Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Otomat Makinası Metro Vs

BaşlatanmertcoTarih24/12/2012 19:40:56Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhabalar,

Herkeze iyi günler dilerim öncelikle ben 21 yaşında genç bir girişimciyim bu otomat sektörü bana mantıklı geliyor ve ben bu işe asılmayı düşünüyorum.Maddi durumum çok kötü değil ama ben tek başıma birşeyler yapmak istiyorum bunun içinde bazı planlar var aklımda bu makinalardan içeçek satan makinalardan metro vs yerlere koymayı düşünyorum ama en çok metro yattı aklıma bu aletlerinde ucuz şekilde temin edebiliyorum.Ama öğrenmek istediklerim var ben gittim metroya dolaştim koyabileceğim yerleri gözüme kestirdim baya bi kafama yattı ama nereyle konuşucam kime sorucam kim bunun iznini vericek ben nekadar kira ödicem bunları ögrenmem gerekiyor egoyamı baglı yani bu metro ben nereye gidip konuşucam bunlar hakkında inşallah aranızda bilgisi olan vardır da bana yardımcı olabilir.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye46 yazı

Tahminimce bunu orada ki çalışanlara sorarsanız onlar size doğru kişiyi göstericeklerdir, bilmeseler bile en azından bir üstlerine amirlerine yönlendirirler onlar bilir .

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Turizm
Üye658 yazı
Ankara buyuk sehır ve ankara metrosu ıle gorusmelısın ama kırası cok yuksektır
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşım
Ben istasyonlarda reklam mecra kiralaması ile ilgili büyükşehir belediyesini aramıştım bilgi vermişlerdi. İlgili birime aktarmışlardı. Ankara büyükşehir belediyesinden de tahminimce telefonla bilgi alabilirsin.

Bu arada otomat işi ile ilgili benim de niyetim var. Yer konusu en önemlisi onu hallettin mi gerisi kolay diye düşünüyorum.

Ne yaptınız bu arada gelişme var mı?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye816 yazı
metro da tek tek otomat izin vermezler bunları ihaleye çıkartıp yıllık mı 10 yıllıkmı daha süresi neyse ona göre yiyecek ve içecek firmaları ihaleye girer büyük ihtimalle şahıslardegilde kurumsal firmalar eti ülker pepsi cocacola vs. gibi firmalar girer ve sırf reklamları olsun diye büyük paralar öderler..

örnegin ist da 200 metro duragı varsa 200 üne de gireceksin ortalama milyonlarca liran olması gerek.

çünkü sigara firmaalrı bile benzin istasyonlarında kendi firmalarının sırf reklamı olsun diye standı önde olsun diye led tvlerden tutta binlercelira para veriyor.

kardeş kısacası 5 binlirayla işi tutturamazsın çok büyük oyuncular var işin içinde her 5 binlirayla olsaydı herkes girerdi
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye153 yazı
büyük şehir belediyeleriin ihale duyuru sayfaları var oraları takip et
ihale den ziyade bu iş için brokrasi işi çok fazla ben ibb den bi büfe yeri için iki yıl bekledim ve vazgeçtim
http://pazartoptan.com
Türkiyenin Toptan satış sitesi
http://bypazar.com
En İyisi Sizin İçin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye816 yazı
mertco;

sende ihale duyurularını takip et araştır en fazla zarar edecegin birkaçbin liranla zamanına olacaktır ama merakında gidereceksin.

dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im