Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bilginiz Varsa Yardım Edermisiniz

BaşlatansuskunkizTarih01/01/2013 19:14:32Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
arkadaşım bana bi ortaklık teklif etti ama bu iş hakkında hiçbir bilgimiz yok iş fikri şu hani pratik ev eşyaları olur silikon eldiven el robotu vs mutfakda kullanılan malzemeler iş fikri güzel ama bu ürünleri erden alabilirim bilginiz varmı

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ev kadını
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye38 yazı
soyle soyleyeyım kı bu urunlerı kadınlar genelde elden ele dolasan dergılerden ya da ınternetten sıparıs verıyorlar..bunun bır dezavantajı var tabı..ınsanlar gelecek urunu elıyle dgl gozlerıyle secıyorlar kı hala gunumuzde ozellıkle bu tur malzemelerı elımle tutup almam dıyen hanımlarımız var..bu fıkırınız eger bır dukkan acıp satıs yapmaksa oradakı kıtleyı hem sıcakkanlılıgınızla hem samımıyetınızle ve ufak ındırımlerle baglayabılırsınız..kı bu fıkırınız evlerde bır canta ıcınde satıs yapmaksa yıne aynı metodla kıtleyı baglayabılırsınız..gelelım bu urunlerı nereden bulacagınıza;acıkcası ıstanbul emınonu bu malzemelerı bulabılecegınız en ucuz yer,hele de toptan fıyatına..van da nereden bulabılırsınız bılmıyorum fakat soyle olabılır..bır sıte bılıyorum.bu sıteyle de anlasabılırsınız bellı bır ındırım karsılıgında.tantitoni.com.ama sıze tavsıyem yıne de bu ıs ıcın cıddıysenız emınonune bır ugramanızdır..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye4 yazı
Bence bir websitesi kurarak yönetebilirsiniz..Sayın ozgem-ozgem in de dediği gibi eminönü bu konuda yardımcı olabilir,ayrıca internet sitelerinide takip etmek lazım.Bana kalırsa e-ticaret gelişen bir yapıda ve birazda reklamla pazarlamasını daha ucuza getirebilirsiniz.bu konu ile ilgili,kadın girişimcilik v kosgeb gibi birimlerde ufakta olsa desteklemeler de var.İlinizin Ticarret odası yardımcı olabilir belki.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye38 yazı

syddmr haklısın..e-tıcaret su anda en ıyı arac alısverıste...aynı zamanda kosgeb de fıkrınız ıcın 30000 tl verıyor bıldıgım kadarıyla..bu gıbı konularda yıne beledıye ya da valılıkle konusursanız gırısımcıler ıcın uygulanan programlardan haberdar da olabılırsınız..

Yeni Üye13 yazı
aaa çok teşekkür ederim arkadaşlar çok memnun oldum allah razı olsun ya burda genelde bakmadan dokunmadan almam diyenler çok ve herkes internete giripde alışveriş yapamıyo çantayla kapı kapı dolaşmamızda zor olur ufak bi dükkan bulup ordan satış yapmayı düşünüyoruz kredi veren kurumlar var bende kosebden destek almayı düşünüyorum ama önce dükkanı açmam gerekiyomuş bize istanbuldn bulursunuz malları dediler ama istanbulda nerden alınıcağını söyleyemiyorlar bilip bilmeden de istanbula tanımadığımız bi şehre nasıl gideriz en iyi yolun sizden fikir almak olduğu geldi aklıma bana cevap vermişsiniz çok teşekkür ederim

Yerleşim Türkiye / VanMeslek Ev kadyny
Yeni Üye38 yazı
oncelıkle mal bakma işi faln uzun surer.yanı istanbulda tanıdıgınız varsa orda kalın derım.yoksa emınonu,tahtakale'ye faln yakın bır yerde otel bulabılırsınız.zira en ucuz yerı bulmanız zaman alacaktır..istanbulu bılmıyorsanız,otogara ayak bastıgınz anda herkes gosterecektır sıze..tabı gıtmeden ınternetten de bıraz arastırma yapın.google'dan emınonu ev arac gecerı dıe gırersenız bırcok magaza cıkacaktır karsınıza.tabıı malları toptan alıcagınız ıcın pazarlık yapmayı da unutmayın.emınonunde her magaza toptan olsun tastan olsun gozuyle bakar cunku.yardımcı olabılecegım bır konu olursa maıl atabıılırsnz.