? Sen sadece insanların işini boklamak ve çürütmek için burdasın anlıyorum ama,bari doğru yap şu işi.Ne söylediklerin birbirini tutuyor,ne de yazdıkların.Ne dangalak adamsın sen ya.hala neden yazıyorsun,yada ne yazıyorsun? Niyetin nedir anlamış değilim. Bir iş fikrimiz var ve bunu paylaşmak istiyoruz,bunun ötesinde belki birlikte iş yapılabilir diye yatırımcı aramaktayız.
Amacın nedir ? Yada neden boklamak için uğraşıyorsun anlamadım!!!!

Ayrıca yukarıdaki yorumlarını kendin bir oku,biri birine tutmuyor...
Yapma,karalamak basit,birlikte ortaklık yapmak zor.

Akın selçuk, haklısın bugüne kadar avukatlar bunu yaptı ama,sadece aidat toplama ve bankalardan otomatik ödeme talimatı verdiler. Apartmanlarda oluşan problemlerde apartman sakinleri koşturdu yine. Bu yüzden tam olarak bir servis sağlanmadı. Şöyle düşün, eğer tüm işlere bakacak birileri var ise,ve avukat ile aynı parayı alıyorsa,siz kime vermeyi yeğlersiniz yönetimi? Ayrıca servislerimiz bununlada bitmiyor,daha beraberinde getirdiği birçok ayrıntı daha var.bilginize sunulur.

Yeni Üye38 yazı
Ebrayh,

Kardesim avukat. Ben bu isi onunla yapicaktim. Ancak tabi ki tanitim buyuk sorun. Ayrica, yonetim toplantilarini yonetmek gerekecek. Yonetici olanin evinde yapilir bu is. Ancak bu durumda apartman sakinlerinin birinin evinde yapman lazim. Sonra, 30 tane musterin olsa, bir yonetim toplantisi gunu icin 30 gunu doldurmus oluyorsun. Dedigin gibi bir kac kisi ile yapilir bu is. Avukata da cok is dusuyor. Yan islerden de para kazanilir tabi. Ancak apartmanla ilgili surekli bilgi almak lazim, bu da kapicilarla olacak. Ortaklarin kendi arabalari olmasi lazim. Sizin bahsettiginiz 50bin cok fazla. Bu kadarina gerek yok. 20bin YTL yeter. En onemli krikter, daire basina ne kadar alicaksiniz ve tabi tanitim olayi.
Herkese Selam.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye38 yazı
Akinselcuk a cevap,

Avukatlar, apartan yoneticiligi yapmazlar. Olusan sorunlari yonetmelikler geregince taraflara teblig ederler. Avukatlarin yaptigi yoneticilik degildir. Ebrayh in dedindigi sey, tam bir hizmet goturmektir. Elektriginden, asansorune, tadilatina, apartmanin teizligine, bahcesi varsa bace duzenlemesine kadar hizmeti kapsar bu is. Kapi arizalanir, kapiyi hemen yaptirtmaniz lazim. Katlardan birinde ampul patlar, hemen yaptirmaniz lazim. Siz soyleyin bana simdi, avukatlar bu isle ugrasiyor mu? KArdesim avukat. Ebrayh beyin dedigi sey babaska bir sey.
Herkese Selam.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı
Burak Dinç_Er,

Öncelikle beni anladığın ve yapıcı yorumun için teşekkür ederim.Gerçekten kötülemek çok kolay fakat yapıcı olmak zordur.
Sizinde belirttiğiniz gibi 20000 ytl ile başlamak mümkün,fakat ben 50000 ytl derken,yıllık masrafı ko**** söyledim.
Uzun ve zahmetli iş olduğundan zaman payını koymak lazım diye düşündüm,yoksa şimdi 20000 ile başlanır fakat 4-5 ay sonra,benzin parası ve kira parası bulunamazsa,yeterince profesyonel hizmet veremiyebilirsin ki bu başlangıç olarak çok kötü olabilir.

Üye130 yazı
Zengin muhitlerde artık hiç bir kat maliki yönetici olmuyor, tutuyolar iş bitirici bir müdür kimse kimseyle muhattap olmuyor... Ama yeni yapılan lüks spor salonlu, havuzlu, kapalı otorparklı, büyük bahçeli sitelerin bütün yönetim, organizasyon, temizlik, güvenlik, bahçevan vb hizmetlerini karşılıyabilecek bi sistem kurabilirseniz bu iş olabilir. Ama bu işler için kendinizi cok iyi pazarlamanız lazım ve iyi sermaye gerektirir.

Fikir sahibi arkadasa basarılar dilerim.
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye33 yazı
süper iş hacı tutar bence....
Taşı Getir Satarım :)

Yerleşim Türkiye / MersinsilifkeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye11 yazı
Ebrayh

Bence münakaşaya girmeyin. Anladığım kadarı ile bahsettiğiniz iş alanı Yurt içinde yabancı. İnsanlar yeni bir şey görüp duyduklarında ilk izlenim önemlidir. Yani iyice anlatmak gerekiyor. Çok güzel bir fikire benziyor. Acaba tutar mı diye düşünüyorum. Tutarsa da oldukça kârlı bir iş olur bence. Ama dediğiniz gibi ortak gerek ve ortakların işi sizin bildiği gibi bilmesi anlaması gerek. Bir işe 50 bin lira yatıracaksınız. Bunu yapacak kişi sanırım bilmediği işe girişmeyecektir. Allah kolaylık versin. Yeni bir işe hele hele hiç bilinmeyen bir işe girişmesi, anlatması, tanıtması çok zor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye39 yazı
Sayram,

Öncelikle yapıcı olduğunuz için teşekkür ederim. Münakaşa olayına gelirsek,gerçekten bu münakaşaya ben nasıl girdim anlamadım. Sadece maksadım planı biraz açıklayıp,yatırımcı ilgilendiği taktirde detaylarını ya yüzyüze yada e-mailden açıklamaktı,yani kısacası gerçekten iş yapmaktı. Ama burada gerçekten sadece işi kötülemek amacı ile giren kişiler olduğuna karar verdim,anlamadan dinlemeden,yorum yapanlar.

Neyse,artık aslında bu siteden bir beklentim kalmadı,çünkü bugüne kadar o kadar çok kişiye özelden açıklama yaptımki inanamazsınız. Aralarından dönen bile olmadı,yani maksat işin ayrıntılarını öğrenebilmekmiş.

Neyse,yinede desteğiniz için teşekkürler ve umarım işler yürümeye başladığında,bu sefer birikimlerimizi paylaşırız.

Saygılarımızla,

Yeni Üye39 yazı
Clint 35 arkadaşım,

Bir iş birliği düşünürmüsünüz ?
Maksat iş yapıp,birlikte büyüyebilmek değilmi ?
Ayhan Kışlalı
tel : 0538 - 669 00 96
msn : o.r.t.a.k@hotmail.com

Üye116 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - clint35
selamlar.biz izmir yönetim firması olarak bu işi yapıyoruz.merak edenler sitemize girip bakabilirler.www.izmiryonetim.com bu işi öğrenip işyeri açmak isteyen arkadaşlara belli bir ücret karşılığında bizim yanımızda belli bir süre çalışmak kaydıyla öğretebiliriz.sitemizdeki telefon ve mail adreslerinden bize ulaşabilirsiniz.saygılar

Not:Keşke konuyu açan arkadaş google da (profesyonel site,apartman yöneticisi izmir) yazıp arattırsaydı ilk sırada bizim siteyi görecekti ,sanırım aklına gelmedi.Kuruluşumuz 2007

Referanslarınızı göremedim.
Sakın insanların umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey "O"dur

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye26 yazı
Düşünce güzel bunun benzeri bişi bende var farklı bir sektör
Carpe Diem

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ö?renci
Yeni Üye47 yazı
kapitalizmin gelişmediği ülkelerde pek şansı olacağını sanmıyorum ama yine turkiyede bazı bölgelerde uygulanabileceğine inanıyorum tabiki baya emek ve caba sarf etmek gerekiyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye39 yazı
Arkadaşlar , olumlu olumsuz tüm yorumlar için teşekkürler.
Bu arada bizde boş durmadık tabii, çalışmalarımızı ve iş bağlantısı yapabileceğimiz kişiler ile işleri baya ilerlettik ve artık para kazanma, projeyi Manisa'da hayata geçirme zamanı geldi. Biz müşterimizle, ekibimiz ve bilgimizle bu işe artık hazırız.

Bu saatten sonra, gerçekten sermayesi olan ve hizmet sektöründe çalışmak isteyen insanlar yazar ise daha memnun oluruz. Belirttiğimiz gibi, iş tamam, sırada yatırımcıyı bulmak var, sonrasında ise BİSMİLLAH.

İlgilenenler ,merak edenler veya yatırım yapıp ortak olmak isteyenler,
o.r.t.a.k@hotmail.com 'a yazabilir yada msninize ekleyebilirsiniz.

Tekrar herkese teşekkürler ve herkese başarılar...

"ORTAK" Profesyonel Site ve Apartman Yönetimleri...