Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayesine Göre İşler. .

Başlatandezko41Tarih26/04/2008 16:36:56Yorum45

İlk mesaj
Üye175 yazı
Selamlar,
Burada fikri olan herkes ayrıntılarıyla iş fikrini açıklamaya çalışsın.Gerekli sermayeyi riskleri getirileri prosedürleri açıklamayı unutmasın. linkler verilmesi güzel olacaktır. Burada büyük bir potansiyel oluşturursak hep birlikte, girişimci arkadaşların kafası karışanların yeni bir fikir isteyenlerin aklında bir ampül yakmış olacağız en azından..
Duyarlılığınıza şimdiden teşekkür ediyorum umarım tüm okuyanlara faydalı ve hayırlı olur..

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Üye175 yazı
5000$'la Bile İyi İşler Kurulabilmekte

Yabancı dil, matematik, Türkçe dersleri gibi konularda özel ders vermek, soğuk sandviç, salata satan büfe açmak veya ev yemekleri satılan küçük bir lokanta kurmak akla gelen ilk iş fikirleri arasında. Başlar, kadınların denediği ve başarılı olduğu, işsiz kadınlara da tavsiye ettiği, en az 5 bin dolarlık sermaye gerektiren işler:

Çevresi geniş, dışa dönük, girişken kadınlar için tur, düğün gibi etkinlik organizatörlüğü evden kolayca idare edilebilecek bir iş fikri olabilir. Ayda 2 defa 15'er kişinin katıldığı bir etkinlik organize edilse ayda tahmini 6000 YTL (6 milyar lira) ciro yapılabilir. Bunun da yüzde 60-70'i masraflara gitse gayet makul bir düzeyde kazanç elde edilebilir.

Organizasyon işine başlamak için öncelikle mekânlarla görüşmek, fiyat anlaşması yapmak, özel etkinlikler için fikirler geliştirmek, anlaşma sağlanınca da maliyeti düşük el ilanları ya da internet vasıtasıyla müşterilere ulaşmak, başlangıç için yeterli olabilir.

Bir diğer seçenek internet üzerinden iş kurmak. Evde bir bilgisayar ve internet bağlantısının ardından, internet üzerinden servis sağlayıcılarına ulaşıp, sayfa anlaşması yapmak yeterli. Kadın, çocuk, alışveriş gibi konular hakkında web sitesi kurularak, reklam alınarak, gelir sağlanabilir.

Bir başka iş alanı ise özelleştirilmiş ve uzmanlaşılmış bir konuda e-ticaret sitesi kurmak. İnternetten ulaşabileceğiniz bazı bilişim şirketleriyle anlaşarak yılda 1000 dolar gibi fiyatlara e-ticaret altyapısı temin ediliyor. Tek yapmanız gereken, iyi bir internet altyapısı kurup, şirketlerin sizi yönlendireceği kurumlara yasal başvurularda bulunmak. Sonrasında istediğiniz ürünü satabilirsiniz.

Medyada tecrübe kazanmış kadınların ayrı bir avantajı var. Şirketlerin basın halkla ilişkiler konusunda ihtiyaçlarını karşılayan bir şahıs şirketi kurmanın maliyeti bir bilgisayar, e-mail ile faks yazılımı, bir telefon ve medyadan kişilere ulaşabilmek için bir telefon listesi.

Bilgisayar mühendisi veya bilgisayarlara meraklı kadınlara önerilebilecek bir iş fikri de, yazılımcı olmak. Evden, bir bilgisayarla rahatlıkla yazılım geliştirilebilir. Yazılımcılara uygun bir diğer iş ise veri madenciliği. Şirketler piyasayla ilgili istediği bilgileri "veri madencilerine" toplattırıyor.

Takı tasarım konusunda çalışan kadınlar da güzel örnekler arasında. Evde yarattığınız takıları internet sitesi kurarak satışa çıkarabilirsiniz. Hatta pazarlarda bir koleksiyon çantasıyla satışa sunabilirsiniz.

Son günlerde emlak sektörü hareketlendi. Çevresi ve bağlantıları güçlü olan kadınlar evden veya aylığı 250-300 YTL'ye kiralanacak bir ofis kurarak emlakçılık sektörüne yönelebilirler.

Toplam kalite yönetimi danışmanlığı da yapılabilir. SA 8000, OHSAS, ISO, HACCP gibi kalite standart belgelerinin alınabilmesi için şirketlere danışmanlık hizmetleri verebilmek için minimum 3-5 yıllık bir tecrübe ve mühendislik eğitimi yeterli olabiliyor. Kurslarda uzmanlaşıp sertifika almanın maliyeti ise 3000-5000 YTL arasında.

Ülke gündemini yoğun bir şekilde işgal eden Avrupa Birliği de çeşitli iş imkânları sunuyor. AB hibelerine proje hazırlama konusunda danışmanlık hizmeti vermek, konuya uzak sivil toplum kuruluşlarına, kamu ve özel kurumlara katma değer yaratıyor. Bunun için yabancı dil bilgisi şart. İnternet üzerinden veya AB bilgi ofislerinden bilgi alınabileceği gibi, bu alanda hizmet veren kuruluşlarla bağlantıya geçerek, bu alanda uzmanlaşmak gerekiyor.

Az sermayeyle kurulabilecek bir diğer iş ise dijital baskı hizmetleri, grafik tasarımı gibi alanları içeren reklamcılıkla ilgili. Fiyatları 10 bin doları aşmayan dijital baskı yazıcıları, grafik tasarımına meraklı ve bu alanda tecrübe kazanmış kadınlara cazip iş fırsatları sunmakta. Bunun içinse, bu alanda hizmet veren baskı kuruluşlarıyla irtibata geçerek, evde yapılan tasarımları satarak dışarıdan hizmet sunulabilir.

Kitap editörlüğü, redaksiyon yapmak ve kitap yazmak ise yazın diliyle ilgilenen kadınlara bilgisayarla yapabilecekleri cazip bir iş imkânı olarak önerilebilir. Yayınevlerinin dikkatini çekmek için, dilbilgisi pek iyi olmayan bir kitabın eleştirisi yayınevine gönderilebilir.

Alıntıdır.

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Di?er
Üye175 yazı
Fidan yetiştirerek, arazinizden diğer üretimlerle mukayese edilemeyecek derecede yüksek gelir sağlamanız mümkün.Boyları 15-25 cm olan tüplü fidan alıp bahçenizin bir köşesinde tüplerden daha büyük tenekelere ve fidan torbalarına veya saksılara geçirip büyüterek 3-4 yıl sonra bu fidanları satabilirsiniz. Bir metrekare alanda mavi ladin, Avrupa ladini, sedir, şimşir, mazı, ardıç gibi fidanlardan 15-16 adet fidanı 75-100 cm ye kadar büyütebilirsiniz.

İnci Fidanlığı Ankara'da faaliyet gösteriyor.Fidan yeiştiriciliği ve peyzaj alanında çalışan şirket yatırımcılarla anlaşmalı olarak da çalışıyor.Buna göre şirketten fidan alan yatırımcılar aldıkları fidanları birkaç yıl sonra istedikleri bir alıcıya ya da yine şirketin kendisine satabiliyorlar.İnci fidan'lığı bu fidanları beledediyelerden ve peyzaj gruplarından gelen toplu talepleri karşılamak için kullanıyor.

Fidan yetiştiriciği için herhangi bir yatırım yapmaya gerek yok.Sulanabilir bir arazi bu konuda yeterli.Arazinin büyüklüğü önemli değil.Bununla birlikte dikimin her metrekareye bir fidan tekabül edecek şekilde yapılması gerekiyor.Şirketten 1,2 veya 3 yaşında fidan alan yatırımcılar birkaç yıl yetiştirdikleri fidanı iyi bir fiyata satabiliyorlar.Büyütülmüş fidanların fiyatları tüplü fidanların en az 10 katıdır.

Kaba bir hesaplama yaparsak;

Bahçenizin köşesindeki 250 m2 de büyüteceğiniz 1750 fidan
Mavi Ladin fidanları olur ise;

1750 adet fidanın bugünkü şartlardaki tesis masrafı:
Tanesi 3 liradan fidanlar 5250 YTL
Tanesi 0.1 liradan fidan torbaları 175 YTL
-----------------------------
Toplam masraf 5425 YTL

Yapacağınız diğer iş bahçenizi sularken bu fidanları da sulamaktan ibarettir.
Fidanların 4 yıl büyümüşlerinin yani boyları 75-100 cm olan fidanların bugünkü fiyatları ise yaklaşık 20 YTL dir.1750 adet fidanı tanesi 20 YTL den satarak 35 bin YTL gelir elde edebilirsiniz. Ayrıca bu fiyat 4 yıl yaşanacak enflasyonlar oranında artacaktır.

Herkesin bahçesinde 250 m2 yer mutlaka vardır. Diğer ağaçların
araları bile bu maksatla kullanılabilir.Bu girişim; emekli, memur, işçi, ev hanımı, küçük büyük bahçesi veya arazisi olan hatta şehirde oturup köyde arazisi olan herkesin yapabileceği bir iştir.Detaylı bilgi için (0-312) 814 41 82

Üye175 yazı

Atık kablolar geri dönüşüm sektörünün lokomotifi olucak

Çöpten,hurdalardan milyonlar kazanabileceğinizi düşündünüz mü?Türkiye genelinde 100 bin ton atık kablo bulunuyor.
Üstelik günümüzde enerji,iletişim ve elektronik sektöründeki büyüme çeşitli nedenlerle hurda üretim hataları ve parçalar şeklinde kullanılamaz hale gelen kablo miktarını her geçen yıl daha da artırıcak.Gelin sadece şu anki 100 bin ton atık kablo üzerinden bir hesap yapalım.Bunların yüzde 20'si plastik yüzde 80'i bakır içeriyor.Yani 100 bin ton kablodan 20 bin ton plastik ve 80 bin ton bakır elde etmek mümkün.Plastiğin tonu 500 lira bakırın kilosu 2500 lira.Evet hesap ortada Yani milyarlık kazanç fırsatı.Ve elini çabuk tutan girişimciler bu işten büyük paralar kazanabilir.

Tabii ki bu işi Türkiye'de yapanlar var.Ancak bu tür kabloların bakırını geri kazanabilmek için plastik yakılarak yok ediliyor.Bu yöntem çevreyi ve havayı kirletmesi bir yana plastiği yok ederek tekrar kullanılamaz hale getiriyor.Ayrıca açığa çıkan bakır malzemenin geri kazandırılabilmesi için de ek işlemlere tabi tutulmasını gerekiyor.Detaylı bilgi için Ege Üniversitesi Bilim Taknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM),(0-232) 374 42 89

Üye175 yazı
Casus Dükkanı (Spy Shop) açabilirsiniz

Bu işin müşteri potansiyeli çok geniş. Rakibini merak eden işadamları, aldatıldığını düşünen eşler, haber peşindeki paparazziler, pahalı futbolcusunu izleyen menajerler...

Müşterisi Hazır
Bu konuyu yazmaya karar verince internette biraz araştırdım. Basit
elektronik haberleşme cihazları ayağa düşmüş ama satacak mal çok. Bu işte halen para var. Müşterileri de sadece filmlerdeki oyuncaklara heves edenler değil, dinlemek, izlemek, korunmak isteyen herkes olacak.
Rakibini merak eden işadamları, aldatıldığını düşünen eşler, haber peşindeki paparazziler, pahalı futbolcusunu izleyen menajerler, sayın sayabildiğiniz kadar...
Tabii bunun bir de karşı tarafı var. İzlenenlerin de içine korkuyu salarsanız onlar da izlemeden korunma cihazlarını mecburen alacaklar. Buna yasal sınırlar içinde satabileceğiniz savunma aletlerini eklerseniz raf dolacak.

Örnekler
Bu tür Spy Shop mağazaları Avrupa ve Amerika'da birçok yerde var.
Genelde elektronik izleme, dinleme, gözleme, kayıt cihazlarının her türü bulunuyor. Tabii bunlara karşı önlem olarak geliştirilmiş cihazlar da satılıyor.
Elektroşok, biber gazı gibi sıradan korunma cihazları her yerde var. Çilingir takımı da sevilen malzemeler arasında. Mağazadan alınabildiği gibi, internet üzerinden verilen siparişler de dünyanın her yerine gönderiliyor.
Tabii mağazacılığın yeri başka. Böyle ürünler en güzel internetten katalogdan değil, iyi bir satış ortamında doğrudan satılır.

