Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mucitlik

Başlatanmusa_roketci21Tarih23/12/2012 12:23:50Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye48 yazı
arkadaşlar ben düşünce iş fikri avcısı bir insanım yenilikçi ürünler buluyorum.... ve bu bende hastalık oldu bulamadan yapamıyorum...

0537 792 34 90

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - musa_roketci21
arkadaşlar ben düşünce iş fikri avcısı bir insanım yenilikçi ürünler buluyorum.... ve bu bende hastalık oldu bulamadan yapamıyorum...

bu işin bana kar kazandırması için ne yapmalıyım...

Piyasaya sür.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye643 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - musa_roketci21

bu işin bana kar kazandırması için ne yapmalıyım... dünyada her konuda düşünerek sagla işler yapıyorum bazıları inovasyon hakkında bazıları tasarım lar oluyor...

asfalt la ilgili fikrim var
otomotiv fren patlamasına çözüm var
oto lastikleri var
bedava çalışan araba var ısıtıcı var
çöp atmanın kolaylatıcı çözüm yolu var
daha çok var yazarsan 20 yi aşar yenilikçi iş fikirlerim çok var...
bana kazandırmasını istiyorum artık mucit ve fikir adamı :0537 039 49 60

Gıda ile ilgili fikir ve icatınız varmı ?

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Yeni Üye59 yazı

Uygula para kazan,,,aaaa cok para gerekir bendede yok dersen,kusura bakma kimse *** degil inandirman lazim o zmana,,benden sana bir soz bunu asla unutma adam zenginse *** degildir

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye214 yazı
bence ortalıkta dolaşma kafana sıkarlar
bedava çalışan araba neya istanbulda yürücek yol kalmaz artık

TOPTAN SATIŞ SİTESİ
firmalara ve insanlara aradığını bulma ve ürününü satma konusunda en azından şu anda isim ve
fikir olarak faydalı olacağına inandığım bu siteyi kurdum
http://pazartoptan.com
Türkiyenin toptan satış sitesi
inşallah sizlerede bir faydası olur değerlendirmenizi ve kullamanızı tavsiye ediyor ve sizleri sitemize bekliyorum
iyi çalışmalar
http://pazartoptan.com
http://bypazar.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye44 yazı
Arkadaşım şirketimiz yurtdışından dünyanın en ileri teknolojilerini transfer etmiştir. Bünyemizde çalışan mucitlerimiz var. Almanya,İtalya ve Asya'da profesörlerimiz dünyanın eşsiz teknolojilerini patentler ve bizler Türkiye'ye uygun olanları alırız. tanikcemal@ttmail.com adresiyle iletişime geçersen bu işlerin nasıl olduğu hakkında bilgi verebilirim. Ayrıca ilgilendiğimiz teknolojiler de olabilir.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Yeni Üye47 yazı
benim gibi yapip buldugun icat fikrini baskalari ile paylasma seni bildigin dogru yoldan da cikarirlar birincisi bi prototipini yap ikincisi git patentini direk al su bedava calisan araba isinide olur olmaz yerde soyleme seni ottururler ilk once patentini bi al bide basina toplanan gel bizimle calis diyen insanlara inanma patentini kendine tescil ettirmeden kesinlikle bi firmayla sirket ic veya dis kaynakli ogretim kurumlari ile calisma benden sana tavsiye
kor atin kor alicisi olur

Yerleşim Yngiltere / Nottingham
Editör5590 yazı
"Bünyede çalışan kadrolu mucit"

Devlet sanatcısı gibi bir şey bu herhalde. Mesai ile sanat yapmak.

8 saat doldu sanatımın geri kalanını yarın yapacağım.

Bu ay az sanat yapmışsınız maaşınızı eksik vereceğiz.

Ülkemizde resim sanatı zayıf kalmış kadrolu ressamlarımıza söyleyelimde biraz resim sanatı icra etsinler.

Bünyemizdeki mucite söyleyin yarın bir şey icat etsin.

tamnland.com

Yeni Üye44 yazı
Sayın Akın Selçuk,
Çamur atmak bu kadar basit mi ? Bu ülkeye hizmet veren insanları alaya almak bu kadar basit mi ? Ben arkadaşla yazıştım ve ona yol gösterdim. Herkese çakal muamelesi yapmak ayıptır. Tanımadan etmeden yargılamak hiç bir ticari ahlaka sığmaz. Sen bu konularda daha dikkatli olmalısın. Balık baştan kokar. İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın ? Sen böyle yaparak forumun seviyesine olumsuz katkıda bulunuyorsun. Ayrıca bilim adamlarımıza yapmış olduğun saygısızlığı söylemiyorum bile....

Editör5590 yazı
Saygıdeğer cltk,

Hiç bir mucit kadrolu çalışamaz. Mucitlik yapmak için kadroya girdiyse mucit değildir. Sizi kandırıyordur.

Kadrolu olarak Arge çalışanı olunabilir. Ama mucit kadrosu olmaz.

Kendi doğasında özgür yaşayan çakal hayvanından mucit olur ama mucitlik yapmak için maaşlı kadroya girmiş bir insanoğlundan mucit olmaz.

Buradaki cemaatten "kadrolu mucitlerimiz var" cümlesini aynı benim gibi komik bulacaklar da vardır muhtemelen. Sayıları kaçtır bilinmez ama kesin varlardır.

Forumun seviyesi yüksek kaldığında sizin bir avantajınız olmadığına göre bırakın yerlerde sürünelim.

Birisi forumun Hıncal Uluç' u yakıştırmasını yapmıştı bir kere. Olur olmaz yazıyorum diye.

Şimdi forum cematinin imamı yakıştırması geldi. Hayırlı olsun. Daha da yaratıcı yakıştırmalar bekliyorum.

Başlığı açan kardeşimiz projelerini sıralarken "bedava çalışan araba var" demiş. Ona bile sizin "kadrolu mucitlerimiz var" cümleniz kadar takılmadım. O derece yani. Çabuk bana izafiyet teorisini gölgede bırakacak bir teori icat edin yoksa maaşlarınızı eksik veriririm. Hiç maaşla mucitlik olur mu ? Vaktiyle Almanlar denemiş bunu. Ne kadar mucit varsa Amerikaya kaçmış !!

Bir de dip not; Bilim bir tek adamlara mahsus değil. Kadınlar da da bilim yapabiliyor. Var mı sizin kadrolarda kadın mucit ??

Açılın !! Ben bu mucitlerin patronuyum.

Şahaser bir yaklaşım . . .
tamnland.com

Yeni Üye44 yazı
Sayın Akın Selçuk.

Herkesin bir vizyonu var ve isteseniz de bazen daha yukarıya çekemezsiniz. Sizin vizyonunuz da bu kadar. Fazla çabaya gerek yok. Daha da ileri gitmenize imkan yok. Çünkü çapınız bu kadar. İnanın sizlerin beyinleriyle bir adım öteye gitmemiz mümkün değildi. Çünkü bilimi alaya alan zihniyetsiniz. Teknolojinin bu kadar önem kazandığı çağda aynı matbaaya karşı çıkanlar gibi bir zihniyete sahipsiniz. Neyse ki, bizler sizin gibilerin tüm görüşlerine sonsuz kapalıyız. Sizin gibi birisiyle tartışmaya girdiğim için sonsuz pişmanım.

Üye242 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cltk
Arkadaşım şirketimiz yurtdışından dünyanın en ileri teknolojilerini transfer etmiştir. Bünyemizde çalışan mucitlerimiz var. Almanya,İtalya ve Asya'da profesörlerimiz dünyanın eşsiz teknolojilerini patentler ve bizler Türkiye'ye uygun olanları alırız.

Sayın cltk merhaba. şirketinizin transfer ettiği teknolojileri merak ettim doğrusu, bünyenizde çalışan mucitleri de. benim de tanıdığım bir mucit var ve bu günlerde işe ihtiyacı var. teknoloji konularınız nedir. selamlar...

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Veteriner
Yeni Üye44 yazı
Vetmen996,
Konuyu kapatmış bulunuyorum. Teşekkür ederim.

Editör5590 yazı
Kariyere kıskancıkla yaklaşan bir akıl tabanınız var kanaatimce. Siz bir bilim adamı değilsiniz mesela. Ben bile kendime mucit diyemezken . . .

Mucit var olmayan bir şey yapar. Piyasada elektrik kullanılmazken ampulü bulur.

Birinin mucit olduğuna nasıl karar veriyorsunuz

Bilimsel yanı kuvvetli yetenekli kişileri bünyemde barındırıyorum demeniz lazım. Mucitleri istihdam edemezsiniz.

Kaldı ki böyle bile deseniz gene de size ukala derdim.

tamnland.com

Editör5590 yazı
Başımıza ne geliyorsa vizyonumuzu yukarı çekmek için çabalayanlardan geliyor. Bırakın dere bildiği gibi aksın.

Adını dahi çocuk koyduğunuz biri 60 yıl geçse de bir deha sergileyemezken, Ağrının bir devlet okulundan sizin zihniyetinize göre beş para etmez köylü bir genç anti madde teorileri üretebiliyor.

Nasıl bir vizyonunuz olursa olsun bunu burada vurgulamamalısınız. Vizyonunuzun bizlere göre daha iyi olduğunu açıkca söylememelisiniz.

Vizyon kendini zaten gösterir bir şeydir. İnsanlar bunu derhal anlar. Siz en mütevazi cümleleri bile kursanız size saygı duyarlar. Kimse vizyon sahibi olduğunu vurgulaya rak vizyonu yüksek birinin yakalayabildiği beğeniyi yakalayamaz.

Bu bir insanlık kuralıdır. Beyinlerimizde yüklü gelir doğarken.

tamnland.com

Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - cltk
Vetmen996,
Konuyu kapatmış bulunuyorum. Teşekkür ederim.

Açık tutabildiğiniz bir şeyler var mıdır

Biz teşekkür ederiz.
tamnland.com

Yeni Üye5 yazı
Bu her gün icatlar yapan adamın dengesiz yazılarına karşı ilginç cevaplar içeren yorumlar yapan bir yazar vardı, hancı idi sanırım adı. Bence de özürlü olan bu mucit müsveddesi saçmalıklarıyla canımızı sıkıyor, birileri de onu ciddiye alıyor. Ha o arkadaşın son olarak biraz sert içerikli bir yazısını okuyup gülmüştük. Ama daha sonra hiç bir yazısına yorumuna rastlayamadım, sayın editör adamı siteden şutladınız mı yoksa? Öyle ise ayıp etmişsiniz, ne güzel keyifleniyor gülüyorduk ara sıra.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Halkla ili?kiler
Üye643 yazı
Herkes birşeyler düşünür, araştırır ve sonucunda elle tutulur işe yarar faydalı ve kullanılabilir birşey yapan mucittir, yapılan eserde icattır. Mucitlikte inat çok önemlidir, mesela Edison Yılmadan binlerce deneyden sonra elektrik ampulünü icat etmiştir, ondan sonrada karısına sütyen icat etmiştir. İcatlar genellikle ihtiyaçlardan doğmuştur. Edison ampulü bulduktan sonra belediyelerle ve şirketlerle aydınlatma işinin maddiyatını pazarlık etmiştir. Elinde ampul olmadan benim birsürü fikirlerim var satacağım diyebilirmiydi veya kim alırdı onun ham hayallerini?

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf