Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusya İçin Bayilik.

BaşlatanBDTTarih03/12/2012 12:30:42Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye30 yazı
Öncelikle Herkese tekrar merhaba,
Uzun süren düşünme ve araştırma sürecinin ardından, dilini ve iş ortamını iyi bildiğim Rusya'da (az çok bağlantımın da olması sebebiyle) iş kurmaya karar vermiş bulunmaktayım. Maalesef düşündüğüm işler için yeterli sermayem olmadığından şu andaki düşüncem orada bir komisyoncu ya da bayii gibi faaliyet göstererek Türk üretici ya da tedarikçilerin mallarını pazarlamayı düşünüyorum, düşündüğüm sistem orada bir ofis kurarak alıcı araştırmak bu şekilde de alıcı ile satıcıyı buluşturmaktır. Özellikle düşündüğüm alanlar gıda (ağırlık zeytin ve zeytinyağı) ve inşaat malzemeleri alanlarıdır. Yukarıda da belirttiğim gibi sermayem yok yani hiç bir ürünü peşin para vererek tır ya da konteyner bazında alıp orada satma imkanım yok ancak sanırım fiyat ve numune gibi doneleri bana iletecek üretici ya da tedarikçilerin ürünlerini katalog üzerinden pazarlayabilirim (üretici ve tedarikçi arkadaşlar Rusya'da yerleşik de olabilir) Benim yerleşmeyi düşündüğüm şehir Çelyabinsk'tir o bölge için anlattığım tarzda çalışabileceğimiz üretici ve tedarikçi arkadaşların tekliflerini bekliyor, herkese başarılı ve verimli çalışmalar diliyorum.

Yerleşim / DigerMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum