Merhaba arkadaslar. Gittigidiyorda yeni açtığım dukkanım için Orjinal PS3 Oyunları , Ayak Isıtıcı , Oto Kar Zinciri , Ve Gitti Gidiyorda ilgi görebilecek Ürünler hAkkında Resimli detaylı bilgi ve fiyat istiyorum. İlgilenen arkadaslar
Sadece konu hakkında bilgi edinmek için bir şeyler sormak isterim izninizle;
Ben elimde bir ürünüm var dersem ve bunu sizinle paylaşırsam fotoğrafını, fiyatını ve detaylarını (ki fiyatı neye göre belirlemek gerekiyor), bu işten benim kazancım ne kadardır? Ayrıca ürünü sanırım benim göndermem gerekiyor sizin adınıza, satış yapıldığında alıcı kişiye doğru mudur?
Veya bir örnekle biraz bilgi verir misiniz lütfen bana!
merhaba arkadaşım kendi üretimim ürünler tüm herkesin i,lgisini çekiyor. istersen ayrıntıları görüşebiliriz.... alissosu@gmail.com
Mutlulugu cok istiyorsan Cok korkmayacaksin yasamdanHele hele kaybetmekten hic Cok hesap kitaba gomulmeyeceksin Daha basit olacaksin yani Ozgurluk bir deli kustur Ne tutmaya calisacaksin Ne de onu anlamayi bilgilere baglayacaksin
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz