Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayesine Göre İşler. .

Başlatandezko41Tarih26/04/2008 16:36:56Yorum45

İlk mesaj
Üye175 yazı
Selamlar,
Burada fikri olan herkes ayrıntılarıyla iş fikrini açıklamaya çalışsın.Gerekli sermayeyi riskleri getirileri prosedürleri açıklamayı unutmasın. linkler verilmesi güzel olacaktır. Burada büyük bir potansiyel oluşturursak hep birlikte, girişimci arkadaşların kafası karışanların yeni bir fikir isteyenlerin aklında bir ampül yakmış olacağız en azından..
Duyarlılığınıza şimdiden teşekkür ediyorum umarım tüm okuyanlara faydalı ve hayırlı olur..

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Üye164 yazı
arkadaşlar bu kabloyu kime satacagız bi bilginiz var mı bi irtibat telefonu falan
E.koparan

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
www.toptancidan.com Toptan Tekstil ve Hazır Giyim ürünlerinin satışa sunulduğu bir Portal..
Üyelik ve Sınırsız sayıda ilan vermek tamamen Ücretsiz..
diğer internet sitelerinden toplayacağınız Hazır Giyim Ürünlerini Hiçbir Ücret Ödemeden bu Portal da
Satışa sunabilirsiniz..
www.toptancidan.com

Toptan Tekstil ve HAzır Giyim Ürünleri Alım ve Satım Portalı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye8 yazı

zeytin zeytinyağ ve reçel butiği açmayı düşünen arkadaşlara üretici firma desteğiyle yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye8 yazı
zeytinyağ reçel butiği açmayı düşünenlere üretici firma desteğiyle yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye75 yazı
Değerli Arkadaşlar,

Basında yer alan hükümet açıklamalarından da bilgi sahibi olduğunuz gibi Kyoto Protokolu onaylanmış olup bu vesile ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından üretilecek elektrik için çok cazip destekler verilmektedir. Sermaye şirketleri Mini HES ( 1.000 kWh den büyük ) projeleri için 35 Milyar Doları aşan yatırım yarışı içine girmişlerdir.

Biz de Mikro HES Elektrik üretimi ile ilgili olarak çalışıyoruz ve bu konuda teknoloji sahibiyiz. Mevcut teknolojimiz ile 500 kWh üreten bir tesiste yılda 935.000 TL kazanabilmek mümkün. Bu kapasitelerle üretim içinse lisans almak gibi veya başka herhangi bir yasal zorunluluk bulunmamaktadır.

Biz de bu konuya ilgi duyan kişileri bir araya toplayıp kendimizin de hissedarı olacağı kooperatifler kurarak hepimizin gücünün bir arada olduğu bir platform oluşturmak istiyoruz. Proje önerimiz küçük sermaye payları ile küçük ( maks. 500 kWh ) ancak karlı bir elektrik üretim platformu oluşturmaktır.

Bu tür bir sermaye birlikteliğinde tesis 60 günde kurularak derhal üretime geçilecektir ve her ay sonunda kar dağıtımı yapılacaktır. Daha sonraki aşamada kapasitenin artırılması ya da daha fazla sayıda ünite kurulması mümkündür.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Üye709 yazı
Arkadaşlar tokatın çok ünlü tarihi eski sofra bezlerini toptan perakende satıyoruz. Fiyat çok uygun pazarda mağazalarda satışı iyi bayanlar çok düşkün sofra bezlerine renk seçenekleri mevcut ebatları büyük olanlardandır. İnanın satışı süper...ilgilenen arkadaşlar bana bu numaradan ulaşabilir FİYATI : 5YTL irtibat : 0542 552 07 09

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
merhaba arkadaşlar ,
işsizlikten bunalmış biri olarak yazıyorum. kpss belasıyla 5 senedir boğuşuyorum ve artık kpssye bel bağlamaktan bıktım 29 yaşındayım ve halen işsizim.
malatyada yaşıyorum. 20bin tl kadar sermayem var. bu para ile burada ne iş yapılabilir.? dükkan açmayı düşünüyorum ama kiralar oldukça pahalı.
Outlet mağazası fikri oldukça ilgimi çekti. buna yönelik nereden bilgi edinebilirm, nasıl böyle bir yer açılır. internette markaların sitelerine baktım ama buna yönelik bir bilgi yok. genellikle markalar kendileri ayrı bir Outlet şubesi açmışlar. dışarıdan birinin bu işi yapması için ne yapılabilir? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Y?siz
Yeni Üye98 yazı
merhaba arkadaşlar
ben fast food acmak istıyordum.bugün merkezde bir dükkana gitdim devren kiralıktı.cok güzel geniş.kirası 1100 ytl ancak,içindeki eşyaları bana 16000 ytl istiyo.içinde bar masası 7 tane bar koltukları.tost mak.patates kızartma mak.cay mak.4 tane masa 8 tane sandalye.caydanlık.yazar kasa.3 tane meyva sıkacagı.meyme suyu mak.1 tane pasta dolabı 1 tane içeçek dolabı .hava parası almıyacak bu eşyaları bana 16000 ytl ye verıyo bana cok geldi sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
efece

