dostlar sizin icten yazilarinizi ve fikirlerinizi gorunce bende hic kimseye anlatamadigim fikirlerimi soylemek istiyorum...yasim 39 esnafim aylik ortalama temiz 4 bin tl kaliyor du artik buyuk magzalar bizleri bitirdi ama ben sansliyim konum olarak cok guzel bir magzam var daha 10 yil boyle giderim ev ve kira aldigim evlerim var allahima hamd olsun arabam ve motosikletim var cocuklarimda var yilda bir kere usa yada gidiyorum esimide magzaya alistirdim artik ben olmasam bile kasada rahatlikla duruyor ve artik evde durmak istemiyor cunki magaza olayi cok keyiflidir bayan elemanlarda olunca lak lak la vakit cok hizli geciyor ....simdiki sorum su ben alenen bosa vakit geciriyorum sabah 10 da magzaya gidip kasanin yanindaki bilgisayari acip alenen muge anliyi izliyorum cunki sistem oturmus elemanlarim 7 yildir benim yanimdalar huyumu suyumu biliyorlar beni yormadan islerini yapiyorlar ben sadece para akisini kontrol ediyorum odemeleri yapip bilgisayarla oyun oynuyorum baska is olayina atlayayimmi yoksa belani arama oylece takil devam etmi dersiniz ...ama inanin oturmaktan 8 yilda 30 kilo aldim hic hareket yok sadece cene isi var....spora yazil falan demeyin en kral otelin spor salonuna yillik uye oldum toplamda 20 kere gitmisimdir oda havuzunda yuzmek icin
universite hayatini yasamadim cok seyler kacirdigimi dusunuyorum