Dün itibari ile Mecidiyeköy’ de bulunan 2, dükkanımı belediyenin yeni planlaması nedeniyle kapattım. İzmir’e taşınıp bacanak ile balık işine girişmeye karar verdim, elimde bulunan 200 parça çeşitli ebatlarda , parçalı , çerçeveli çerçevesiz tablomu elden çıkarıyorum. Uzun süredir sadece ziyaretçi olarak kullandığım formumuzdan herkese sesleniyorum, eğer para kazanmaya ihtiyacınız varsa , hiç uğraşmadan sadece küçücük bir dükkandan tablo satarak iyi para kazanmayı düşünen, ikinci bir iş olarak etrafındaki insanlara ürün satmak isteyen arkadaşlar acil bir şekilde benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.
Ürünlerin fotolarını ve ayrıntılarını isteyene mail yoluyla paylaşım yaparım. İsteyen gelip depomda görebilir. İsteyene kargo ile gönderebilirim. Şu konuda kesin konuşmak istiyorum sizlere göstereceğim tabloları (ki modern tarzda parçalı olarak duvara döşenebilen, saatli ışıklı olanları da mevcut) dışarıda benim söylediğim fiyattan daha ucuza kesinlikle bulamazsınız çünkü toptan alıyordum maliyet fiyatında sürümden ödedim ücretlerini.
Satışlarım konusuna gelince , sadece tablo işinden aylık 4500 lira gelir sağladığım aylar oldu . En düşük Kasım ayı 2.200 tl net kalan. Dükkanda yeğenimi tuttum zaten bir kişi yeterlidir. İsteyen bu ürünleri tezgahta, pazarda kendi mağazasında bir köşede de satabilir. Çok yüksek değil ama ortalama bir kazanç elde edebildiğinizi bu rakamlardan anlayabilirsiniz.