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ev kadyny
Yeni Üye79 yazı
çok iş var ama fizibiliteyi yapıp sermayeyle başlamak lazım. şuan en revaçta bilişim sektörü duruyor
Http://www.Hediye10.com Sevgiliye Hediye Sitesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye79 yazı
çok iş var ama fizibiliteyi yapıp sermayeyle başlamak lazım. şuan en revaçta bilişim sektörü duruyor
Http://www.Hediye10.com Sevgiliye Hediye Sitesi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye148 yazı
İSMET21
Öncelikle selam ve saygılar.Yazınızı okudum ve size naciz hane 3 tane önerim olacak.
1-) aynı büronuzdan yani kırtasiyeden yapabileceğiniz iş diyarbakırda olduğunuz için kömür işi olabilir.benim kırtasiye ve aynı zamanda kömür işi yapan tanıdıklarım var ordan aklıma geldi.
mesela şu an kömür 245$(rus portakal ithal kömür(atakaş)) ton fiyatı yani size torbası 6,12$ gibi maliyeti var kdv dahil nakliye hariç.siz 70000 tl ile toplam 170 ton kömür alabilirsiniz ve stoklarsınız.170*245=41650$sezonda tahmini 170ton*(350$ ile450$arası olur.)=59500$eder 350 den--76500$eder 450 den kerınızı sezonluk hesaplayabilirsiniz.kömürü siz oralı olduğunuz için illa perakende satmanıza gerek yok apartmanlara yöneticilerle konuşarak toptan verebilirsiniz.bu bir seçenek bence.
2-)yine aynı iş yerinizde sadece telefonla inşaat demiri satabilirsiniz tanıdıklarınız varsa.marjı düşük ama tonajlı olmasından güzel kazanç bırakıyor.8mm 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm her mm inşaat demirinde yardımcı olurum ayrıca parça demir istenilen ebat ve boyda kamyon bazında satışlarda olur.
3-)toptan metal hurda ve bakır hurda işi de yapılabilir diye düşünüyorum buda bir seçenek olabilir.malum sizin yaşadığınız yerde demir çelik fabrikası yok o yüzden fiyatlar orda baya düşük toplu alım yapabilirseniz değerlendirilir.

not:SİZE KENDİ YAPTIĞIM İŞLERDEN ÖRNEK VERDİM ÇÜNKİ BİLDİĞİM İŞLER BUNLAR OLDUĞU İÇİN UMARIM YARDIMCI OLABİLİRİM AYRICA BU BAHSETTİKLERİMDE HER KALEMDE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM DAHASI SİZ BU İŞLERDEN BİRİNİ YAPMAK İSTERSENİZ BEN YETERLİ GELEMEZSEM BİLE SİZİ YÖNLENDİRRİM.
SAYGILAR SUNAR HER NE İŞ YAPARSANIZ BAŞARILAR DİLERİM...
MELİH KUŞ

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı
iktisatcı gelişen bir dünyada artık iş tutmak malesef çok zor bu nedenle ufak işletmeler faydalı görünsede ilerleyen zaman için zarar kacınılmaz oluyor bu yüzden iyi bir yatırımcı olmak için eğitimli profosonel olmak lazım para kazanmak için şirket kurmaktan başka yol yok
mec

Yerleşim Türkiye / DüzceMeslek Memur
Yeni Üye8 yazı
SORMAK LAZIM ACABA HANGINIZ ŞU SOYLEDIKLERINIZI YAPIYORSUNUZ YADA GIRISIMDE BULUNUYORSUNUZ.BOL KESEDEN ATMASIN KIMSE!!!
hasan aktaş

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Di?er
Yeni Üye57 yazı
arkadaşlar gidin iddada 3 saglam oranlı maç bulun basın 5000 i alın 15000 i :) riski sevenler yapsın şaka bir yana benimde fikirlerim var ama giyim üzerine yurt dışına yurt içine giyim eşyaları satmak için ama sermayem yok olsa girecem bi türlü ama yok para benden kaçıyo

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
projeniz ile ilgili çalıştığınızı bu konu ile ilgili yönetmelik değişikliğini beklediğinizi bu değişiklik olduğunda size mesaj atanlara konu ile ilgili detaylı
açıklamanın yapılacağını bildirmiştiniz. Bende bu konu ile alakalı üç yıldır çalıştığımı size üç defa mesajla bildirdim.Sizden görüşmek üzere telefonlarınızı istedim ama geri dönüş olmadı. lütfen benim e-mail adresime bilgi vermenizi rica ederim. iyi çalışmalar.

Adres: bozkurt0658@windowslive.com

Yerleşim Türkiye / SivasMeslek Ynsan kaynaklary