Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Aracısız, Direkt Fabrikadan, 1. Kalite Çoraplar

BaşlatanHemirzaTarih30/12/2012 14:44:58Yorum29

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Değerli Koniks üyeleri,

İstanbul'da, kendine ait modern tesislerde Avrupa ve Dünya'nın önde gelen markalarına üretim yapan yerli firma olarak talebinizle iç pazarda da işbirliği yapmayı diliyoruz.

Modal,cotton, bambu ve viskon bambu türevi bay,bayan, çocuk ve unisex modellerinde zengin çeşitlere sahip firma olarak, fikir edinebilmeniz için http://dukkanlar.gittigidiyor.com/emirzabey/ adresinde ki sanal mağazamız fiyat ve kalite noktasında fikir edinebilmenize yardımcı olacaktır.

İster 1 düzine, ister 1.000 düzine talep eden tüm kullanıcılara ulaşabilir konumda olduğumuzu özellikle belirtmek isterim.

Direkt üretici firma olarak;

- Ürünlerimizin amiyane tabirle "pazar çorabı" olarak bilinen 0,50 - 0,40 Kr'lık gibi defolu çoraplar olmadığını,

- Faturalı çalışan bir firma olduğumuzu,

- Fiyat taleplerinizde adet,çeşit ve başkaca bilmek istediğiniz detaylı bir husus varsa en geniş şekliyle belirtmenizi,

- Anadolu'dan toptan taleplerinizle ambarlar aracılığıyla uygun fiyata gönderilebileceği,

- Yaptırmak istediğiniz modellerle yüklü miktarla olmak şartıyla işbirliği yapabileceğimizi özellikle belirtir daha fazla detaylı bilgi için özel mesajdan ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla.

abc

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
29 yorum
Yeni Üye24 yazı
E-posta adresinize fotolarla birlikte fiyat listesi gonderilmistir.
Fiyat taleplerinde yaklasik alim miktarlari ve agirlikli modellerin belirtilmesi ozellikle rica olunur.
abc

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye24 yazı

bende fiyat ve resim bilgisi rica edeceğim... adet ve model belirleme noktasında değerlendirmemizi fiyatlarınız baz alınarak yapılacağından şu anda net birşey diyemeyeceğim.ancak 4 farklı ilde satış ağımız mevcuttur bilginize..saygılar
Edep,edepsizden öğrenilir....

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Memur
Yeni Üye9 yazı
Bende fiyat listesi resim istiyorumm zaferakgedik@gmail.com bu isi ciddi dusunuyor on gundur bunun uzerinde calisiyoruz saygilar.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Esnaf
Yeni Üye24 yazı
Talepte bulunan tum arkadaslara e-postalar gonderilmektedir.
abc

Yeni Üye2 yazı
yavuz@punkerland.com fotoğraf ve fiyat bilgisi rica ediyorum saygılar.
Paranın herşeye sahip olacağını düşünenler, para için herşeyi yapacak olanlardır.

Yerleşim Türkiye / Kyr?ehirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye24 yazı
Talepte bulunan tum arkadaslara e-postalar gonderilmistir.
abc

Üye125 yazı
merhaba,

dış piyasa için firmanız ve ürün pörtföyünüz hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim?
alicik1980@yahoo.com.tr

Yerleşim Türkiye / yalova
Yeni Üye24 yazı
Ali Bey e-posta adresinize bilgilendirme icerigi gonderilmistir.
abc

Yeni Üye24 yazı
:: Guncel :: E-postalar gonderilmektedir.
abc

Yeni Üye24 yazı
Fikri Bey, ilanımızda özellikle belirtigimiz uzere rakamlar perakende fiyatıdır. Ek olarak kalite noktasında ise hic bir ikinci yoruma kalmayacak derece zaten en yüksek kalite ürünler sunmaktayız. Ayrıca "daha uygun fiyata" dediginiz faturasız ve defolu olmalı ki biz zaten o iste yokuz.
abc

Üye488 yazı
Hayır mağazalarda bahsettiğiniz marka ve kalitelerde daha uygun olarak bulunabiliyor.
Gerçekten çok pahalı.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye24 yazı
Fikri Bey sektörün ne kadar içindesiniz bilemiyorum.Ancak biz al-satçı değil bizzat üretici firmayız.Bu sebeple "gerçekten çok pahalı" gibi bir ifade bahsettiğinzi bambu çoraplar için perakende olarak bilakis kargo dahil fiyatı ile dahi %30 avantajlı fiyattır.Bambu'nun normal mağaza satış fiyatı minimum 7.50- TL'dir.Marka ise bunun 24,00-TL'yi bulduğu da olur.Ki sektörün içinde olanlar zaten buna göre değerlendirecektir.
abc

Yeni Üye24 yazı
...: Guncel :...
abc

Yeni Üye69 yazı
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/12-cift-ozel-uretim-hakiki-cotton-corap-74456825

su urunden 5 adet (lot olarak yani, 5x12) alsam, fatura istemesem, yapabileceginiz en dusuk fiyat nedir?

Milano, Italya'da yasiyorum ve internet uzerinden satmak amaciyla bavulla buraya getirmek istiyorum. Simdilik nasil gittigini gormek istedigimden az miktarda alim yapmak istedim.

ilke@italyarehberim.com

Yerleşim Türkiye / BodrumMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Guncel
abc

Yeni Üye7 yazı
Merhaba;
İnternet sitemiz için işbirliği düşünüyoruz.
Reklam kampanyasına hazırlanıyoruz.
Ürünlerinizi intenet sitemizden satabilir miyiz?
kursad_kargin@hotmail.com
Hep Bir Adım Önde

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
Fiyat bilgileri gonderilmistir.
abc

Yeni Üye24 yazı
Güncel....
abc