Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Girişimcilik Hakkında Dergi

BaşlatanGK123Tarih11/12/2012 21:12:35Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
merhaba bişey sormak istiyorum okulda girişimcilik teması üzerinden kurulacak olan bir şirket var. Üyeleri belli. ortaya bir ürün koymamız gerekmekte. ürün, yiyecek hariç her şey olabilir fakat aklıma ilk gelen şey degi oldu. bir çok zorlukları olduğunu gördüm. ortada bi yatırım olması gerekiyor ve hissedarların bu yatırımları sonucu kazanacakları bir gelir olması gereliyor. o kadar ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum fakat vergi levhası, fatura vb. gibi şeylere ihtiyaç duyurlur mu fikriniz mi almak istedim.
GK123

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye567 yazı
GK123 yayıncılık ciddi bir iştir. Öyle göründüğü gibi bir şey değildir dergi çıkarmak. Ama kopyala yapıştır yapacaksanda kimse o drgiyi ciddiye almaz. Kaldıki artık internet nedeniyle işler daha da zorlaştı. Kar yapmanızda mümkün değil. Vergiye tabi olmadan dergi basamasın. Reklam veya abone faturasını nasıl keseceksin vergi dairesine kayıt olmadan ?

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Üye381 yazı
süreli yayın değilse vergi gerekmez. biz şu an dergimizin 2.sayısını çıkarıyoruz (gizli azizler dergisi). dergicilik zor bir iş bunu bende söylüyorum ama tatlı bir iş bu da güzel yönü. reklam alımını, önce reklam alıyorsun. karşındaki basit bi kağıda şu kadar borçluyum diye yazacak sayın çıkınca da 1 dergi hediye ***ürür paranızı alırsınız. abone işi zaten zor bi iş

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye19 yazı
erbilde satılık ayran yoğurt fabrikası tüm izinler alınmış pazarı hazır devretmek istiyoruz.
erkan 0532 680 85 12 / erkan12uzun@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Adana
Yeni Üye69 yazı
Dağıtımı yapmış olduğumuz Otomobil,Kuaför ve diğer sektörel dergilerin bulunduğunuz ilde abone temsilciliğini yaparak ek gelir elde etmek isteyen kişilere temsilcilikler verilecektir.

Hiçbir yatırım yapmadan ayda 1000 TL ile 2500 TL arasında para kazanma şansı.

Ayrıca tüm temsilcilerimize 300 TL Maaş Desteği ve Tablet PC hediye edilecektir.

İlgilenen bay,bayan,ev hanımı,emekli ve öğrenci sorumluluk sahibi ve ciddi herkes başvuru yapabilir.

Sadece ciddi kişilerin başvuruları değerlendirilecektir.Her İl ve İlçeden Başvurları bekliyoruz.

EKİBİ OLAN KİŞİLERLE FARKLI ANLAŞMALARDA YAPILACAKTIR.

....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret