İlk mesaj
Genel İlanlar
100 000 Ytl İle Nasıl Bir İş Yapılabilinir.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorumS
Yeni Üye76 yazı
mc donalds, burger king, starbucks gibi markaların franchasing i alınabilir . Sanırım en risksiz bu olur.
Saygılarımla
U
Üye844 yazı
28/04/2008 : 17:25:44#2
Web sitesi
Alıntı
K
Yeni Üye7 yazı
ugurum nasıl iki parca .yarısı sanamı verilecek yani.doğrumu anladım.
N
Yeni Üye35 yazı
K
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlardan yeni cazip uygulanabilir iş fikirleri bekliyoruz.iyi ginler
E
Yeni Üye39 yazı
C
Yeni Üye4 yazı
04/05/2008 : 01:37:49#7
Web sitesi
Alıntı
elektronik ve yazılımla ilgili bir projem var ve ankarada (bir )üniversitede yazılım ve fizibilite çalışmaları devam ediyor (14 nisan tarihinde projemi sundum ve kabul edildi) yalnız başlangıç için sermayem olmadığından beklemeye aldım... anlıyacağınız benim fikrim geldi hadi başlayalım değil... fikrim üniversitece kabul edildi ve tüm hazırlıkları sürüyor tarzı bir projem var... tek şartım yatırımın bu bölgeye yapılması zira en büyük isteğim yıllardır buralara yatırım yapılacağı vaadiyle işsiz kalan insanlar(buralı değilim!)
H
Yeni Üye5 yazı
100.000YTL sizden 100.000YTL benden
Turkiye'de bir internet sitesi acip bilgisayar parcalarini satmak icin bir ortak ariyorum.
Elimde 25 tane dunya capindaki firmalarin inanilmaz fiyatlari var.
Turkiye yi bu alanda feth edebilirim.
Ilgilenler lutfen bir mail ile baglanti kurun
Turkiye'de bir internet sitesi acip bilgisayar parcalarini satmak icin bir ortak ariyorum.
Elimde 25 tane dunya capindaki firmalarin inanilmaz fiyatlari var.
Turkiye yi bu alanda feth edebilirim.
Ilgilenler lutfen bir mail ile baglanti kurun
B
Yeni Üye10 yazı
İyi Günler.
Sayın Kuvars, benimde size 1'e 1 sermaye katacak 100,000 YTL.sermayem yok. Ne varki birçok sermayesi olmayan arkadaşımız gibi benim de naçizane güzel ve parlak ( bana göre ) bir iş modeli fikrim var. Bu modeli hayata geçirebilmek için ihtiyaç olan sermaye 15-20.000 YTL civarında. ve bu sermaye sadece (azami) 45 - 60 gün için gerekli. Bu sürecin sonunda koyulan sermayenin geri dönüşümü ( takriben) minimum 100.000 YTL. civarında olacaktır.
Diğer paylaşımcı arkadaşlarım bana kızacaktır fakat, maalesef sözkonusu iş modelini burada izah etmem mümkün değildir. Eğer konu ile ilgilenir ve sözkonusu yatırımı karşıla**** ( koyacağınız paranın ve dönecek paranın ) tüm kontrol sizde olmak koşuluyla bu konsepti hayata geçirmeye varsanız lütfen benimle irtibat kurunuz. e-mail adresim : k.isikoglu@gmail.com Cep Tel:0543 247 36 47
NOT: Benimde ikametgahım Ankara-Keçiören
Sayın Kuvars, benimde size 1'e 1 sermaye katacak 100,000 YTL.sermayem yok. Ne varki birçok sermayesi olmayan arkadaşımız gibi benim de naçizane güzel ve parlak ( bana göre ) bir iş modeli fikrim var. Bu modeli hayata geçirebilmek için ihtiyaç olan sermaye 15-20.000 YTL civarında. ve bu sermaye sadece (azami) 45 - 60 gün için gerekli. Bu sürecin sonunda koyulan sermayenin geri dönüşümü ( takriben) minimum 100.000 YTL. civarında olacaktır.
Diğer paylaşımcı arkadaşlarım bana kızacaktır fakat, maalesef sözkonusu iş modelini burada izah etmem mümkün değildir. Eğer konu ile ilgilenir ve sözkonusu yatırımı karşıla**** ( koyacağınız paranın ve dönecek paranın ) tüm kontrol sizde olmak koşuluyla bu konsepti hayata geçirmeye varsanız lütfen benimle irtibat kurunuz. e-mail adresim : k.isikoglu@gmail.com Cep Tel:0543 247 36 47
NOT: Benimde ikametgahım Ankara-Keçiören
İnsanoğlu;
Herşeye Muktedir, Herşeyden Aciz...
Herşeye Muktedir, Herşeyden Aciz...
N
Yeni Üye30 yazı
24/05/2008 : 07:39:25#10
Web sitesi
Alıntı
ben sana alışveriş merkezlerinde bardakta makarna mantı satmayı öneriyıorum,
şuan piyasada tam yaygınlaşmadı,ama hızlı yayılacak,bu işi yapan bir firma var franceise veriyor ama üçretleri cok yüksek, cok yakında 1 ay içinde bende araba yaptırıyorum,benim standlar 10.000ytl olucak oda satndın maliyeti,,sürekli ürün temini garantisi ve destek veriyorum,anahtar teslin stand ilgilenen arasın.
necdet_74@hotmail.com
paastadalfredo.com
ocean eagle
N
Yeni Üye42 yazı
abi para işte ya kokuyu alan geliyo aman abim aman dikkatli ol sonra boş hayaller kurdum inandım sana olursun
ortak lık falan aman haa ankara sosyetik yer kozmetik iyi olur diye düşün ha biraz büyük yer olur takı falan süper
ama yinede sen bilirsin hayırlı işlerin olsun
ortak lık falan aman haa ankara sosyetik yer kozmetik iyi olur diye düşün ha biraz büyük yer olur takı falan süper
ama yinede sen bilirsin hayırlı işlerin olsun
I
Yeni Üye51 yazı
öncelikle kuvars arkadaşım kim sana hem senin koyacağın sermaye kadar sermaye koyup seni hemde iş fikrine ortak etsin bence burda bi yanlışlık var ben bilgimi kafamı tecrübemi backround koyacağım birde senin kadar sermaye koyucam ortak olucaz yani bu sana mantıklı geliyo mu? bence sen bu parayı bu yöntemlerle kazandığına göre sen en iyi işi bulursun??supernova arkadaşım hani bize para olmayınca bu paralar büyük gibi geliyo haklsın ama söylediğin firmaların franchıse işi 500.000$ gibi rakamlar konuşuluyo o nedenle bunlar hayal arkadaşım...boomerang bu söylediklerine kendin inanıyormusun yoksa gerçekten mantıklı düşünemediğin andamı yazdın bunları arkadaşım istediğin para 15-20 bin tl 2 ay lazım ve karşığında 100.000 alıcaksın yani ne satıcaksın anlamadım aklıma türlü türlü işler geliyo ama yani mantık lütfen mantık biraz çok değil biraz mantıkla yazdıklarının yanıltıcı olduğuna karar vericeksin arkadaşım bu arada kimseyi rencide etmek istemem öyle algılanmak ta istemem lütfen yanlış anlamayın..htpcking arkadaşım madem 100.000 nin var neden bu kadar madem feth ediceksin memleketi neden bunla başlamıyosun illa 200.000 binle başlaman mı lazım yani arkadaş bu kadar karlı bi iş olucak elinde vede başlangıç sermayende var ama sen diceksin ki al ben yemiyim sen ye yani buna bide inanmamızı bekliyorsun...kısaca siz işinizi bilirsiniz kuvars arkadaşım...
I
Yeni Üye51 yazı
sevgili naystimityu halen arsan varmı ? var ise geniş bi bilgi verirsen sevinirim ilgileniyorum
M
Üye192 yazı
yüz bine gerek yok,30 000 binle başlarız.türkiyede ilk ,bina dekorasyonu
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz