Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavsiye İş Fikirleri

Başlatancem409Tarih28/12/2012 11:54:24Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye56 yazı
Arkadaşlar merhaba. Hepimiz bu foruma değişik iş fikirleri konusunda bilgi almak ve bunları uygulayabilmek için bu foruma üye olduk. Benim sizlere tavsiye edebileceğim kendimin şuan yapmayı düşünmediği iş alanları. Kendim farklı bir fikiri hayata geçirmeyi düşünüyorum. Ama sizlere tavsiyem şudur ki etrafımızda çok harika iş imkanları var. Bence biz çevremizdeki olaylara ve durumlara karşı bakış açımızı geliştirmeyliyiz. Tavsiyelerim:

GATA Haydarpaşa Eğitim hastanesi ve siyami ersek hastanesi var. İnsanlar GATA da sürekli dışardan sipariş veriyor ve inanılmaz bir sipariş sayısı var. GATA da çok fazla sayıda asker sürekli muayene olmak amacıyla geliyor ve yatılı olarak kalıyor. Ayrıca sivil hastalar hemşireler doktorlar özellikle akşam saatlerinde inanılmaz bir trafik oluyor sipariş konusunda. Eğer seyyar bir şekilde köfte, dürüm vb kaliteli gıda maddelerini GATA nın etrafında satabilirseniz çok iyi bir geliriniz olur. Gerekli izinler nasıl alınır bilemiyorum. Seyyar arabalar görmüştüm ben başka yerlerde köfte döner vb faaliyetleri için.

Diğer bir tavsiyem kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor ve hafriyat işini kesinlikle araştırmanızı tavsiye ederim.

Diğer bir konuda istanbul veya büyük illerde servis işini yapabilirsiniz. Gece saat 4-5 gibi işe gidip öğlen 3-4 gibi dönen bir çok şirket elemanı var örneğin yemek firmaları. Bu şirketlerle anlaşabilirsiniz. Ayrıca gündüz de bankalarla veya farklı iş merkezleriyle anlaşabilrisiniz. Servis işinde çok iyi para var. Bizzat şahit oldum arkadaşım kredi çekip bu işi yaptı ve borçları bitmek üzere. Umarım işe yarar bilgiler olmuştur. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. Ben kendi açımdan bana mantıklı gelen ve uygulamaya karar verdiğim bir olayı yapmaya başlayacağım inşallah sizlerde hayırlısıyla iş imkanı bulabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Veteriner
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye56 yazı
Nerede cullanacaklar gata dami?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Veteriner
Üye554 yazı
:) kaç kisiye mafya cullandıgını gördünüz acaba? siz böyle basit düsünürken millet ne işler yapıyor sonrada alıp yürüyene vay torpili var vay bilmem nesi var dersiniz :)

Yerleşim Türkiye / YstabbulMeslek Grafiker