Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmirde Brosur Dagitim İsi

Başlatanzeus35Tarih29/12/2012 20:35:20Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaslar biz 3 arkadas badkasinin yaninda brosur dagitirken kendi isimizi kurmayi dusunuyoruz is konusunda tecrubeliyiz fakat cevre olarak ve is baglama konusunda yeni oldugumuz icin sorun yasiyoruz nasil bir yol izlemeliyiz yada musteri konusunda yardimci olacak arkadadlar var mi bide biz matbaada brosurde bastiriyoruz piyasaya gore gercekten fiyatlarimiz makul 1000 adet brosuru 30 liradan yani tanesini 30 kurustan dagitiyoruz dagitilcak adet yukseldikce fiyati asagi cekiyoruz ornegin 20-25 kurus Bize bu konuda yardimci olacak arkadaslar cvplarinizi bekliyorum tesekkur ederim

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye5 yazı
siz sadece dağıtım işini mi üstleniyorsunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye81 yazı
Bu işler artık şirketler tarafından profesyonel olarak yapılıyor.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye360 yazı

işinizle ilgili bir fizibilite paylaşabilirmisiniz? merak ediyorum pek karlı gelmiyor. daha önce bu konuyla ilgili başka bir yazıda da yorum yapmıştım. firmalar broşürleri profesyonel bir dağıtım yaptırmak yerine kendi tuttukları adamlara dağıttırsalar daha masrafı az oluyor. sizcede öyle midir? neden sizi tercih edecekler??? biraz bilgi verebilirmisiniz?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye2 yazı
Profesyonel sirketler yapiyor ewet ama fiyatlari epey yuksek ve yanindaki dagitici elemanlar surekli degisiyor cunku brosur dagitirken elemanin cok onemli brosurleri cope atan mi yakan mi boyle eleman cok denk geliyor ve o profesyonel sirketlerin cogu bikackerede olsa is yaptigi firmadan bu sebeblerden oturu para alamamistir simdi bizim sansimiz 4 kisi olmamiz yani guven tam bu 4 kisi gunde 20 bin dagitiyoruz 5 gunde 100 bin buda karsi firmanin butun taleplerini karsiliyor kapi kapi posetli apartman altindan sallamadan nizami bi sekildeki dagitim karsi firmayida mutlu ediyor maliyetimiz dusuk oldugu icin verdigimiz rakamlarda dusuk oluyor sozlesme yapiyoruz dagitim esnasinda brosur kaybi icin odeme yapiyoruz Umarim yardimci olabilmisimdir

Üye360 yazı
peki bir broşür işi nasıl bağlanır?

Üye326 yazı
Ben bu işle meşgulüm. Kipa Hys Avm salı pazarı , Evkuran İnsörtleri bizde. İzmirdeki piyasayı bilemem ama bandırmada 1000 tanesi 10 TL' ye dağıtılıyor. İyi araştırınız yapılmayacak iş değil allah yolunuzu açık etsin. İş bağlama konusuna gelince gidip firmalarla konuşun biz bu işi yapıyoruz diye başka firmaya vermemişlerse size verebilirler. Yeni açılacak firmalara hemen atlayın onlardan ekmek çıkar size Allah yolunuzu açık etsin
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek
Üye360 yazı
mesela metro marketler zinciri. böyle büyük firmaların da işini almak kolay olur mu? yani sadece gittim "ben bu işi yapıyorum. şirketim de yok. ama verin biz 5 kişi dağıtalım" dersiniz sizi ciddiye alırlar mı?

Yeni Üye34 yazı
irtibata geçelim firma tanıtıcı el ilanlarımı dağıttırmak istiyorum.
0.232.484 47 62
ARTI GROUP REKLAM VE MATBAA HİZMETLERİ

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye192 yazı
arkadaş hikaye anlatmış....

koskoca metro grosmarketin dergilerini 20 kuruşa dağıtıyoruz..

Yeni Üye1 yazı
14,06,2013 günü sabah saatlerinde 1 saat buca da çeşitli okul önünde broşür dağıtacak 10 arkadaş ihtiyaç var tel: 505 234 96 86 arayın görüşelim
Atakan

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Emniyet görevlisi
Yeni Üye1 yazı
Broşür dağıtım işi ciddi anlamda yapılırsa hafife alınacak birşey değildir Ayrıca 1 kişinin günde 5.000 adet dağıtması toplu dağıtımda dahi hemen hemen imkansızdır. Bir kişinin dağıtcağı miktar toplu dağıtım için bölgeye ve dağıtılacak malzemenin ağırlığına göre 1.000 ile 3.000 arasında değişemektedir. Gerisi koskoca bir hikayedir.
Bazı arkadaşlar bu işi piyasadan iş kapmak için ucuzlaştırarak mesleği ve kendilerini zor duruma düşürdüklerinin farkında değiller. Ucuza dağıtım yaptırdıklarını düşünüp kendilerini kurnaz zanneden firmalar broşürlerinin nereye gittiğni bir düşünsünler. Birazcık olsun emeğe ve yapılan işe saygı gösterin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam