Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Mobil Pos Avantaj Olurmu ?

BaşlatanTrriyakTarih09/12/2012 23:33:08Yorum4

İlk mesaj
Merhabalar;
Araçla satış işine hazırlanıyorum.Genelde her ürünü satan AVM'lere.Satışa çıkmadan önce yaptığım ön çalışmada baya bir 'açık hesap' çalışmayı teklif eden oluyor.Hemde ilk alım-satımda.Acaba Mobil Pos cihazı ile satışa çıksam,işe yararmı ve veresiye işini azaltabilirmiyim ?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
merhaba;

zaten acık hesap teklif eden acıkca veresiye teklif ediyorlar onlara mobil pos ta ***ürsen sanalposta kullandırtsan iş yapamazsın ama %10-20 fark edebilir.
ama o veresiye isteyenler için düşünüyorsan düşüncenyanlış
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Genel anlamda Pos cihazı ile gitmem satış açısından avantaj olurmu.Yada dezavantaj olarak peşin alacak adamı K.Kartına teşvik ederim diyede çekiniyorum.500 yerde gezsen 50 peşin çalışan yer zor bulunur gibi :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil

Fiyatı çok cazip ürün pazaralaması yaparsan hazırda nakiti olmayana alternetif olabilir...o an üzerinde nakit olmasa dahi yakın birinden kart kullanabilir ...diğer seçenekler aleyhine olur kanaatimce...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Benim düşüncemde bu şekilde oluşuyor.Yani veresiye isteyecek adam her türlü ister gibi.Peki veresiyeyle ilgili görüşleriniz nedir? Bu şekilde çalışırsam para peşinde koşmaktan yorulurum ve belkide alamam.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil