İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Az Sermaye İle İş Kurmak İstiyorum
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
28 yorumM
Yeni Üye48 yazı
21/12/2012 : 10:56:12#1
Web sitesi
Alıntı
0537 792 34 90
M
Yeni Üye43 yazı
M
Yeni Üye43 yazı
bu konu hakkında kararsızım ,bilgilerinize ihtiyacım var
S
Üye554 yazı
B
Üye658 yazı
Valla mustafa kardeşim bir işin varsa aktif olarak yaptığın sana bir öenerim olacak bunu ciddi ciddi bende düşünmeye başladım. En güzeli ya seyyar satıcılık ya da OTOMAT İŞİ hani bozuk para atıyorsun ya sakız şeker kahve vb veriyor onlardan alabileceksin imkanın olacak 10 tane 10 dükkana rica edip koyduğunda kar paylaşımı şeklinde oturduğun yerden para gelsin nasıl fikir ben bunu araştıracam..
Basit hesap her makine günde 10 tl kazandırsa 10 makine 100 tl günde ayda 3000 tl güzel para değil mi?
Bize sermaye konusunda önderlik edebilcek güzel firmalar destekleyen üreticiler olsa güzel şeyler başarabiliriz yazımızı okuyanlardan bu anlamda da destek bekleyelim bakarsın biri elimizden tutar.
Bence o bölgede oyuncakcı kırtasiye iç çamaşırı mağzalarıda çok iyi gider.
Ayrıca düşünsene istanbulun en kalabalık bölgesinde bize imkan sunabilcek bir üretici çıksa da ürün verse akşam ondan alıp akşam satıp sabah ona ürün parasını yine versek hem o kazansa hem biz bir ek işimiz olabilse dimi.
Mesela İstanbulda aksaray da beyazıt da laleli eminönü vb nokralarında ne güzel yapılır bu iş.
AH BİR SERMAYEMİZ OLSA....
Başarılar.
Anladığım kadarı ile seninde güzel fikirlerin var benim gibi ama sermaye sıkıntısı nedeni ile hep FİKİR olarak kalıyor.
ŞİMDİ SEN VE KENDİM ADINA SESLENİYORUM BİRİLERİ YOK MU BİZE DESTEK OLABİLECEK ÜRETİCİLER....
Basit hesap her makine günde 10 tl kazandırsa 10 makine 100 tl günde ayda 3000 tl güzel para değil mi?
Bize sermaye konusunda önderlik edebilcek güzel firmalar destekleyen üreticiler olsa güzel şeyler başarabiliriz yazımızı okuyanlardan bu anlamda da destek bekleyelim bakarsın biri elimizden tutar.
Bence o bölgede oyuncakcı kırtasiye iç çamaşırı mağzalarıda çok iyi gider.
Ayrıca düşünsene istanbulun en kalabalık bölgesinde bize imkan sunabilcek bir üretici çıksa da ürün verse akşam ondan alıp akşam satıp sabah ona ürün parasını yine versek hem o kazansa hem biz bir ek işimiz olabilse dimi.
Mesela İstanbulda aksaray da beyazıt da laleli eminönü vb nokralarında ne güzel yapılır bu iş.
AH BİR SERMAYEMİZ OLSA....
Başarılar.
Anladığım kadarı ile seninde güzel fikirlerin var benim gibi ama sermaye sıkıntısı nedeni ile hep FİKİR olarak kalıyor.
ŞİMDİ SEN VE KENDİM ADINA SESLENİYORUM BİRİLERİ YOK MU BİZE DESTEK OLABİLECEK ÜRETİCİLER....
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.
S
Üye554 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik Valla mustafa kardeşim bir işin varsa aktif olarak yaptığın sana bir öenerim olacak bunu ciddi ciddi bende düşünmeye başladım. En güzeli ya seyyar satıcılık ya da OTOMAT İŞİ hani bozuk para atıyorsun ya sakız şeker kahve vb veriyor onlardan alabileceksin imkanın olacak 10 tane 10 dükkana rica edip koyduğunda kar paylaşımı şeklinde oturduğun yerden para gelsin nasıl fikir ben bunu araştıracam.. Basit hesap her makine günde 10 tl kazandırsa 10 makine 100 tl günde ayda 3000 tl güzel para değil mi? Bize sermaye konusunda önderlik edebilcek güzel firmalar destekleyen üreticiler olsa güzel şeyler başarabiliriz yazımızı okuyanlardan bu anlamda da destek bekleyelim bakarsın biri elimizden tutar. Bence o bölgede oyuncakcı kırtasiye iç çamaşırı mağzalarıda çok iyi gider. Ayrıca düşünsene istanbulun en kalabalık bölgesinde bize imkan sunabilcek bir üretici çıksa da ürün verse akşam ondan alıp akşam satıp sabah ona ürün parasını yine versek hem o kazansa hem biz bir ek işimiz olabilse dimi. Mesela İstanbulda aksaray da beyazıt da laleli eminönü vb nokralarında ne güzel yapılır bu iş. AH BİR SERMAYEMİZ OLSA.... Başarılar. Anladığım kadarı ile seninde güzel fikirlerin var benim gibi ama sermaye sıkıntısı nedeni ile hep FİKİR olarak kalıyor. ŞİMDİ SEN VE KENDİM ADINA SESLENİYORUM BİRİLERİ YOK MU BİZE DESTEK OLABİLECEK ÜRETİCİLER.... |
Abicim öncelikle kusura bakma ama kimden ne yardım bekliyorsun onu anlamadım :) illa bilşey yapmak şcin birinini yardımımı gerek kendi basına birsey yapamıyormusun yada kaç sefer bir girisimin oldu ?
Sanki cok parlak bir is fikri bulmussun gibi milletten semaye yardımı bekliyorsun :)
**Öncelikle su yattıgın yerden para kazanma istegini ve mantıgını düzelt gerisi gelir emin ol :)
M
Yeni Üye43 yazı
abi öyle birini bulmak pek mümkün görünmüyor ama dediklerin mantıklı değerlendirilebilir.tam atşehir sayılmaz soyak yenişehir ümraniyede isen bilirsin yapılaşma son hızıyla devam ediyor nüfus artıyor cadde oluşmaya başladı şuan bir iş yeri açmak bana çok cazip geliyor ama sermaye az olunca insan ne yapacağını bilemiyor 10 bin 15 bine bayan çocuk giyim tarzı hediyelik eşya veya takı toka gibi yerler şuan yok nasıl olur diyorum kendi kendime ama maliyetlerini bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim
K
Yeni Üye33 yazı
hediyelik esya yanında bijuteri tutar kardesım az sermayeyle girer parada kazanırsın
M
Yeni Üye43 yazı
teşekkür ederim ilgine arkadaşım peki ne kadar bir sermaye yeterli olur ve toptan nerden bulailirim malzemeleri fikrin varmı acaba
G
Yeni Üye28 yazı
K
Yeni Üye33 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mustafa_erdem teşekkür ederim ilgine arkadaşım peki ne kadar bir sermaye yeterli olur ve toptan nerden bulailirim malzemeleri fikrin varmı acaba |
rica ederim kardeşim 10 bin sermayeyle bu işi çözersin toptan alcağın yerler istanbul tahtakale takıldığın yerde sorarsan yardımcı olurum elimizden geldiği kadar Allah yar ve yardımcın olsun..
I
Üye255 yazı
21/12/2012 : 19:02:00#12
Web sitesi
Alıntı
şu hazır haşlanmış mısır standlarını bir araştır derim bazı yerlerde kuyruk oluşuyor bardak mısırı kastediyorum. tahminime göre 1000-2000 sermaye ile yapılır.
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php
M
Yeni Üye43 yazı
bayan giyim ve çocuk giyim işinde fikri olan varmı acaba
M
Yeni Üye43 yazı
bilgileriniz benim için çok önemli
E
Yeni Üye19 yazı
erbilde satılık ayran yoğurt fabrikası tüm izinler alınmış pazarı hazır devretmek istiyoruz.
erkan 0532 680 85 12 / erkan12uzun@hotmail.com
erkan 0532 680 85 12 / erkan12uzun@hotmail.com
M
Yeni Üye43 yazı
fikirleriniz benim için önemli
A
Üye100 yazı
cep iletişim ve büfe tarzına acar butun işlerı yaparsın bılgı almak istrsen 05353971170
M
Yeni Üye43 yazı
değerli arkadaşım bu dediğin işlerin maliyetleri nasıl olur kar matjları bilgi verirmisin
M
Yeni Üye43 yazı
görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
M
Yeni Üye43 yazı
geri dönüşü en hızlı ve kar oranı yüksek ne satabilirim acaba
M
Yeni Üye43 yazı
bayan giyim,çocuk giyim ve bayan iç giyim bu tarz küçük bir dükkan açsam maliyeti ne kadar olur kar oranları nasıl bilgisi olan varmı dostlar...
M
Yeni Üye43 yazı
günceldir
M
Yeni Üye43 yazı
ilan günceldir
M
Yeni Üye33 yazı
bayanlar çoraba hem yaz hemde kış para veriyorlar, bayan çorap dükkanı açabilirsin. AVM'lerde penti mağazasının önünde bazen duruyorum ve inanılmaz müşterisi var. Sonuç olarak penti mallarını satmak için illa onun bayisi olmak zorunda da değilsin. Hatta mağaza satış fiyatından çok daha düşüğe satarak kar yapabilirsin. Yanına erkek ve çocuk ta koysan tadından yenmez :)
Mustafa T. Kozan
B
Üye214 yazı
25/12/2012 : 07:58:58#25
Web sitesi
Alıntı
TOPTAN SATIŞ SİTESİ
firmalara ve insanlara aradığını bulma ve ürününü satma konusunda en azından şu anda isim ve
fikir olarak faydalı olacağına inandığım bu siteyi kurdum
http://pazartoptan.com/bireysel-kayit
Türkiyenin toptan satış sitesi
inşallah sizlerede bir faydası olur değerlendirmenizi ve kullamanızı tavsiye ediyor ve sizleri sitemize bekliyorum
iyi çalışmalar
http://pazartoptan.com
http://bypazar.com
firmalara ve insanlara aradığını bulma ve ürününü satma konusunda en azından şu anda isim ve
fikir olarak faydalı olacağına inandığım bu siteyi kurdum
http://pazartoptan.com/bireysel-kayit
Türkiyenin toptan satış sitesi
inşallah sizlerede bir faydası olur değerlendirmenizi ve kullamanızı tavsiye ediyor ve sizleri sitemize bekliyorum
iyi çalışmalar
http://pazartoptan.com
http://bypazar.com
M
Yeni Üye43 yazı
evet çok güzel fikir ben bayan iç giyim çorap çamaşır takı toka dan kurulu fazla büyük olmayan bir dükkan açmayı düşünüyorum güzel kirası uygun bir dükkanda buldum ama ne kadara malolur bilemiorum 15 binle 20 bin arası açılabilirmi acaba?
M
Yeni Üye43 yazı
günceldir
M
Yeni Üye43 yazı
güncel...
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz