Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

İthalat Ve Ihracat Konusunda Yardımcı Olurmusunuz

Başlatanmuhammet ikbalTarih26/12/2012 12:53:51Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
biz suan gıda sektorunde toptancılık yapan firmayız ıthalat ıhracat sektorune gırmeye nıyetlıyız farklı ulkelere mal satmak veya ordan mal getırmek ıstıyoruz işe gırıs ıcın hangı ulkeler bızım ıcın daha ıyı olur sahıs veya sırketlerin onerilere acıgız malı satmada tecrubemız var avantajlı ulkeler sektorler yardımcı olursanız sevınırım tesekkurler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

öncelikle ürününüz hakkında bilgi verirseniz, varsa "marka" , kalite sertifika(-lar)ınız, hedef kitle & pazar .... vb.

Konuya ilişkin profesyonel işbirliği yapabiliriz.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye5 yazı
selam ben kuzey irakta ikame etmekteyim. Kuzey irakta mal satmak istiyorsaniz size yardimci olabilirim.
Telefon : 0542 247 36 23
+964 750 182 84 51

Yerleşim Irak / Duhok Ve ZahoMeslek Muhasebe
Üye123 yazı

Muhammed kardeşim merhaba;

Gördüğüm kadarıyla Bursa'dansınız...Bu konularda sizlere yardımcı olabilirim...

İyi çalışmalar dileklerimle...
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yeni Üye3 yazı
kuzey bey selamlar,
kagıt bardak uretıp satıyorum..ilgilenirseniz yardımcı olmak isterim...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye2 yazı
syn ahmetsakarya sızınle ıletıseme gecmek ıstıyoruz sıze nasıl ulasabılırız tesekkurler...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Üye123 yazı
Merhaba Muhammet bey;
Yazılarımın altında web sayfam ve telefonum yazıyor. 05322044995. Bu numaradan bana ulaşabilirsiniz...
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yeni Üye1 yazı
siz hangi urun uzerine ihraccat yapmayi dusunuyorsunuz,

Yerleşim Türkiye / Ystannbul
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar;
1. kalite ekvatordan veya kostarıkadan muz ıthal etmek ısteyen arkadaslara uygun fıyattan yardımcı oluyorum.dusunen arkadaslar dırek benımle ırtbata gecersenız sıze şirketimiz ve ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi verilir saygılarımla...lütfen ciddi alıcılar irtibata gecerse sevinirim..

Yerleşim Türkiye / IzmyrMeslek Ythalat / Yhracat
Üye109 yazı
muhammet ikbal ( muhammet bey ) gıda toptancılığı yapıyorsunuz ve anladığım kadarıyla bursadasınız.mesafe olarak yakın olacağından Makedonya ve Kosovayı ziyaret etmenizi öneririm.özellikle pazarlara ve bakkallara uğrayıp esnafla bir çay için ve konuşun.

eğer fiyatlar uygun geliyorsa ve hesaplamalar doğruysa ondan sonrası zaten Türkiyede biraz evrak işi ve bir gümrük müşavirliği.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye6 yazı
Merhabalar ,
Ihracat yapmak istediğinizi okudum. www.logfar.com kobi ürünlerini dünya pazarlarına sunan bir dış ticaret firması olarak yola çıkmıştır. İhracat yapmak istiyorsanız bizimle bağlantıya geçebilirsiniz
www.logfar.com

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret