Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

2000-3000 Tl Ye Ne İşler Yapabilirim?

Başlatanuser16Tarih06/12/2012 14:18:52Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Elimde belli bir miktar para var ve ben bu parayı değerlendirmek istiyorum. 2000-3000 tl ye ne işler yapabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye2 yazı
Kimseden yardım gelmiyecek mi?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye88 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - user16
Elimde belli bir miktar para var ve ben bu parayı değerlendirmek istiyorum. 2000-3000 tl ye ne işler yapabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Elinizdeki para az ancak seyyar iş yapılır bu aralar hava yağmurlu şemsiye satılabilir, bere, eldiven,atkı satılabilir. Yılbaşı geliyor yılbaşı süsü satılabilir. Yada o parayı eğitimde kullanıp bir sertifika programına yazılıp kendinize yatırım yapabilirsiniz..

Yeni Üye58 yazı

shark890 a katılıyorum. Yaşınız genç ise bir sertifika programına katılıp uzmanlaşmaya çalışın. Eğer benim 36 yaşına merdiven dayamış iseniz o parayla ancak seyyar satıcılık yapılır.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik
Üye217 yazı
Kardeş ben seni anlıyorum.Senin içinde ticaret yapma aşkı var.Senin içinde para kazanma hırsı var.Sen bu korkak insanların söylediklerine bakma.En büyük sermaye cesaretin olsun.
Benden sana bide fikir; Halı sahanın birisiyle anlaş 1 tl ye oynanan buz hokeylerinden koy yarı yarıya anlaş ayda 300 lira para getirir sana. adamlar 100 bin tl ye ev alıyor 500 tl ye kiraya veriyor. vergisi evin boyası badanası kombisi kiracısı kaptı kaçtısı uğraşıyor. sen 2000 e 300 lira para kazanırsın. Şansıın bol olsun

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Ö?renci
Yeni Üye88 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - etihus
Kardeş ben seni anlıyorum.Senin içinde ticaret yapma aşkı var.Senin içinde para kazanma hırsı var.Sen bu korkak insanların söylediklerine bakma.En büyük sermaye cesaretin olsun.
Benden sana bide fikir; Halı sahanın birisiyle anlaş 1 tl ye oynanan buz hokeylerinden koy yarı yarıya anlaş ayda 300 lira para getirir sana. adamlar 100 bin tl ye ev alıyor 500 tl ye kiraya veriyor. vergisi evin boyası badanası kombisi kiracısı kaptı kaçtısı uğraşıyor. sen 2000 e 300 lira para kazanırsın. Şansıın bol olsun

Sizin dediğiniz işi demedik farklı iş önerdik ve eğitimin önemli olduğunu söyleyince korkak mı olduk ? Cidden garip insanlar var..

Yeni Üye16 yazı
cesaret tek başına bir işe yaramaz akılda tek başına bir işe yaramaz ikisini birleştirirsen ancak işe yarar şeyler elde edebilirsin DÜŞÜN FİKRİNİ BUL EĞER İNANIYORSAN PARA KAZANACAĞINA CESARETİNİ TOPLA VE İŞE KOYUL derim ben

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye12 yazı
Selamlar herkese en başından eğitim bence ticaret anlamında olmasa da kişilik gelişim ve yarın öbür gün inşallah büyük bir iş sahibi olduğunda backgroundun kabul edilebilirliğin saygınlığın anlamında önemli başlangıçta bunu söyleyeyim eğitimini bence aksatma.

Eğer fikrime gelirsek anladığım kadarıyla öğrencisin bence parasız para kazanabilirsin bunun için tek yapman gereken öncelikle elindeki birikiminle altın al uzun vadede dokunma sadece 500TL gibi bir kısmı evde kenarda bulunsun sonra Lise veya Üniversite hangi basamaktaysan ki Üniversite daha olabiliritesi yüksek parti ve gezi programlamaları yap.Öncelikle arkadaşlarınla aranı iyi tut ve diyelim hafta içi İstanbul da ki mekanların çoğu bu fikre açık olur 15/20tl gibi makul ücretlerle bi parti yapabilir mekanla biletin %50 si artı içecekler onlara kalmak üzere anlaşabilirsin yada daha iyi şartlarda, bu da en kötü sana 50 kişi getirsen 500TL kazandırır bir işinde, tabi gezi haftasonu uludağ şarap tadımı Şarkköy vs programlarını katmıyorum o ilk ayır dediğim 500tl ile de ilk işindeki afiş tanıtım işini halledebilir hatta ayıp değil okulun popüler bir kaç kızını ilgi çekmek için etkinliğine 50TL 100TL vererek hem konu mankeni olarak kullanır hem de tanıtımını yaparsın belki bir kaç arkadaş beni ayıplayacak ama tanıtım bu aklınıza yanlış kötü bir şey gelmesin bir nevi onlarda paralarını kazanacak tanıtım mankeni gibi..
Şimdiden iyi kazançlar İnşallah her şey gönlünce olur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Üye143 yazı
arkadaşım bak beni dinle;

