Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ayakkabı İmalatı

BaşlatanlivaTarih01/12/2012 22:32:07Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
arkadaşlar iyi çalışmalar diliyorum öncelikle.250 bin tl sermayem var.vida üretimi yapacaktım ama makina için anlaştığım firma geri vites yapınca projeyi iptal etmek zorunda kaldım.ancak mutlak suretle üretim yapmak istiyorum.hergün araştırıyorum ve neden ayakkabı üreticisi olmayayım ki dedim.bu konuda bilgisi olan var mı?ayakkabı üretim tesisi makinaları fiyatı nedir sizce bu sermayem yeterli mi?bilgilendirirseniz sevinirim

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Üye135 yazı
istanbulda düşünseydin babamı önerirdim sana 30 yıldır bu sektörde..şuanda ikitellide bir ayakkabı üretiminde usta başı..istanbul un büyük firmalarında üretimin başında durdu..sölemek istediğim A dan Z ye ne lazım hangi makine lazım kaç elemanla kaç çift ayakkabı üretilir biliyo..bi kere böle biri geldi ona abi iş kuralımdiye ozaman makineler için 100 bin tl lazım demişti..ama tam entegre tesis için..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye49 yazı
irtibat bilgilerini verseniz eğer sizin için uygunsa yardımcı olursanız çok sevinirim.zonguldakta çalışmayı düşünürse görüşebiliriz

Yeni Üye49 yazı

yarın arıyacam yardımcı olursa çok sevinirim numaranı kimden aldım diyebilirim makina yatırımında yardımcı olursa çok sevinirim

Üye135 yazı
şimdi şöle söliyim bu adama imalatın hangi devresini sorarsan sor kitap yazsın sana ama sana şu marka makina bu marka filan demez..en fazla belki şu ülkenin malını al der belki..adım Ahmet oğlundan aldım dersiniz..illaki kafanda bişiler oluşur..ama şunu söliyim babam cok gerçekci bir adamdır gaz verici bi konuşma yapmaz:)) A.yardımcınız olsun..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye113 yazı
Bu para bu işe çok fazla Ama bulunduğun şehir pek uygun değil gibi
muratalp

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Yeni Üye49 yazı
sayın muratalp teşekkürler öncelikle beni biraz rahatlattın.makinaların fiyatları hakkında bilgin var mı hangi firmayla irtibata geçebiliriz bilgi verirsen sevinirim

Yeni Üye2 yazı
hocam bu çok farklı seektör beence ha yapayım demekle olmaz kendini riske atma derim sen 5 tl ye mal edersin adam getirir pazarda 3 tl ye satar.
ben izmirdeyim bijuteri imalatı ve ithalatı yapıyorum ayrıca türkiyede olmayan getirisi çok iyi bir işe daha giriştim görüşmek istersen 05075882645

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Üye125 yazı
arkadaşım öncelikle yeni işinde başarılar. bence bu sermaye yeterde artar bile. ayakkabı işinde ülkemizde bayağı bir üretici var. bence çocuk ayakkabılarına yönel. üretici az. ayrıca bulunduğun yerle üretimin pek alakası yok. zonguldak işçilik ücreti bakımından bence daha iyi işin için. üretim yeri kirasıda düşük olacaktır. yani işletme giderlerin düşük olacaktır. kadronuda iyi kurdumu gerisi gelir.

Yerleşim Türkiye / yalova
Üye191 yazı
hocam hazır kurulu düzen var bende gel istersen bir görüşelim hakkımızdaki araştırmalarıda yap oda olmazsa gereken her türlü bilgiyide veririm sana bu hususta elimden geleni yaparım mehmetucar@hotmail.fr - 506 591 67 84

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici
Üye191 yazı
walla hocam benim babam 30 yıldır işin içinde bende kendimi bildim bileli bu işle uğraştım bu işten ciddi manada para kazanmak istiyorszan bu sermaye yetmez çünkü bu işin düzeni vadeli al vadeli sat şeklinde kazanamazsın bunun için peşin alıp vadeli satman gerekiyor bunun dışında vade olaylarıda sıkıntılıdır ayakkabıda

alman gereken makinalar sadece150 170.000 tl civarı tutar bunun yanında model yaptıracaksın dükkan tutacaksın vergi ödeyeceksin eleman çalıştıracaksın deri alacaksın meşin astar bez ford bombe taban yapıştırıcı ilaçlar solüsyonlar falan filan derken bu para yetmez gönlüne göre iş yapmaya ama el işçiliğinde babaanne ayakkabısı denilen tarzda ufak tefek çalışayım derse ki zamanla sermaye bile biriktirmeye başlarsın o zaman paraya para katarsın naçizane tavsiyem bu olur bunun yanında makinaların markalarıyla ilgili bilgi istersen yardımcı olurum özelden yazabilirsin numartamda var zaten yukarıda yolun açık olsun inşallah

Yeni Üye38 yazı
EnerjiC nikli arkadaşımın yazdıklarına katılıyorum bunun yanında gerçek bir üretim bantı kurmak için 170 binlerinde çok üzerinde para lazım,kaldıki en son sistemi kursan bile her evrede kalifiye eleman isteyen bir iş koludur.nakitin nerdeyse hiç dönmediği ama vadesi geldiğinde elinde bulunan çeklerin,senetlerin patladığı bir sektördür.Nacizane tavsiyem ayakkabı ürtiminden uzak durman.250 binlira ciddi bi sermaye üretimini değil ama toptancılığını yapıp çok iyi paralar kazanabilirsin bunuda başarabilmek için ayakkabı konusunda bilgili olman lazım deri türleri taban türleri iç astar türleri işçiliğin ne kalitede olduğu hepsi bir ayakkabı fiyatına etki eden faktörlerdir,bunun yanında ayakkabı üreticileri sürekli nakite sıkışık durumdadır bunun sonucudurki ürettikleri ayakkabıları çoğu zaman kah çok az karla yada maliyetine satarlar.sen üretim bandı kurupta 50 tl ye üretebileceğin bi ayakkabıyı piyasadan işi biliyorsan çok rahat 40-45 gibi fiyatlara alabilirsin yani üretim yapmadanda para kazanabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye35 yazı
kardeş istanbul ikitelli de aymakoop ve aykosan bu işlerin merkezi.az bir para değil yatıracagın.eğer kararında ciddi isen gel istanbula araştır burada sana yardımcı olacak sektörü anlatacak iyi niyetli bir çok esnaf bulabilisin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye49 yazı
arkadaşlar hepinizi ilginizden dolayı çok teşekkür ederim yatırım maliyetleri kaç personelle günlük ne kadar üreti yapabilirim aydınlatan olursa çok sevinirim

Yeni Üye1 yazı
usta sen gel en iyisi sulu tarim lan başla üretmeye onun yanindada hayvancılık ekle gel keyfim gel ))

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye5 yazı
liva; ayakkabı işi nerden aklına geldi bilmem ama,mühendismişsin paranı kendi iş sektöründe değerlendir derim .haa sıkıldım sektörümden diyorsan anadoluda bi işe yatırıp paranı çarçur etme derim.en iyi kazanç al-sat da var o da zonguldakta olmaz,buralara yatırım yapman lazım.saygılar...yolun açık olsun...
Doğru Bildiğim Yolda İlerlemekten Vazgeçmem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye71 yazı
selam arkadas Ben ayakkabi imalat iscisiyim yapacagin ayakkabi nedir makinalar yapacagin gunluk uretim 400 cift icin kesim presi + firin + soklama + uste atma makinasi bunlar imalat icin gerekli makinalar zonguldakda saya diktiremessin onun icinde 2 seer saya makinasi alip kendi bunyene sayaci alirsin isci konusunda Ben.Hardin ederim hatta makinalarida ucuza hallederim imalat daha buyuk kapasitede se makinalardan 1 adet fazla alirsin simdi kesin presi 5 bin firin 1 bin bu makinalar 8 bine cikar Tabi yapacagin ayakkabi kaliteside onemli suni deri yapacaksan kesin presi 1 adet yeter atolye her is icin degisir bayan cocuk erkek Ben sana erkek ayakkabisi icin yazdim makina 10 bin tl cikar sen makinayi dusumme malzemeye bak zonguldakta malzeme bulunmaz malzemeyi yuklu akkan lazim daha cok anlatacak var sen bana ulas Ben sana kafanin takildigi herseyi anlatirim ayakkabi ISI iyidir hatta Seri uretim hatti kuracaksan bu para makinalara yetmez senin doktorun benim ara ozellikle istedigin isciyi istedigin zamanda bulurum. kemal 05384995065

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı
liva arkadas bisey unuttum imalatta istedigin ayakkabiyi fason yaptiriz istersen yada hazir paradan imalat fiyatina ayakkabi bulurum hatay da buyuk bi sektor ayakkbi isi orada istedigin maqlii yaptirtiriz yada orda atolye kurariz sana cikan mallar kargoyla gelir deri ayakkabida imalatci cifte net 5 tl alir 200 cift yapsan ayda 20 - 30 bin kalir a Dan z ye malzeme kalip taban deri isci makina konusunda Kim.istiyosa yardim ederim

Yeni Üye49 yazı
aslan59 arkadaş teşekkürler.lakin zonguldakta gerçekten bu işin imalatını yapmak zormuş iyice araştırdık.biz iki kardeşiz.babamda zor olduğunu görünce 125 bin bana 125 bin abime paylaştırdı paramızı.abim kendine göre başka işe girdi.bende babamın tavsiyesi bu tabiki ama ayakkabı mağzası açıp al sat yapmanın daha sağlıklı olacığını düşünüyorum.ayakkabı mağazası açsam 100 metrekare dükkana bu para yeterli gelir mi?birde bu işte kar marjları %70 diyorlar doğrumu bu konuda bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.çünkü anladığım kadarıyla bu sektörde oldukça bilgilisin.ben malı nakit alıp nakit satacam bilgin olsun

Yeni Üye65 yazı
liva magaza acmayi dusunuyorsan ben sana ucuz kaliteli ayakkabi temininde yardimci olurum
Taylan ŞENDUR

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye294 yazı
arkadaşım eğer ayakkabı üretimi ve tecrüben yoksa hiç bulaşma BATARSIN.Çok acayip bir sektör.Düzgün mal çıkaramazsın elinde kalır.İşin arkası ağır.Sakın bu işe gireyim deme.Benden sana tavsiye.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye49 yazı
sayın taylanşendur fiyat listesi var mı elinde

Üye191 yazı
Abi bi göründün bir kayboldun neye karar verdin merak ediyorum doğrusu

Yeni Üye49 yazı
sayın enerjic ayakkabı imalatında ekip kuramadık kardeş senlede konuşmuştuk ayakkabı mağazası açmaya karar verdim.sen haklı çıktın.ayakkabı mağazası için 100 metrekare dükkan yeterli olur mu 125 bin sermaye yeterli olur mu kar marjları nedir

Yeni Üye71 yazı
ayakkabi satisi icin en guzeli reyon usuludur pazarlik yok market usulu islek cadde yeri bir dukkan reyonlar 9.90. - 19.90. 29.90. bole devam. eden hangar tarzi dukkan lar moda bu iste. artilari. bayram. ustleri. muthis satis yaparsin kar marji market. usulunde 100 de 40. 50. arasidir yanliz aykkabida kotu olan durum sezon degisimlerinde is olmaz yani Yilin 8 ayi is olur. 4 ayi sinek avlarsin masraf cikmayabilir zor olan biseyde. cesit ayarlamak oda kolay degil aykkabici pesin calismaz calisirsa kaybeder bankadan cek alacan imalatcilarla irtibat edecen imalatcilarla bastan anlasacan 100 takim mal aldim bunu 80 ni kostu. 20 tutmadi o 20 yi degistirecen satanla bunlari imalatcilar Kabul eder bride gittim Mali pesin aldim 2 kurus ucuza sevindin geldin satisa basladin sattigin mal Geri geldi alt tabani acildi ne olacak imalatcidan iscilik hatalari hakkinda pesin konus malinin arkasinda imalatci bul 2 kurus fazla olsun cesit bulaman ZOR cocuk ayri yerde bayan ayri erkek ayri bak erkek ayakkabida Ben yardim ederim cocuk ayakkabisi en uygunu izmirde. bayanda izmirde cok var Istanbul pahalidir cekleri. aldiginda issizlik zamanina yazma sakin genelde bayram sonralarona yaz 6 aydan asagi yazma konyada 2 yillik cekle mal vwren yerler duydum Ben yani cek. kesin. al. dukkana post alman lazim elindeki para bu use yeter bu iste bilgin yok Ben sana yardim danismanlik yaparim 1 ayda kurariz sen dukkani ayarla mal yonunden Ben sana mal toplarim ilk basta pesin calisacan hemen. cek vermez sanirim banka hataydan sana ayakkabi toplariz erkek a. Dan. z. ye. var. zaten bi kere aldimmi sonra netten veririsin siparisi bayan ayakkabi yapanda var hatayda hepsinin net adresleri var once gider konusuruz sonra nettwn yeni modellerini rakip edersin ha. bride. son olarak. sahibinden.com. ve gittigidiyor.com. sitelerinde. dukkanda bulunan mallari satarsin iyi bir fotograf makinasi lazim cekip koyarson ordanda hic olmassa ayda 20. 30 cift satarsin bunlari Ben sana ogretirim tlf yazmistim istersen ulaas. saygilar

Üye191 yazı
Abi sana bir ulaşabilirsem onunla ilgilide söyleyeceklerim varda msnde telefonda kapalı ulaşamıyorum

Yeni Üye91 yazı
imal ettiğimiz keçe ve ortopedik tabanların toptan satışını yapmaktayız keçelerimiz 12 adet olup 3,50 tabanlarımız 2,00 tl ortopedik taban 1 adet fiyatıdır okantakule@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Saty? / Pazarlama