Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Turkiyeden Ukraynaya,ukraynadan Turkiyeye

BaşlatansedatyalcinTarih16/12/2012 23:47:36Yorum17

İlk mesaj
Üye258 yazı
ukraynadan uygun fiyata ve kaliteli mangal komuru,biriket komur,biriket somine odunu,kereste,euro damgali palet bulunmaktadir.ayrica ukraynada cok buyuk supermarketler zinciri icin gida,temizlik vs.urunler pazarlamasi yapabilirim.saglam kaynaklarim bulunmaktadir.saygilarla

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165
+380951608483

viber: +380671847556

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Üye258 yazı
gunceldir

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
fiyat atarmısın

Yerleşim Ukrayna / KievMeslek Tekstil
Üye258 yazı

fiyat bilgileri ozelden gonderilmistir.

Yeni Üye57 yazı
bir tır için (mangal kömürü)her şey dahil ne kadar?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Üye258 yazı
bilgiler gonderilmistir

Üye258 yazı
gunceldir

Yeni Üye10 yazı
merhaba ısmınızı belırtmemıssınız ama ben metın bey dıyeyım sıze ben bı pişmanıye fabrıkasının satış muduruyumm burdan ukraynaya pişmanıye tıcaretını yapmak ısterız tabıkı de bu konuda yardımcı olursanız sevınırım...
ıyı kazanc reklamla başlar...

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Reklam
Yeni Üye77 yazı
degerli arkadaslarım UKRAYNA dediginiz ülkecik bir taraftan AB nasıl GİRERİM. bir tararaftan rusya nın ekonomik boyundurugunda nasıl kurtulurumun derdinde olan tabiri caizse RUSYA nın ARKA bahcesi olmus fakat kendisi farkında degilmis gibi davranan isin sonunda RUSYA nın kucagına oturmus bir ülke yada devlettir.Her neyse isin sonunda muhatabınız RUS TİCARİ KANUNLARI YADA RUS DEVLETİDİR bunun gerisi KÜLLİYEN YALAN VEDE PALAVRADIR İSİN SONUNDA MUHATABINIZ RUS KANUNLARI YADA KREMLİNDİR OTURUN OTURDUGUNUZ YERDE eger reel ticaret yapmak istiyorsanız sömürülmüs fakat kapitalist düzenin devam ettigi tek yer afrika kıtasındaki DEVLETCİKLER dir ve bu devletciklerde KAPİTALİST DÜZENIN BEDELİNİ ödediginiz sürece kazancınıza zeval gelmez FAKAT KOMİNİST FELSESENİN UGRADIGI COGRAFYANIN ÜLKECİKLERİ İCİN BU GECERLİ DEGİLDİR
İNANIN DOSTLARIM TECRÜBE KONUSUYOR FORUMDAKİ BÜTÜN ARKADASLARIMA SAYGI VE SEVGİLERİMLE

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye233 yazı
Sevgili ms yasar,Bir kaç ülke ismi verirmisin?Afrikada kapitalismle yönetilen ve ticari acıdan para kazanılacak ülke ,saygilarimla

Yerleşim ABD / NewyorkMeslek Ythalat / Yhracat
Üye258 yazı
ms.yasar bey tavsiyeleriniz icin tesekur ederim ama ben siyaset isinde degilim.hukumette kurmayacam.ben ticaret isindeyim.beni ilgilendiren tek konu para nasil kazanabilirim.kim kimi somurmus,kim kimi kucagina almis beni hic ilgilendirmez.sanki turkiye cok farkli bir durumda.amerikanin kucaginda oturmuyor.bizi somurmuyorlar.neyse saygilarla

Yeni Üye77 yazı
FORUM kurumsal firmaların ve KURUMSAL ticaret yapan FİRMALARIN ticari platformu degildir.KİMSE KİMSEGİ KANDIRMAMALI .İSİN ÖZÜ BUDUR ARKADASLAR.HERKESE SAYGILAR SUNARIM.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye258 yazı
haklisiniz ms.yasar saygilarla

Üye258 yazı
ilan gunceldir.

Yeni Üye11 yazı
arkadaşlar bardakta mısır,cubuk patetes,sosisli vs. ukrayna da talep görür mü? fikirleriniz alabilirmiyim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye258 yazı
yanlis yonlendirmek istemem.o konuda bilgim yok

Yeni Üye5 yazı
Ukraynadan kaliteli mangal komuru mese. Mevcuttur getirdik. Satiyoruz isteyene numune gonderilir. Tskler.

Yerleşim Türkiye / Antalya
Üye120 yazı
merhaba arkadaşlar ihtiyacı olana ukraynadan. kuru meşe odunu dal ebat 5.15. boy 50 150 .hazırda 1500 ton fop 50 dolar tonu.tır veya gemiyle tel 0532 450 18 39 zeynel

Yerleşim Ukrayna / DoneksMeslek Ythalat / Yhracat