New York'ta Spy Site mağazasında elektronik izleme aletlerinin tamamı var, kameralı gece görüş dürbünü de takım olarak 295 dolar. spysite.com

Florida'da Spectorsoft, bilgisayara yüklendiğinde her etkinliği izleyen programları 100*500 dolar arasında fiyatlarla satıyor.Açıkça satmasını da, işverenler elemanlarını izlesin, kendi bilgisayarınızın kötüye kullanılmasını önleyin gibi gerekçelerle savunuyor. spectorsoft.com

Londra'da Cornerspyshop, standart spy shop ürünlerinin yanı sıra flaşlı fotoğraf çekilmesini engelleyen cila satıyor.sterling/frmain.htm

Roma'da Spiare mağazası geniş bir ürün ağına sahip. El yazısının gerçek olup olmadığı, yalan dedektörü gibi hizmetler de sunuyor. Sanırım franchising de veriyor. spiare.com

İş Önerim
Bu spy shop işi hem eğlenceli, hem karlı görünüyor. Ürün bulmak hiç sorun değil. Dışarıdaki mağazalardan bulabileceğiniz gibi, onların aldığı yerlerden
de temin edebilirsiniz. Mağazacılık önemli. İstanbul bu iş için önemli bir merkez. Gerek Türkiye'den, gerek civar ülkelerden önemli bir müşteri potansiyeline sahip.Müşteriyi "havaya sokmak", basit elektronik ekipmanı yüksek fiyatlarla satmayı sağlayacaktır. (kaynak:Osman Faik Bilge.paradergi)

Yeni Üye94 yazı
ben fındıkçılık ve kerestecilikle uğrasan birisiyim açık arazilerimde var anlaşmalı süs bitkiciliği üretmek istiyorum ortaklıkta olabilir ilgilenen arkadaslar varsa görüşelim 05439335420

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Üye964 yazı
Meyva çekirdeklerinden mdf yada sunta yapılabilir mi? maliyeti nedir? Nasıl bir İşletme gereklidir.
Birde meyva çekirdeklerinden deriye benzer naylon yada imitasyon deriden daha sağlıklı mont ve kaban yapılabilir mi?
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )

Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )

Mustafa Kemal Atatürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye31 yazı
SERAMİK SU FİLİTRESİ ÜRETİMİ VE SATIŞI

Türkiyede bu işi yapan bir firma şuanda yok benim bildiğim. Bu filitre tezgah üstü üçlü sistemlere takılıyor
bu filitreleri su arıtma cihazı üreten bütün firmalar yurt
dışından ithal ediyorlar.Seramik su filitresi arıtmasistemlerinde tortu filitresi olarakta adlandırılır işi suyun tortusunu alır. Seramik su filitresi satan sitelerde Fiatı kdv dahil 25 ila 30 ytl arası deyişiyor.Bu filitreyi benim bir arkadaşım üretmeyi başardı kendi küçük atölyesinde yalnız testleri gerçekleştirecek maddi imkanı yok.Kar marjı, maliyeti ile orantı yapılamayacak kadar fazla yurtiçi ve dışı pazar imkanı bulunan bir madde yatırımcıya umdugundan fazlasını veren bir yatırım olacagına inanıyorum.ŞEHİRLERDE İÇMESUYU ŞUANDA DÜNYANIN EN BÜYÜK PROBLEMİ OLARAK KENDİNİ İYİCE HİSSETTİRMEYE BAŞALMIŞKEN BU PAZARDA İLKLER HERZAMAN KAZANMAYA DEVAM EDECEKDİR ÜLKEMİZDE NEDEN BU İLK SİZ OLMAYASINIZ. Büyük firmalar bu işi neden yapmıyor veya neden yapamıyor derseniz bu bir formül işi yabancı firmalar formülü deyil ürünü satar.Daha fazla bilgi için cep tel 0541 737 16 37 TAYFUN ŞAKRAK.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye31 yazı
Seramik su filitresi istenildiginde deyiştirilebilen kartuş olarak satılmaktadır üretim sistemi kurulduktan sonra maliyeti adet bazında hesablarsanız 1adet=2ytl kar marjını siz hesablayın yatırımcılar için iyi fırsat.
Satış fiyatı kdv hariç 20ytl den başlıyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye30 yazı
RÜZGAR TÜRBİNİ İMALATI VE SATIŞI

Merhaba,

Ben bu rüzgar turbini işini 2004'te projelendirmiştim kafamda, uzun bir araştırma dönemi ve fizibilite çalışmasından sonra 2005'te bunun üretimi için kolları sıvadık küçük kardeşimle. Türkiyenin ilk yerli türbin jeneratörünü ürettik, babam oto elektrikçi, ben bilgisayar yazılımcısı, yeğenik fizik mühendisliği öğrencisi ve abim de elektrik ve elektronik teknisyeni olduğundan hem atölye hemde detaylı teknik araştırmalar ve yurtdışı bağlantıları sayesinden işi gerçekten profesyonel aşamalara getirdik, hatta sonuçları ve verimleri çukurova üniversitesi mühendislik fakültesi'nde de test ettirdik ve olumlu sonuçlar aldık, fakat işin başında malesef "aile bireyleri ile iş yapmama" kuralını ihlal ettiğimden, küçük kardeşimle yaşadığım sorunlar nedeni ile (yatırımın %50 si ona aitti) projeyi rafa kaldırdım, sonraları bu konu üzerine yatırım yapmak isteyenler oldu ve benimle iletişime geçtiler, fakat düşündükleri rakamlar ile bu iş yapılamayacağından (ben 250,000 ytl ve üzeri) onlar 50-60 bin ytl teklif edenler oldu, 2.bir başarısızlık istemediğimden kabul etmedim. Proje hala ileride kullanılmak üzere bekliyor, Ülkemiz bu konuda oldukça güzel bir konuma sahip, özellikle İzmir-Çanakkale bölgeleri bu iş için biçilmiş kaftan, ayrıca ülkemizde gün be gün rüzgar santralleri artmakta, bunları görüyor ve resmen kan ağlıyorum, böyle değerli bilgiler ve bu kadar aç bir sektör varken ülkemizde hala benim seviyemde bu ii bilen malesef yok, bazı küçük çaplı araştırmalar ve girişimleri internet üzerinden takip ediyorum ama hala oldukça gerideler, uluslararası standartlara ulaşmaları için daha oldukça emek, zaman ve para harcamaları gerek.

PEKİ KİM ALIR BUNU:
> Dağ, Yayla, Bahçe Evleri
> Yüksek yerlerde, elektrik olmayan ama mesela cep telefonu aktarma baz istasyonları
> Orman kontrol noktaları
> Doğal afet yönetim merkezleri
> Doğal kaynakları korumayı sevenler
> Elektrik konusunda alternatif çözümler arayan herkes

Bu konu üzerine ciddi yatırım yapmayı düşünenler için görüşmeye açığım. Cep Tel: 0506 599 2101 Orhan K.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul YzmirMeslek Yöneticilik
Üye1714 yazı
dezko41 - kablo işini dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'de de sana bana yedirmezler. Bunu yeni kalbo tesisatını yapacak şirket alıyor genelde.

okavci - Benim elimde talaştan elektrik üreten makinanın projesi var. Hemde bir köyü beslecek kadar elektrik üretiyor ve devlete elektrik üretim türünden dolayı daha pahalı satılabiliyor. Hemde yatırım miktarı 250.000 dolar.

Arkadaşlar ufak düşünün büyük onayın diyorum ben. Yani bugün 1 milyar dolarım olsa ben yine ufaktan başlarım. İşi öğrenmek, uygulamak ve sonuç alabilmek en önemlisi
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Dünya gazetesinden günlük olarak hurda fiyatlarını takip edebilirsiniz. Kablo hurdası gerçekten çok karlı bir iş. Özel bir yöntemle (basitçe: eriterek) plastik ile bakırı ayrıştırıyorlar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye25 yazı
Merhaba arkadaşlar
Bende network firması ile çalışıyorum.Ancak kişisel satış yapmadan da çok yüksek kazançlar sağlamanın mümkün olduğu bir grup çalışmamız var.Bizim grupta 15 müdür var ama hiç biri kişisel satış yapmıyor.Gereken sermaye sadece örnek ürün alımı için gereken 100€uro
İnsanlar sağlık ürünü almak isterlerse doktora eczaneye,güzelleşmek isterlerse kuaföre,güzellik merkezine,zayıflamak isterse diyet merkezlerine,masaj yaptırmak isterse masaj merkezlerine gider.
Ben doktor gibi sağlık ürünü,güzellik merkezi gibi kozmetik ürünü,kilo kontrol ürünü,temizlik malzemesi vb direkt satmak istemiyorum.Zaten birçoğunuzun çevresindeki insnalarda sizden almamak için türlü bahaneler buluyor.içinde bulunduğum iş te buna beni mecbur tutmuyor.Bizde kişisel satış ,teslimat,tahsilat,alacağın riski vb hiç yok.Sizlerle paylaşmak istedim.Eğer nasıl kişisel satış yapmadan çok kazanabildiğimi öğrenmek ve bilgi almak isterseniz beni arayın.Sizleri bilgilendirme toplantısına davet ederim.
Toplantı ücretsizdir,herhangibir yükümlülük altına girmeniz istenmez,çok kazanmak isteyeceğiniz bir işiniz olusun isterseniz işle ilgilenebilirsiniz.Parttime ya da fulltime çalışabilirsiniz.Bizde aidat,üyelik ücreti,eğtim ücreti vb masraflar da yoktur.
Bu arada ürünler çok kaliteli,FDA onaylı ve bakanlık izinli.Birkez kullanan başka ürün istemez.
Beni arayın,sizlerle paylaşabileceğim güzel bilgiler olacak.
Teklifim tüm profesyönel arkadaşalar için geçerlidir.
Görüşleriniz için teşekkürler.
miyese
yonetim.kontrol@gmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye1359 yazı
çocukluğumda birkaç denemem olmuştu.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onurk
Dünya gazetesinden günlük olarak hurda fiyatlarını takip edebilirsiniz. Kablo hurdası gerçekten çok karlı bir iş. Özel bir yöntemle (basitçe: eriterek) plastik ile bakırı ayrıştırıyorlar.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
slm askerden yeni geldim.burdaki buyuklerimden fikir almak istiyorum.pazarlama konusun da çok iyi tecrübeyle 5 yıllık esnaflık(butun herkes tarafından begenilen güler yuzlu esnaflık tekel bayi işlettim ve hala işletiyorum.guler yuz parolamla.)mezihetiyle ticari aracım(ford connect) ve 20 bin tl sermayemle izmirde ne iş yapılır.yorumlarınız için teşekkü ederim.
hhe

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye1359 yazı
izmirde eksik olan neler var ?
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye683 yazı
Ülkemizde turizm çılgınlığı had safhada... Birkaç gün tatili fırsat bilenler, soluğu tatil yerlerinde alıyor... Tatilde en büyük gider de, otel-yatak masrafı...
Genç, dinamik girişimcilere bir fikir:
Eski model minübüs, otobüs hatta kamyonları alıp, elden geçirecek ve moto-karavan haline dönüştürebilecekseniz, ister satın, ister kiraya verin...
İlk başta zorlansanız bile, macera tutkunu bir kitleye mutlaka ulaşacaksınız...
Üslubu beyan, ayniyle insandır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye18 yazı
NEDEN KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI ALARAK İŞLEK BİR DÜKKANIN ÖNÜNE KOYMUYORSUN?
BU ŞEKİLDE AYDA MİNUMUM 1000.ytl KAZANABİLİRSİN KAZANDIKÇA MAKİNE SAYISINI ARTTIRARAK KAZANCINIZIDA ARTTIRABİLİRSİNİZ.
AYRICA BU İŞTE BAYRAMLARI 8-9 GÜN TATİLDE MAKİNE KOMPLE PARASINI ÇIKARIR VE 45 GUN BEKLEMNIZ GEREKMEZ.
BİZ KEPÇE OYUNCAK MAKİNASI İMALATI YAPMAKTAYIZ VE TÜRKİYENİN HERYERİNE GARANTİLİ YOLLMAKTAYIZ TÜRKÇE MENÜLÜ MAKİNELERMİZİ ALARAK BU İŞE HAFTADA 1 SAAT AYIRMANIZ KAZANMAK İÇİN YETERLİ OLUCAKTIR.

