Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayem Var Zamanım Yok. . . Fikirleriniz?

Başlatandertli_dolapTarih28/12/2012 20:12:40Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Değerli abilerim ablalarım öncelikle zaman ayırıp yazımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum. 22 yaşındayım üniversite öğrencisiyim istanbuldayım okul yüzünden bir yerlerde çalışıp para kazanamıyorum okulum ağır tıp fakültesi...10 bin liraya kadar riske edebileceğim bir sermayem var.antepliyim antep fıstığı üretimi yapan akrabalarım var kendi arabam da var fıstık veya başka bir alanda ticarete girişmek istiyorum tavsiyelerinizi alabilir miyim çok teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye209 yazı
10.000tl ile adam gibi bir iş kuramazsın...
İyi bir avukat ve muhasebeci olmadan bir işe başlama.
Ve kimseye güvenme.
10.000tl ile iş yapılmaz.
belli bir miktara ulaştıktan sonra adam gibi bir iş kur.
yoksa evdeki bulgurdan olabilir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye345 yazı
doktorlara hemşirelere önlük terlik gibi ürünler sat okulda
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye410 yazı

en büyük sermaye bilgi,egitimdir,sizde bu konuda zaten emek harcıyorsunuz, egitiminize agırlık verin ,hem tıp okuyup hemde iş hayatı olmaz ,zeten sermayen yok gibi,ama 10 000 tl biriktirmişsen demekki parasal sıkıntında yok ,okulun birmesini bekle sonra zaten hayatın garanti ,parada gelir merak etme

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye658 yazı
Uygun fıstık getirirren satarım
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye61 yazı
Okulun gayet iyi..Doktor olacaksın.. Önce bunu düşün... Paranı eğitimine harcamayı seçebilirsin.. İlerde sana oldukça çok kazandıracak bir yatırıma dönüşebilir..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye31 yazı
bişi sorucam tıp okudugundan merak ettim ...devlet sana nekadar para verıyor 2.sınıftanmı baslıyor para vermeye...
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum öyle büyük bir iş düşünmüyorum zaten büyük getiri de beklemiyorum haftada 3 5 saat ayırarak ufak çaplı neler yapabilirim diye sormuştum doktorlara hemşirelere önlük satmak için epey uğraşmak lazım civarda onlarca önlük satan yer var

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aviregal
bişi sorucam tıp okudugundan merak ettim ...devlet sana nekadar para verıyor 2.sınıftanmı baslıyor para vermeye...

6 sene öğrencilik sonunda ayda 320 saat mesaiye 3-3.5 lira maaş alıyor asistan hekimler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye56 yazı
arkadaşım para nı birktır doktor olunca kendı kiliniğini kurar sın orda ebeyce para kazana bilirsin

saygılar
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Yeni Üye48 yazı
internetten ürün satabilirsin en guvenilir ve risksiz iş

yardım istersen yardımcı olurum
mguler4301@hotmail.com
mguler

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Gyda
Üye245 yazı
Baya heveslisin ama 10bin is yapmak icin sermaye sayilmaz. Gunu kurtarma tarzi seyler denenebilir belki ama o da ayri risk. Madem fistik uretimi yapan tabidiklarin var uygun fiyat ile alabilirsen 100 er gramlik paketler halinde mac oncesi stadyum salon vs tarzi yerlerde satilabilir kanisindayim. Sakin dukkan mukkan acayim deme acmanla kapaman bir olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye50 yazı
burası girişimcilerin mekanı mı yoksa köstek olanların mekanı mı anlamadım. öğrenci arkadaşımıza destek olacağımıza yan gel yat fikirleri, hayatın garanti fikirleri havada uçuşuyor.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Doktor
Yeni Üye28 yazı
Bir aklin ticarette, kuracagin iste, kazanacagin parada olursa tip fakultesi nasil biter ?Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmuyalim.

Yerleşim Fransa / LyonMeslek Muhasebe
Üye365 yazı
burada arkadaş zaten elindeki bulgurla deneyim satın almak istiyor.10 000 tl lik tecrube edinmek istiyor.kendisi kanaatimce buna karar vermiş.sizlerde ona yönelik mesajlar yazarsanız daha iyi olur.

bence hobi olarak sevdiğin ürün grubu varsa onlardan alıp internette sat.ama bildiğin tanıdığın ürün olsun satamazsan sende kalır.zaten sevdiğin bir ürün olduğundan belli bir zamanını onunla geçiriyorsundur bu da derslerini etkilemez.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama