Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İşim İçn Fikirlerinze İhtycm Var. Lütfn Yardm

Başlatanozgem-ozgemTarih01/01/2013 02:42:48Yorum38

İlk mesaj
antalyada bır ıs yapmak ıstıyoruz babamla.vıllaların yıllık ev bakımı,havuz bakımı ve transferlerını yapmak ıstıyoruz.2000 pounda bakıyolar burda yıllık.ellerınde de 60 70 tane vııla var.cok da ıı para kazanıyolar.soyle bır durum da var.henuz kıs oldugu ıcın hıcbır turıstle gorusme sansım yok...gorusmeden de bır ofıs acmak ıstemıyoruz.en azından 3 4 vılla alırsak rahat rahat acarız ofısı de.Bu durumda sorum su;
Sizce vılla alabılmem ıcın bu ısı yapan dıger fırmalardan farklı olarak ne sunabılırım?

Lutfen yardımcı olun bana...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
38 yorum
bu konuda fikri olan yok mu arkadaslar?

villa bakımı derken ne gibi işler yapılacak bilgilendirirseniz yardımcı olabilirim sanırım

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek

arkadaşım ben dış cehpe vilların kaplama yaparsanız yardımcı olurum ve bu kaplama yapıldığından eskısınden dahada vllarınn hem değerı hemde görsel anlamda ii oluyor
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
bahsettiğiniz işten çok anlamıyorum, diğer firmaların ne sunduğunuda bilmediğimden farklı olarak ne yapabilirsiniz sorusunada cevap veremem.

uygunsa, bahçe düzenlemesi yapabilirsiniz, ağaçlara şekil verip, mümkünse mevsime uygun çiçeklendirirsiniz. ilaçlama yapılabilir.
bilmiyorum bu standart hizmetin içinde varmıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
southerncom,dogansove,elıte tesekkurler yorumlar ıcın..soyle anlatayım;yurtdısından gelenler burda vıllalarda kalıyorlar.vıllaların sahıplerı kıraya verıyorlar evlerını..genelde ev sahıplerı de ıngılız oldugu ıcın ıngılterede burdakı evlerını kıraya vermede zorlanmıyorlar..bızım de yapacagımız ıs su; her kalan musterı 1 ya da 2 hafta kalıyorlar..bu sure sona erdıgınde ev temızlenecek,tekrar bır sonrakı musterıye hazırlanacak.musterı kalırken ıse her sabah ve aksam havuzun bakımı yapılacak,bahce temızlıgı yapılacak.hafta arasında da bellı perıyotlarla ara temızlıgı yapılacak evın.eve aıt yastık yuzlerı vs yıkanacak,evde tamırat varsa yapılacak vs.daha bır suru detayı var ama aklımda su an bunlar var.transfer olarak ıse evın sahıplerının ucretsız olarak havaalanına ulasımlarını gerceklestırıcez ama bunun karsılıgında tabı kı evını kıraladıgı musterılere bızı tavsıye edecek.bunun yanında buradakı tarıhı yerlere turlar vs duzenlemek ıstıyoruz.yanı bır nevı temızlık ve turızm sırketı kurmak ıstıyoruz.sımdıye kadar anlattıklarımı burdakı dıger sırketler de yapıyor maalesef..musterı kazanmak ıcın daha farklı seyler ıstıyorum..yardımcı olabılırsenız cok sevınırım. tesekkurler.

Elıte : Fikir cok ıı aslında bakım olacagı ıcın bu seceneklerı de ekleyebılırız aslında..tesekkrler :)

Dogansove : dıs cephe kaplamasının ne gıbı avantajları vardır..fıyat bakımından neye mal oluyor bu durum?

Southerncom :Umarım acıklayıcı olabılmısımdır?aklıma gelmedıgı ıcın tam olarak yazamadım dıger verılen hızmetlerı ama buldugumda tekrar yazarım.tesekkurler :)

Asıl ıs ev sahıplerını evlerının bakımını bıze vermeye ıkna etmekte yanı :)

ingilizlerin düşünme tarzını da düşünmek gerek.
Eğer ekolojiye önem veriyorlarsa, sizde hizmetinizde ekolojik tavır alıp, müşterileri çekebilirsiniz.
Kullandığınız araç gerecin, tasarrufundan, dünyaya olan katkılarından bahsersniz. Bu da sizi diğer firmalardan ayıran + bir özellik olur.

Yapacağınız gezilerin, kalitesinden, müşterileri ne kadar memnun edebileceğinizi bildirin.
Mülk sahiplerinin, mülkleri için ne düşündüğünü araştırın. Varsa korkuları onları giderin.
Uzman! ekibinizi öne sürün. Sistematikliğinizi gösterin.

işin mali durumunu bilmiyorum ama diğer firmalarla çalısan ev sahiplerine + özelliklerinizle aynı fiyatı verdiğinizi belirtin. Yada ücrette indirim olabilir.
Ek bir hizmeti ücretsiz sunun.
Kendinize güveniyorsanız, oluşabilecek bir sorunda ücret iadesi garantisi verin.

