Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oyuncak Ve Çocuk Malzemleri Mağzası Açmak

BaşlatanthinkerTarih30/12/2012 12:19:59Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Herkese merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi yaşadığım şehrin işlek bir caddesinde oyuncak ve diğer çocuk ihtiyaçlarının satılacağı bir mağza açmayı planlıyorum. Ürünleri direkt olarak Çin'den ithal edeceğim. Duyduğuma göre buradaki bazı oyuncak toptancıları bile Malları İstanbul'daki ithalatçı toptancılardan alıyorlarmış ve oyuncak mağzalarına satıyorlarmış... Düşünün ne kadar el değiştirdiğini ve buna doğru orantılı olarak fiyatın alıcıya ulaşana kadar ne kadar arttığını... Bense dediğim gibi direk Çin'deki fabrikasından alıp mağzama koyacağım... Bu işte en önemli şeylerden bir tanesinin dükkanın konumu olduğunu düşünüyorum... Yıllık 20.000 tl ye bir dükkan tutsam kaldırabilirmiyim acaba.... ? Daha önceki iş tecrübelerimden dolayı müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu iyi biliyorum ve pazarlama konusunda da az çok fikir sahibiyiz... Bu konudaki fikir ve düşüncelerinizi paylaşabilirseniz çok memnun olurum...(daha önce bu konu açılmasına rağmen...)

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye5 yazı
yok mu hiç tavsiyesi olan ?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye135 yazı
Kardeşim süper düşünmüşsün güzelde iş yaparsın.Direkt çinden getirebiliyorsan diğer mağazalara göre ucuzda satarsın müşteride tutarsın.Benimde aklımda bu iş var uzun zamandır bizim buralarda nasıl olur Allah bilir.Senle bu konuyu enine boyuna görüşmek isterim. mail adresim: poyraz76@hotmail.com ekle istişare yaparız.

Yerleşim Türkiye / ErzurumMeslek Ticaret
Üye160 yazı

direk Çin den getireceksen yani ithalatçı firma olacaksın;ithalat mevzu için gümrük müşaviri bulman gerekir
bunun haricinde ürünü ithal edeceğin firmaları iyi seçmelisin;
toptancılıgınıda yapabilirsin ürünlerin sadece perakendecilik haricinde,
Yalnız magazada satış baska ithalatcılık başka kulvar çizgini dikkatle ve bilinçli seç

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye81 yazı
Zannedildiği kadar kolay görünmüyor.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye59 yazı
arzum74 arkadaşa katılıyorum. ithalatcılık ile mağzada satış farklı. ya mağzalar zincirin olacak , sürkülasyonu olsun, yoksa getireyim bir mağzada satayım ile olmaz, kurtarmaz, eğer mağza açacaksan urfaya gitmeni tavsiye ederim çok çeşit var

Yeni Üye19 yazı
merhabalar oyuncak magazası fıkrı cok güzel ama çinden ucuza mal getırme düşüncesi ticarı olarak belkı dogru olabılır ama vicdanı olarak ben dogru bulmuyorum sürekli haberlerı cıkıyor çin malları ucuz ama zararlı diye üstelik oyncaktan bahsedıyoruz bunlarla cocuklarımız oynayacak bile bile onların saglıgıyla oynamak gıbı bırsey bence kanserojen oldgunu aramızda bılmeyen yoktur sanırım ama benımde sıze bır tavsıyem olucak bu kanuda aslında benım de ne zamandır aklımda olan bır fıkır var sizinlede paylaşmak istiyorum eger ilgilenirseniz çok basit aslında renkli yün ipler alıcaksın ve kumaşlar sonra bunları tanıdıgın yada işe ihtiyacı olan bırılerıne oyuncak bebek yapması için vereceksın yaptıkları bebekleri onlardan 5 liraya al 2o-25 liraya sat belkıde daha yüksek fiyata bunun için dükkan açmayada gerek yok internetten satısını yapabılırsınız hem işsiz kadınlara katkı olur hemde bebeklerımız zahırlenmemiş olur
virüs

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ev kadyny
Yeni Üye5 yazı
Değerli fikirleriniz için çok teşekkürler...