SAYGILARIMLA,

www.kepceoyuncakkapmamakinasi.com
www.karincaoutletpark.com
CANLI MSN:seckini@hotmail.com
0212-523-65-16
0539-647-95-25
0543-679-89-92

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye1359 yazı
para soyma makinası .)
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Üye255 yazı
Arkadaşlar bende istanbulda internette bir firma rehberi oluşturmaya başladım.
benimle çalışmak isteyen arkadaşlar siteyi inceleyip ordan bana ulaşabilirler.
özellikle üniversite öğrencileri ve ek iş yapmak isteyen memurlar için iyi bir gelir kapısı olabilir.

www.istanbulesnaflari.com
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Yeni Üye24 yazı
Casus Dükkanı (Spy Shop) güzel bir fikir. Özellikle e-ticaret yoluyla satılırsa az bir masrafla bu işi yapmak mümkün. Binbir gece dizisinin oldugu bir günede sitenin reklamını verilirse, muhteşem bir müşteri potansiyeli sağlanır. :)

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye4 yazı
abişerin ben istanbuldayım ve 5000 ytlvr sizden ricam deneyimli abilerin bana akıl varmeleri ne gibi bir işe girmeliyim ahmet_karadag_88@hotmail.com 05349793814
bana ulasır veya yazarsanız sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye23 yazı
daha önce gümrükleme yada halan aktif olarak gümrük ve gümrüklemede calışan görev yapan bir abimiz arkadaşımız varsa bana ulaşırsa sevinirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye18 yazı
merhabalar..

ben yayın, kitap ve kırtasiye sektöründe işyeri sahibiyim..

sermayesi olup da benzer iş kurmak isteyenlere yardımcı olmak isterim..

ilgilenen arkadaşlar bana yazabilirler.
ykaya

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yayyncylyk
Yeni Üye2 yazı

kaybollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
hsyn

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye3 yazı
Mrblar arkadaşlar.Ben Diyarbakırda yaşamaktayım.20 yıldan beri esnafım.Kitap ve Kırtasiyecilikle uğraşmaktayım.İş alanımı değiştirmek istiyorum.Yeni iş alanıma maksimum 70000TL ayırabilirim.Sizce Diyarbakır'ı göz önüne alarak,bu sermaye ile en uygun ve getirisi en iyi olan sektör ne olabilir?Değerli yorumlarınızı bekliyorum.Saygılar ve şimdiden tşkkürler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
alıntı:
Toplam kalite yönetimi danışmanlığı da yapılabilir. SA 8000, OHSAS, ISO, HACCP gibi kalite standart belgelerinin alınabilmesi için şirketlere danışmanlık hizmetleri verebilmek için minimum 3-5 yıllık bir tecrübe ve mühendislik eğitimi yeterli olabiliyor. Kurslarda uzmanlaşıp sertifika almanın maliyeti ise 3000-5000 YTL arasında.
Peki bu danışmalık işi için sahip olduğumuz ISO veya HACCP belgeleri yeterli olur mu?Bu danışmalık için gerekli iznler nelerdir?
Kimyaya hakim olan,dünyaya hakim olur.UÇURTMALAR RÜZGAR SAYESİNDE HAVADA KALMAZLAR, RÜZGARA KARŞI DURDUKLARI İÇİN YÜKSELİRLER!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye3 yazı
slm ben mersınde viç çamasırı satısı uzerıne yer acmak istıyorum bu işi yapanlar benı bılgılendırırse cok memnun olurum msn adresım tsey_22@hotmail.com simdiden saolun
,,,

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - yunuspolat
şu zaman da bu kirizde yapılacak en iyi iş sektörü ????????????? cavaplarınız Email lime bekliyorum şimdiden teşekkürler lütfen cevap yazın? recmaygold@hotmail.com
10 milyar param var

Ayakkabı mağazası aç Ayakkabı hem lüks hemde ihtiyaçdır duyduğuma göre kar marjıda yüksekmiş
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye29 yazı
- öğrenmeye açık
- yeniliklere açık
- disiplinli
- geleceğini düşünen
- nedenleri olan
- pozitip olan
- ıstikrarlı
- güvenilir
- işini seven
- özgüveni olan
- kararlı - çalışkan

çalışacak arkadaşlar irtibata geçelim....

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Yeni Üye29 yazı
kolay yoldan değil emeğiyle para kazanmak birden zengin olmak değilde yavas yavas bir yerlere gelmek ısteyen dürüst azimli arkadaslara bir önerimiz var. yazımızı okuyun sitemizi inceleyin aklınıza yatıyorsa bize ulasın....

SADECE ÖLÇÜ ALARAK VE MONTAJ YAPARAK PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ...... BİZ MERKEZİ ÇANAKKALEDE OLAN İMALATHANEMİZDE ÜRETELİM SİZ MEMELEKETİNİZDE MONTAJLAYIN SİZDE KAZANIN BİZDE....
MALA PARA BAĞLAMAYIN SİTRESE GİRMEYİN...
GEREKLİ BİLGİ İÇİN.....

www.ersantente.com tıklayın

gerekli tüm bilgi sitemizde verilmiştir..

GENEL BİLGİ

Yapılacak iş yarı kapalı tesislerin kapatılarak kullanılır bir alan haline getirilmesini saglayan mikalı sistemleri tanıtmak siparşini almak ve montajını yapmaktan ibarettir.Piyasada bu işi görebilecek katlanır cam veya sürgülü cam sistemleri de bulunmaktadır fakat bizim avantajımız ekonomik oluşumuzdur.

Mikalı sistemlerde önemli olan ölçüyü hakkıyla almaktır. Ölçü iyi alındıysa 2 kişiyle montajı gayet kolay olarak yapılmaktadır.Ağaç sistemler üzerine montajlarda size gereken sadece 1 adet şarjlı matkap olacaktır.

Bayilik hakkında ise çok teferruatlı şartlı karşılıklı olarak şahıs ve kurumları baglayan bir bayilik yerine dürüstlük ve güven üzerine kurulu daha samimi bir bayilik sistemi düşünüyoruz.

Bu iş için extra olarak cebinizden para cıkmayacak diyoruz çünkü ürünü tanıtacaksınız siparişi alacaksınız müşterinizden aldığınız kaporayla bize sparişi gececeksiniz biz size ürünü göndericeğiz ve montajı bitirip yeni bir işe bakacaksınız.. Yani tek sermayeniz siz siniz.

Fiyat konusunda m² olarak fiyatlandırmalar yapılmaktadır.Siz kendi m² fiyatınızı uygulamakta serbestsiniz ister %100 le çalışın ister % 20 ile size kalmış...

iş ile ilgili resimler, montaj resimleri, ölçü almayla ilgili bilgiler hazırlanan sitemizde bulunmaktadır .

firmamız çanakkalede faliyet gosteren mutevazi ve dürüst bir firmadır...
kardeslerımle bırlıkte fırmamızın iş potansiyelini arttırmak ve baska genclerede iş imkanı saglamak için karar verdiğimiz yeni bir fikir olarak bu bayılık (bayilikte sayılmaz aslında birbirimizi sıkıntıya sokacak evraklara gereksınım yok ; güven en büyük teminattır) olayını arastırmaya basladık....yaptıgımız isin montajı cok atla deve sayılacak bır yetenek gerektırmıyor sadece bır cerceve uzerine (ağaç veya demir fark etmez) plastık tokaları (internet sitesinde bir montajın detayı ve fotoğrafları var) tutturarak seffaf mikalı sısıtemı monte ediyorsunuz o kadar (kumaş olarak polyester akralik kumaş mika olarakta ithal 0,80 mm veya 1,00 mm mika kullanılıyor)...internet sitemızde bır uygulamamızın detaylı fotografını ve montaj asamalarını gosterdık....gerekırse 1 montajlık orayadagelebılırız...onemli olan tek sey olcuyu ıyı almak (yanı biraz sayısal beceri gerektiriyor.)....elbette ılk etapta zorlanabılırsınız ama kesınlıkle guzelparalar kazanırsınız..tabıı bu sızın sahsı yeteneklerınıze kalmıs iş baglamak ve montajı duzgunce yapmakgıbı...fıyatlandırmalar m2 uzerınden yapılıyor kullanılan kumasın cınsıne gore fıyatlardegısıyor.biz sıze sabıt m2 fıyatlarını bildiririz kaca pazarladıgınız sıze kalmıs.
su anda kahvehanelerde kapalı sıgara alanı mecburı kılındıgı ıcın ısımız revactadır. sistem monte demonte oldugu için kesinlikle imar mevzuatına aykırı yasak olabilecek bir durum içermemektedir. biz çanakkalede lüks restaurantlara bile uygulamaktayız...
siteyı ve fotografları incelersenız cogu sorunuzun cevabı orada vardır.. aklınıza takılan ne varsa cekınmeden sorunuz..
HACCI

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Mühendis