İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sermayem Var Zamanım Yok. . . Fikirleriniz?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorumT
Üye209 yazı
İyi bir avukat ve muhasebeci olmadan bir işe başlama.
Ve kimseye güvenme.
10.000tl ile iş yapılmaz.
belli bir miktara ulaştıktan sonra adam gibi bir iş kur.
yoksa evdeki bulgurdan olabilir.
E
Üye345 yazı
eses
A
Üye410 yazı
en büyük sermaye bilgi,egitimdir,sizde bu konuda zaten emek harcıyorsunuz, egitiminize agırlık verin ,hem tıp okuyup hemde iş hayatı olmaz ,zeten sermayen yok gibi,ama 10 000 tl biriktirmişsen demekki parasal sıkıntında yok ,okulun birmesini bekle sonra zaten hayatın garanti ,parada gelir merak etme
B
Üye658 yazı
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
O
Yeni Üye61 yazı
Okulun gayet iyi..Doktor olacaksın.. Önce bunu düşün... Paranı eğitimine harcamayı seçebilirsin.. İlerde sana oldukça çok kazandıracak bir yatırıma dönüşebilir..
A
Yeni Üye31 yazı
bişi sorucam tıp okudugundan merak ettim ...devlet sana nekadar para verıyor 2.sınıftanmı baslıyor para vermeye...
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum
D
Yeni Üye2 yazı
Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum öyle büyük bir iş düşünmüyorum zaten büyük getiri de beklemiyorum haftada 3 5 saat ayırarak ufak çaplı neler yapabilirim diye sormuştum doktorlara hemşirelere önlük satmak için epey uğraşmak lazım civarda onlarca önlük satan yer var
6 sene öğrencilik sonunda ayda 320 saat mesaiye 3-3.5 lira maaş alıyor asistan hekimler
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - aviregal bişi sorucam tıp okudugundan merak ettim ...devlet sana nekadar para verıyor 2.sınıftanmı baslıyor para vermeye... |
6 sene öğrencilik sonunda ayda 320 saat mesaiye 3-3.5 lira maaş alıyor asistan hekimler
D
Yeni Üye56 yazı
arkadaşım para nı birktır doktor olunca kendı kiliniğini kurar sın orda ebeyce para kazana bilirsin
saygılar
saygılar
ersindoğan
M
Yeni Üye48 yazı
internetten ürün satabilirsin en guvenilir ve risksiz iş
yardım istersen yardımcı olurum
mguler4301@hotmail.com
yardım istersen yardımcı olurum
mguler4301@hotmail.com
mguler
M
Üye245 yazı
S
Yeni Üye50 yazı
burası girişimcilerin mekanı mı yoksa köstek olanların mekanı mı anlamadım. öğrenci arkadaşımıza destek olacağımıza yan gel yat fikirleri, hayatın garanti fikirleri havada uçuşuyor.
F
Yeni Üye28 yazı
Bir aklin ticarette, kuracagin iste, kazanacagin parada olursa tip fakultesi nasil biter ?Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da olmuyalim.
T
Üye365 yazı
burada arkadaş zaten elindeki bulgurla deneyim satın almak istiyor.10 000 tl lik tecrube edinmek istiyor.kendisi kanaatimce buna karar vermiş.sizlerde ona yönelik mesajlar yazarsanız daha iyi olur.
bence hobi olarak sevdiğin ürün grubu varsa onlardan alıp internette sat.ama bildiğin tanıdığın ürün olsun satamazsan sende kalır.zaten sevdiğin bir ürün olduğundan belli bir zamanını onunla geçiriyorsundur bu da derslerini etkilemez.
bence hobi olarak sevdiğin ürün grubu varsa onlardan alıp internette sat.ama bildiğin tanıdığın ürün olsun satamazsan sende kalır.zaten sevdiğin bir ürün olduğundan belli bir zamanını onunla geçiriyorsundur bu da derslerini etkilemez.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz