Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tavuk Pilav İşine Giriyorum

BaşlatanZodiumTarih03/12/2012 14:48:23Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye81 yazı
Merhaba siteye yeni üye oldum istanbula geleli 2 ay kadar oldu ailem antalyada 27 yaşımdayım sözlüyüm ekonomik nedenlerden dolayı ve iş potansiyelinin yüksek olduğuna inandığım için istanbula geldim burada bekar evinde 4 kişi kalıyoruz ben şimdilik avm de çalışıyorum anadolu yakasında güzide bir semtte seyyar satıcıları oldum olası çok sevmişimdir hırsları yok egoları yok sadece ekmek parası peşindeler bizim avm nin önünde duran 45-50 li yaşlarda bir pilavcı amca var bende devamlı müşterisiyimdir bu arada geçenlerde lafı oldu kendi tezgahını kuracakmış artık el işinde çalışmaktan yorulmuş işin inceliklerinden olumlu olumsuz yönlerinden bahsetti konuşma bittikten sonra kendimce düşündüm benimde kafama yattı bu tavuk pilav işi az bir sermaye ile girilebiliyor tehlikesi yokmu var tabi ama Tevekkel Allah c.c deyip gireceğiz siz değerli arkadaşlarımdan abilerimden fikir almak istiyorum bir elin nesi var iki elin sesi var demişler sonuçta şunuda unutmadan söyleyim temiz bir pilav tezgahı arayışı içindeyim uygun fiyatlı yardımcı olursanız bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim yazı biraz uzun oldu kusura bakmayın saygılar sevgiler.
Ayakta Ölmek Diz Üstünde Yaşamaktan Daha Onur Vericidir.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye81 yazı
Güncel.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye243 yazı
eminönüne gidersen istediğin gibi birşey bulursun kardeşim.kolay gelsin
.ET.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye81 yazı

Konuya 70 kişi bakmış ama sadece 1 kişi yorum yapmış şaşırtıcı gerçekten neyse yanlış yerde arıyormuşum istediğimi konuma yorum yapan arkadaşıma abime çok teşekkür ederim saygılar sevgiler iyi forumlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
Dostum saygılar pilav işi her zaman para kazandırır ama nerede tezgah açacağına bağlı. kadıköy merkezinde bile 20 ye yakın pilav dükkanı var iş yapmasa her yer de mantar gibi çoğalmazdı. iyi araştırma yapman gerekli, forumda bu tarz çok konu açıldı biraz araştır. ayrıca pilavın lezzetli olmalı ki bir kere yiyen tekrar gelmeli. pilav yapması ne kadar kolay gözükse de öyle kolay bi iş değildir.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul