0537 792 34 90
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - musa_roketci21 arkadaşlar ben düşünce iş fikri avcısı bir insanım yenilikçi ürünler buluyorum.... ve bu bende hastalık oldu bulamadan yapamıyorum... bu işin bana kar kazandırması için ne yapmalıyım... |
Yazıyı gönderen - musa_roketci21 arkadaşlar ben düşünce iş fikri avcısı bir insanım yenilikçi ürünler buluyorum.... ve bu bende hastalık oldu bulamadan yapamıyorum... bu işin bana kar kazandırması için ne yapmalıyım... dünyada her konuda düşünerek sagla işler yapıyorum bazıları inovasyon hakkında bazıları tasarım lar oluyor... asfalt la ilgili fikrim var otomotiv fren patlamasına çözüm var oto lastikleri var bedava çalışan araba var ısıtıcı var çöp atmanın kolaylatıcı çözüm yolu var daha çok var yazarsan 20 yi aşar yenilikçi iş fikirlerim çok var... bana kazandırmasını istiyorum artık mucit ve fikir adamı :0537 039 49 60 |
Yazıyı gönderen - cltk Arkadaşım şirketimiz yurtdışından dünyanın en ileri teknolojilerini transfer etmiştir. Bünyemizde çalışan mucitlerimiz var. Almanya,İtalya ve Asya'da profesörlerimiz dünyanın eşsiz teknolojilerini patentler ve bizler Türkiye'ye uygun olanları alırız. |
Yazıyı gönderen - cltk Vetmen996, Konuyu kapatmış bulunuyorum. Teşekkür ederim. |