Sizinle bir kac seyi paylasmak istedim ve sizin yorumlarinizi tamemen emege dayali,ve henuz Turkiye de pazari olmayan bir is uzerine,
Benim esim yabanci uyruklu Antalyada yasadigim surece kurutulmus belik goremedik ruslar bunu alkolle birlikte cok tuketirler,bir amator olarak yapmaya basladik ek gelir gibi tabi hic bir fikrimiz yokdu satisi yapabilirmiyiz olurmu olmazmi bu aradada calisiyordum kendim bunu ek gelir gibi dusunduk bilenler bilir camyuvada marketlerde bir kac yere birakmak istedim fakat olumlu sonuclar almadim yilmadim kemerde bir otele biraktim,1500 kisilik buyuk bir otel sadece 400 kisiye yakini rus oda tam sezonda ilk basta haftda 50 tane falan aldi sonra 100-sonra 150 sonra gunluk 70 falan oldu biz bunu yetistiremedik bu kadar iyi olacagini hic dusunemedik,zaten bizim bir dukkanimiz falan yoktu evde yapiyorduk bu isi amator olarak,evde de bu kadar siparisi yetistirmek imkansizdi esim de hamiliydi ve sezonun da bitmesiyle bu balik isini askiya aldik turizm isi de malum yazin var kisin yok. dolasiyla bende surekli bir is bulma,fikrini edindim artik cocukta olunca mecruben,fakat kesinlikle antalyaya donmek orda bir seyler yapmak istiyorum bu benim sahsi fikrim,simdi bunun icin bir kac calisma baslattim,eski dostlari aradim ve artik bazi otellerle irtibat icindeyim onlara soklu balik kurutulmus balik ve bakliyat urunlerini pazarlamak icin kollari sivadim,isin kisacasi aslinda gozumu karartip bu kurutulmus balik piyasasina girmek isterim,fakat ailece olunca korkuyo iste insan,ama genede benim cok cok guzel beklentilerim var,4 milyon rus turist var ben kendim yillardir turizmde calisan biri olarak diyebilirimki cok gordum bu adamlar bu kurutulmus baligin turkiyede olmadigini bildikleri icin yanlarinda getirdiklerini,hemen sunu da ekleyeyim,bu isin cok puf noktalari var her yil birileri bi ise baslamak ister ama husranla son bulur cunku seri uretim olmadigi icin,herkes farkli yapabilir esimde bunu cok iyi bilir cok guzel bir tat hazirlardi,zaten sattigim otelin marketi benim baliklarin disinda birisinde daha almis ama kimse yememis bile,gene sattigim otelin disinda bir baska otel bunu duydu ve onlarda benden almak istemisti,ilk basta dedigim gibi dogru adimlarla yurumek lazim bu iste bir yere birakirsiniz sezonda 2 tane satar bir yer gunluk 70 tane,kisacasi is temel hatlariyla bu sekilde,
Ben Antalya yi eglence,gece hayati,icki v.b gormeyen kisilerle tanisip,onlarla bu isi yapmak isterim cok sermaye gerektirecek bir is de degil,sadece biraz cesaret gerektiren bir butun gemileri yakmak yakmak lazim,profesyonel olarak yapildiginda kesinlikle ama kesinlikle piyasaya iyi giris yapilacaktir ve tek olunacaktir su an goruyorum ukraynadan geliyo baliklar kucuk ancoslar kucuk pahali ve lezzetsiz olmasina adamlar bayilik almis,aglarini kurmuslar ve reklamlarini yapmislar satiliyo cok degil ama satiliyo eger benim bu firma kadar sermayem olsaydi o firmanin yaptigi cironun 20 katini yapacagima emin olun,
iyi calismalar....