Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Yazılımcı Ve Proje Yoneticisi

BaşlatanriTarih08/12/2012 18:29:47Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
Genel Nitelikler:
• Üniversitelerin tercihen Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri bölümlerinden mezun
• HTML, XHTML, Javascript ve CSS ile çalışmış
• HTML5 ve CSS3 ile çalışmış
• JSON ve XML konularında deneyimli
• Tarayıcı uyumlulukları konusunda tecrübeli
• Kullanıcı arayüzü geliştirme konusunda deneyim sahibi
• Web servis teknolojileri konusunda bilgi sahibi ve sunucu tarafı ile entegre çalışmış
• Nesneye yönelik tasarım ve programlama kavramlarını iyi derecede bilen ve tecrübesi olan
• ASP.Net / JSP / PHP / MSsql / Mysql ile kod geliştirmiş

Tercihen;
• Jquery, Dojo, ExtJS gibi kütüphaneler ile çalışmış
• Flex, AIR, Flash teknolojileri konusunda bilgi sahibi
• Grafik/Web tasarım programlarını bilen
. Android alaninda deneyimli.

Yukarıda niteliklere uygun kisi veya kisiler aranmakta olup , ilgilenenler lutfen iletisime gecsinler .
RİTESAN BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
0533 773 9309
0542 812 7575

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye17 yazı
ILANIMIZ GUNCELDIR. AYRICA GRAFIK TASARIM ALANINDA ELEMAN IHTIYACIMIZDA BULUNMAKTADIR .

Yeni Üye58 yazı
Iptv için bu özelliklere neden gerek duyuyorsunuz.? Webmaster arıyorsanız istediklerinizi anlarımda, bir Webmaster'dan İptv kurulumu isterseniz biraz tökezlersiniz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı

iptv icin degil bu ozellikler. Bu yazdıgım ozelliklere sahip bir yazılımcı ihtiyacımız bulunmakta.Ott tv uzerine calısma yapacagız ip tv degil.

Yeni Üye58 yazı
Over The Top Tv, üzerinden yapılacak işin içeriğini çok iyi anladım 'ri' çok mantıklı bir işe yönelmişsin ama sana tavsiyem bu işte çalıştıracağın adamda üniversite mezuniyeti filan aramaman :)
Ben senin yapacağın işi DT-DS ile alakalı olacağını düşündüğüm için geçmişte yaşadığın müşteri kaybın filan varsa bu sektörün önündeki duvardan atla**** piyasaya hızlı bir giriş yapmak istediğin izlenimindeyim. :)
Neyse umarım aradığın gibi birini bulursun ama bu siteye ben cevap yazalı 9 gün oldu sen daha yeni cevap yazıyorsun ve eleman arıyorsun.
Adam buraya girip yazsa bile başka iş bulur senden cevap gelene kadar :)

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
Bilgili iseniz iletisime geciniz sayin trade .

Yeni Üye17 yazı
İlgilenen arkadaslar lutfen verdigimiz numaralardan iletisime gecsinler.

Yeni Üye62 yazı
Hocam lütfen sorumu maruz görün.
Şu anda web tasarım ile uğraşıyorum ve PHP eğitimi alıyorum. Kariyerimi bu yönde planladım 20 yaşındayım 14 yaşından beri çabalıyorum kendimi geliştirmeye çalışıyorum.
İstediğiniz özellikler cidden çok. Yani tabikide bilinmesi lazım ama php css asp java hepsini arıyorsunuz.
Açıkçası bu tarz ilanlar gözümü korkutuyor.
Bunları bilen bir elemana ne kadar maaş vereceğinizi özel mesaj ile söyler misiniz? Gerçekten çok merak ettim.
Umarım soruma cevap verirsiniz.
Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye39 yazı
grafik tasarım alanında part time personele ihtiyacın olursa yardımcı olabilirim. Şu anda özel bir şirkette bilgi işlem sorumlusuyum fakat gün içinde olsun akşam 17 den sonra olsun cumartesi pazar genel olarak boşum isterseniz yardımcı olabilirim. Paraya ihtiyacım var aldığım mağaş yetmiyor.

düşünürseniz baglantim@hotmail.com. doganay.uzun@gmail.com

teşekkürler,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye17 yazı
Grafiker bulduk tesekkurler
Yazilim ilani gecerli ve gunceldir