Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Börekçi Dükkanı Hakkında

BaşlatandmbTarih25/12/2012 01:33:57Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
herkese merhabalar şuanda çok yoğun ilgi alan börek dükkanlarıyla ilgili olarak kafamda sorular vardı öncelikle börek dükkanı açarken yeni biryer mi açmak yoksa devren almak mı daha mantıklı olur ve maliyet açısından uygun olur? diğeri ise börek ustası mı yoksa sipariş vermek mi daha iyi olur ilk başlangıç için..VE tabikide bu iş karlı bir iş midir getirisi ve gideri nedir acaba. teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye14 yazı
kardeş gel bu işi
ukraynada yap acayip bişey olur

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Yeni Üye81 yazı
Siz neden yapmıyorsunuz.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye56 yazı
bilmiyorum belki de ben tamamiyle yanlış düşünüyorum.kendi kendime acaba nilletçe vasıfsız elemanmıyız biz.bir insan neden bilmediği bir şeye dalmak ister.tamam birisi işimi daha iyi nasıl yaparım diye tavsiye almak ister istemesine ama hazır mı alsam usta mı tutsam derecesinde de tavsiye istenmez ki güzel kardeşim.yoksa siz kalabalık müşrerisi olan bir yerde börek yedikten sonra -vay bee bu adam amma kazanıyordur.ben de mi börek satsam acaba diyenlerden misiniz.
maalesef yok öyle kısa sürede bol paralar kazanmak.
ZİHİN FUKARA OLUNCA FİKİR UKALA OLUR...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye16 yazı
yakınlarında börekçi falan olmayan boş bir dükkan bulup bu işi yapabilirsiniz. ilk etapta böreği yaptırırsınız gidişata göre de zamanla kendi ustanızı tutup imalattan satış yapabilirsiniz. yine yakınlarda yoksa böreğe ilaveten birde çiğköfte bayiliği tost falan derken olur inşallah birşeyler. hazır börek fazla karlı olmaz ama tost ve çiğköfte yüzde yüz kar bırakıyor. Allah muvaffak etsin inşallah

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
ŞİMDİ BEN AYNI ZAMANDA ÇALIŞIYORUM O YÜZDEN İŞİN BAŞINDA KENDİM DURMAYACAĞIM İLK BAŞTA SİPARİŞ ÜZERİNE DAHA SONRA İŞLERİN DURMUNUNA GÖRE USTA TUTMAYI DÜŞÜNECEĞİM KONU BAŞLIĞI BU YÜZDEN ÇALIŞTIĞIM İÇİN SORDUM BİRDE İNTERNETTE BİRÇOK DEVREDEN BÖREKÇİ VAR ARALARINDA CİDDİ YERLERDE VAR OLMAYANLARDA NERELERE DİKKAT EDEYİM GÖRÜŞMELERE GİDİNCE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye119 yazı
işden anlamıyorsan ustalık gerektiren işleden uzak du derim.
al sat ilede günde en az 30 kilo börek satman gerekliki yan ürünler ile iki kişinin masraflar hariç yömyesi cıksın ve öyle bir yerde kirayı düşün ve eğer rakibin varsa ve işden anlıyorsa vay haline hakkında hayırlısı ama illaki bu işi yapacaksan başında beklemelisin müşteri hep aynı yüzü ister tezgahta
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda
Yeni Üye57 yazı
Sadece börek değil her türlü işte özellikle gıda işinin başında durmalısın. Bir söz vardır; elin tuttuğu kuş kuyruksuz olur diye. Çok doğru. Başında durmayacağın hiç bir işe girme derim. 1. işin yabancısısın 2. başında durmayı düşünmüyorsun 3. yapacağın iş gıda işi her türlü kayba müsait ve takibi çok zor. Bu maddeler ışığında bak bakalım başarı sence mümkün mü.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - KARTALCAN
işden anlamıyorsan ustalık gerektiren işleden uzak du derim.
al sat ilede günde en az 30 kilo börek satman gerekliki yan ürünler ile iki kişinin masraflar hariç yömyesi cıksın ve öyle bir yerde kirayı düşün ve eğer rakibin varsa ve işden anlıyorsa vay haline hakkında hayırlısı ama illaki bu işi yapacaksan başında beklemelisin müşteri hep aynı yüzü ister tezgahta

Bir tepsi börek kaç saatte yapılır? :) 1 tepsi böreğin maliyeti nedir? 1 tepsi böreğin brüt kar marjı nedir? arkadaşlar millet ev böreği diye uçuşuyor 1 tepsi maliyeti 10tl etmeyen böreğe 40 tl para veriyor
İşsiz olanlar denesin aç kalmazlar Sadece biraz vizyonist olun yeter
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama