Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pazarcılık Nasıl Yapılır.

Başlatanmurat_akkocTarih28/12/2012 22:48:22Yorum2

İlk mesaj
Üye137 yazı
Merhabalar Sayın Koniks Ailesi

yakın zamanda pazar işlerine giricem bayan giyim özellikle.

sizce pazarcılık nasıl yapılır, nelere dikkat etmeliyiz., nasıl davranmalıyız vs.

şimdiden tşkler
Sorular ne kadar değişirse değişsin formül hep aynıdır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye60 yazı
kardeş pzarda önce bi kazıklıyolar sonrada arkadaş olup yardım ediyorlar :) en azından bende öyle olmuştu.Bol çeşit önemlidir pazarda bende çorap eşofman falan satmıştım çok çeşidim yoktu eline bir kaç mal alıpta a çeşit yokmuş bırakayım diyeni biliyorum.birde süreklilikte önemli insanlar giyim olduğu için olmassa haftaya getirebilecekleri yerlerden almak istiyorlar.birde arkadaşım malı alırken ucuz alır pazara gidecek bir fiyat koyarsan gider Allahın izniyle

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
çıkacağınız pazarlar önemli.yer tutacagınız tahta önemli.pazarın iyi işlek yerinde olamasına dikkat edin.bayan giyim ise alanınız kesinlikle bol çeşit ve moda ürünler koyun tezgaha.ve vitrin yapın.vitrinden kasıt malınızı sergileyin.pazarda malınızı gösterebilmeniz önemli bu size müşteri kazandırır.kalabalık kalabalıgı çeker pazarda.ne kadar başınız kalabalık olursa o kadar daha olur.ama o kalabalığa göre satış genelde hep düşük olur.siz tezgahınızı daima canlı tutun ki dikkat çekin.insanlara bir sonra ki hafta ürünü değiştirme garantisi verin.aklıma ilk gelenler bunlar oldu.umarım bir nebze de olsa yardımı dokunur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er