Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Kedi Köpek Maması Üretimi Çok Karlı

BaşlatanserdarklTarih30/12/2012 01:36:37Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
20 yıllık mesleki tecrübeye sahip mühendisim.kar marjı yüksek sektörde para kazanmak isteyen finansör kişilerle üretim yapmak istiyorum.
gsm:05301433622
su ürünleri mühendisi

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye99 yazı
Merhaba,

Yatırım maliyetei nedir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye8 yazı
350000 tl yatırım maliyeti.minumum 50 kuruş kg karı.günlük 10000 kg üretim basşlangıcı.
su ürünleri mühendisi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Üye137 yazı

rekabet çok satış çok önemli
biz yapalım alan olur demek baska
satış nasıl çözülecek??
saygılar

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
sektörün tüm toptancıları ürünle ilgili ve satışta sorun yaşanmayacak.20 sene bu hangi işi yapsanız deneyiminiz olur.ciddi yatırımcı benimle para kazanır.üretim hattı ve hammadde için gerekli miktar 350000.akıl verecek değil,kazanmak isteyen gerçek yatırımcı istiyorum.
su ürünleri mühendisi

Yeni Üye8 yazı
telefon nosunu bilgilendirme için yazmıştım.dalga geçmek için aramayınız.vakit çok değerli.
su ürünleri mühendisi

Yeni Üye8 yazı
günceldir
su ürünleri mühendisi

Yeni Üye43 yazı
üretım kolay pazarlama önemli
STS TEKSTİL uzun süredir sektörde deneyim kazanmış kurucuları ile 2003 yılında Yazma – Eşarp ve Şal satışına başlamış, kısa sürede bilinen bir firma haline gelerek imalat’a yönelmiştir. EŞARP ŞAL imalatında anadoluya yönelik ürünlerin yanı sıra yurtdışı taleplerine de karşılık vermektedir. KARANFİLİPEK Ve ARMANCA scarf ile bilinen firmamız birçok toptancı müşterisiyle portföyünü hergeçen gün arttırarak hizmet vermeye devam etmektedir. Toptancılarına alırken kazandırmayı hedefleyen STS TEKSTİL uygun fiyatlarda yüsek kaliteyi sizlere sunmaktadır. Firmamız ayrıca Kendi pörtföyüne kattıgı dijital baskı makinalarıyla hem yurt içi hep yurt dışı müşterilerine Şal eşarp empirime ve her türlü kumaşa fason baskı yapabilmektedir müşteri isteğine göre her türlü renk ve modeller sunmaktadır Bursa ve istanbul olmak üzere toptan satış magazalarımız hizmet vermektedir

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Yeni Üye8 yazı
evet ilan günceldir
su ürünleri mühendisi

Üye171 yazı
finansın yarısını siz karşılıyacakmısınız

Yerleşim Türkiye / AksarayMeslek Di?er