Ev sahiplerine ulaşabiliyorsanız, güzel bir katalog hazırlayıp, postayla gönderin. mail atın. Arayın. web siteniz olsun.
Gelen misafirlere özel telefon hattınız olsun, yardıma ihtiyacları olursa ilgilenirsiniz....

elıte cok guzel fıkırler bunlar.cogunu dusunmemıstım acıkcası.dunyada ekolojıye gercekten onem verecek bır mıllet varsa o da ıngılızlrdır sanırım..tesekkurler.

havuz bakımı yanında, bahçe peyzaj bakımı kısmıylada ilgilenin. çok iyi bir pazar

Yerleşim Türkiye / yalova
tesekkurler breezy :)

:)arkadaslar baska fıkrı olan var mı?

ozgem-ozgem...,
öncelikle havuz temizliğinde küçük robotik cihazlar var,onları kullanarak çok hızlı sonuç alırsınız, kendinden hazneli olanlar var mı,bilmiyorum ancak cihaza bir aparat yaparak dezenfekte sorununu da çözebilirsiniz,
daha önce başka bir arkadışımıza yazmıştım,yerin de halı-kilim ve diğer temizlik hizmeti,su ve kimyasal kullanmadan temizlik yapan sistemler var (değerli eşyalar için iyi bir çözüm), ek hizmet olarak havuz yanlarına
çok amaçlı yeşil içrikli eşyalar sunabilir, yaz eğlenceleri için, bir kaç oyun oynayabilecekleri,internete girebilecekleri,güneş kaynaklı iklim düzenlemesi yapabilecekleri masa ya da köşe sunabilirsiniz, aynı hizmetin yanında isterseniz piyasada bulunmayan organik taze meyva v.b. içecek önerebilirsiniz, bahçelere gün ışığı kaybolunca kendiliğinden ışıldayan ve uçan güneş enerjili kelebek,çiçek gibi ürünler ile renk katmayı önerebilirsiniz,
istediğiniz kadar zenginleştirmek,kişilerin beklentilerine ve sizin yeteneklerinize kalmış...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

kışın sıcak tutuyor yazın serin ve görsel bakımnda güzel oluyor değerıde artıyor ve fiyat bakımnda herşey dahil anahtar teslim fiyatı metre karesı 40 tl
ersindoğan

mahlukus tesekkur ederım :)peyzaj duzenlemeye gırersem cok ıı fıkırler.ve sanırım gırıcem de :)

zaten bu işde çok iyi para sen taşaronluk yaptığında her viilla başı 3-4 bin tl kar marjın olur
ersindoğan

evt aslında dedıgn gıbı taseronluk ıı para getırıyo ama burası cok kucuk bır yer oldugu ıcn artık vılla yapımı neredeyse durdu..sadece ufak ıs merkezlerı yapılıyo 2 katlı..muteahıtlık ya da taseronluk yapanlar da artık turızme yoneldıler maalessef :(

arkadaslar baska fıkrı olan var mı?yavas yavas katologumu hazırlamaya basladım(tesekkurler elıte).ekleyebılecegım farklı bır hızmet manasında ne yapabılırım..yardım lutfen.

arkadaşım sana bir teklifi daha bir minubus al turistlerı gezdır ve tarıhı yerlerı göster ii para kazanırsın
ersindoğan

minibus var zaten.bu ısı yapıyoruz.ama sadece soforlugu ıcın para alıyoruz tabı.tur parası daha fazla..ben de bu nedenle sırketımı turızm sırketı olarak degerlendırecegım.tur,gezı vs. Duzenleyecegım..saol

fikirlerınızı beklıyorum...

bu ıs olmaz hıc heveslenme ozgem :D

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
bu iş için kurulmuş hatta sadece buda değil yanında bir çok hizmet
bir ingiliz ailesi bu işi daha ingilteredeyken çözüyor
yani avrupalılar bir çok şeyi önceden düşünüyor
ben bu işi yapmak için önce bu işin aracı kurumlarını bulmalısınız
http://pazartoptan.com
Türkiyenin Toptan satış sitesi
http://bypazar.com
En İyisi Sizin İçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
barıs neden olmaz?

Mnx aracı kurumdan kastın nedir?

vallaa ilk aklıma gelen sağlık hizmetleri ekleyebilirsiniz bunlar en yakın tam teşekkullu hastahaneden tut ozel ambulans ve eve gelebılecek anlasmalı doktora kadar çocuklu aılelere playstatıon gıbı arac gerecler sunabılırsınız kalan tum kısı yada aılelere sadece onlara ozel concıerce (konsiyerj ) hızmetı verılebılır

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
özgem
aracı kurumdan kastım taşören
yani bir yer için direk güvenlik alma yerine güv. şirketine talep bildirme diyelim
http://pazartoptan.com
Türkiyenin Toptan satış sitesi
http://bypazar.com
En İyisi Sizin İçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
southern tesekkurler.baska fikirlerın varsa onları da duymak ısterım.

mnx tesekkurler.peki arkadaslar slogan olarak ne kullanmalıyım?brosurde yer alacak etkileyici bır slogan da lazım.

Villa wc lerde, foseptik, logar v.s. yerlerde koku ya da sulardaki kireçten kaynaklanan problemler var mı?
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
evet bazen bu tür problemler yasanıyor dıye bılıyorum.vıllalara nazaran daha cok otellerde yasanıyor bu problemler.

O zaman size ürünlerimiz ile ilgili bir e-mail yollamak isterim.
Nanolife

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
mail adresimi yazdım..tesekkurler.