bu benim hayat hikayem, yaşım 40 şu an şirket sahibiyim, yazılım şirketim var mühendisim, çocuk yaştan beri çalışan şu anda ise işkolik birisiyim, yaklaşık 15 sene mahalle aralarında ankarada seyyar el arabası ile sebze meyve sattım, dersen ki bu işten ne kazanılır, bu iş için ortalama bir el arabası 150 tl dir, 30 tl ikinci el tartı, 200 tl sermaye sebze -meyve almak için her bir üründen birer kasa alacaksın , yani ortalama maksimim 400 tl ye mal olur bu iş, ortalamada günlük en az 50 tl alırsın, bu işi ben şu anda yapmış olsam deneyimliyim, 100 tl alırım, yani 400 tl sermaye ile nerden baksan ayda 0rtalama 1500 - 2000 tl kazanırsın, yapmak senin elinde bu size anlattığım konu fikir değil, işhayatına bu günlere bu sayede geldim. Başka ne iş yaparsan yap bu kadar para kazanamazsın söylemesi benden, AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ, bakın başkasının aklıyla iş olmaz bunu da bilin. BAŞARILAR DİLERİM...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye340 yazı
merhaba pazarlama firmam var 20 kişilik bir ekibim mevcut ve hergün aktif saha satışı yapıoruz bu işte doğru ürünü yakalamak gerekiyor ben doğru ürünü yakaladım size önerebilirim özelden cep telefonunuzu gönderin anlatayım buraya yazması cok uzun sürer ama kısaca günlük 60 tl sermaye ile 200 tl kazancınız olur tabi beğenirseniz aktif satış yaparımderseniz bir süre siz yaparsınız ve sanrada şahıs firması kurar eleman alır onlara sattırırsınız yada hiç para koymadan ekip kurup beni ararsınız herseyi ben hazırlarım ortak oluruz görüşmek üzere
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye197 yazı
3 bin tl ye birazda sorlasanız maddiyatı çiğköfte dükkanı açabilirsiniz
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye81 yazı
Ne gibi bir sertifika proğramı hocam?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - shark890
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - user16

Elinizdeki para az ancak seyyar iş yapılır bu aralar hava yağmurlu şemsiye satılabilir, bere, eldiven,atkı satılabilir. Yılbaşı geliyor yılbaşı süsü satılabilir. Yada o parayı eğitimde kullanıp bir sertifika programına yazılıp kendinize yatırım yapabilirsiniz..
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye30 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahm34
Kardeş Telefon Numaranı özelime Bırak Ben sana 3 bin tlni 2 haftada 6 bin tl nasıl yapacağını Anlatiyim

hocam o nasıl bi işdirki katlayıp katlayıp gidiyorsun. sen iki haftada 3 bini 6 bin yapmak diye bi konu aç bence. hepimiz feyz alalım.
akıl dedğin bir gemi, fikir onun yelkeni, kullanırsan sen seni, kullanmazsan el seni !!!

Yerleşim Türkiye / Kayseri
Yeni Üye71 yazı
kaankul38 kardes burada anlat herkes bilgi alsin katlama konusunda. genelde ben katlamak icin girdigim durumlarda sifirla cikiyorum

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
Yeni Üye41 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahm34
Kardeş Telefon Numaranı özelime Bırak Ben sana 3 bin tlni 2 haftada 6 bin tl nasıl yapacağını Anlatiyim

yersen
Akıllı adam gideceği yere hazırlanır : ))

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Müzik
Üye245 yazı
2000 3000 ile dukkan acilmaz su durumda borca girilip ne olacaginin garantisi olmayan bi sektor icin kredi cekilmez. O yuzden dukkana gereksinim duyan her turlu isten uzak durmakta fayda var. Aslinda cok seyler yapilabilir. Hatta paraya gereksinim duymadan komisyonculuk dahi yapilabilir. Ama burda da paranin satin alamayacagi seyler cikiyor karsimiza tecrube gibi. Bazi sektorleri eledik. Geriye kaldi basit seyyar tarzi seyler. Midye, tavuk-pilav,simit,zerzevatci,hurdaci baska vardir illaki ama simdilik bu kadari kafi.

Simdi sen cevap ver bakalim bunlarin hangsini yapabilirsin?
Yoksa maksat deneme olsun bakalim ne tarz seyler cikacak karsima diye oylesine mi baslik actin?
Hic cocukken evinin onunde eski oyuncak, kitap, kalem sattin mi?
Ticari bi zekan olduguna inaniyor musun?
Amacin ne 2000 3000 ile is yapmanin?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye98 yazı
ara görüşelim 0533 0290027
MZA Pazarlama

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye326 yazı
Yeni açılan dükkanlarla veya çiğköfteci tarzı dükkanlarla konuşup el ilanı bastırıp dağıtabilirsiniz. Reklamlar sayesinde onların ciroları artar bu işi 15 günde 1 ayda bir yaptırırlar ayda 4-5 firma size iyi iş yaptırırlar
Ne Olursa Olsun Mücadeleni Bırakma Ki, Bir yerlere Gelebilesin ..

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Serbest meslek