Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

En Az 2200 Türk Lirası Kazandırır!

BaşlatansariyerlibalikciTarih06/12/2012 17:52:29Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Merhabalar,

Dün itibari ile Mecidiyeköy’ de bulunan 2, dükkanımı belediyenin yeni planlaması nedeniyle kapattım. İzmir’e taşınıp bacanak ile balık işine girişmeye karar verdim, elimde bulunan 200 parça çeşitli ebatlarda , parçalı , çerçeveli çerçevesiz tablomu elden çıkarıyorum. Uzun süredir sadece ziyaretçi olarak kullandığım formumuzdan herkese sesleniyorum, eğer para kazanmaya ihtiyacınız varsa , hiç uğraşmadan sadece küçücük bir dükkandan tablo satarak iyi para kazanmayı düşünen, ikinci bir iş olarak etrafındaki insanlara ürün satmak isteyen arkadaşlar acil bir şekilde benimle irtibata geçmesini rica ediyorum.

Ürünlerin fotolarını ve ayrıntılarını isteyene mail yoluyla paylaşım yaparım. İsteyen gelip depomda görebilir. İsteyene kargo ile gönderebilirim. Şu konuda kesin konuşmak istiyorum sizlere göstereceğim tabloları (ki modern tarzda parçalı olarak duvara döşenebilen, saatli ışıklı olanları da mevcut) dışarıda benim söylediğim fiyattan daha ucuza kesinlikle bulamazsınız çünkü toptan alıyordum maliyet fiyatında sürümden ödedim ücretlerini.

Satışlarım konusuna gelince , sadece tablo işinden aylık 4500 lira gelir sağladığım aylar oldu . En düşük Kasım ayı 2.200 tl net kalan. Dükkanda yeğenimi tuttum zaten bir kişi yeterlidir. İsteyen bu ürünleri tezgahta, pazarda kendi mağazasında bir köşede de satabilir. Çok yüksek değil ama ortalama bir kazanç elde edebildiğinizi bu rakamlardan anlayabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye7 yazı

tabloların fiyatını ve örnek resimlerini yollayabılırmısınız bana

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye130 yazı
cenko1905@hotmail.com fotoğraflar ve fiyatlar hakkında bilgi yollarmısınız mail adresime.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye94 yazı
fiyatı burdan yazsanız ya 2 iş yapıosunuz.
Girişim başarının imzasıdır...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Üye193 yazı
BEN DE MERAK ETTİM DOĞRUSU. besteci35@hotmail.com a fiyat ve resim yollar mısınız rica etsem.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye15 yazı
merhaba arkadaşlar işlerden dolayı çok sık kullanamıyorum,

resimler boyutlarına göre farklılık gösteriyor, elimdeki tabloların hepsi parçalı tablolar,
düz resimler de var ancak bence almaya değmez, onları da etrafa dağıtıyorum. ama isteyen varsa onları da uygun bir fiyata veririm.

tablo bilgilerini şöyle aktarayım , tabloların hepsinin tek tek fotosunu çekme imkanım yok ancak örnek tablo resimlerini sizlere gönderebilirim,
bendeki tablolarla bunlar arasında sadece resim farkı var.

Her parça 35x80cm (15 tl,) -bunları 25 tlye satıyordum- ve toplam da 160.Duvarda kapladığı alan 160x70cm'dir.
Bu resimlerden yanyana dizilenler de üstten aşağıya doğru kare olanlar da var.Ama
yanyana dizilen tablo sayısı daha az sanırım. saymam gerekiyor.

ayrıca 30x90 kare parçalı tablolar da mevcuttur. (15 tl) (25 tlye satıyordum akşam saatleri 20 tl:)

Yukarıda saydıklarım büyük olanlar , bunların küçük olanları da var, küçük dediğim 10x25 gibi bir boyutu var.(4 tl) (3 tanesini 15 liraya satıyordum)
Üünlerin arkası sert kontraplaktır, kaliteli olduğunu elinize alınca anlayacaksınızdır.Ayrıca duvara asmak için
güzel bir asma halat kullanılmıştır. Bu da ayrı bir dizayn
Bunların hepsini satacağım lütfen parça parça istemesin kimse,
ciddi olanlar benimle telefonlaşabilir.Ürünleri isterlerse gönderebilirim ptt kargo ile. İsterseniz gelip alabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret