Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayilik Distrübütörlük Pazarlama Vs Arıyorum

BaşlatantahamelihTarih25/04/2008 17:30:51Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
sermayem kısıtlı ticaret bilgim pazarlama işletme bilgim ve eğitimim güzel var olan işletmem dışında yeni bir sektör ve yeni bir iş arıyorum bilgilerinize
TmA The OriGinaL

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye57 yazı
Syn.Tahamelih ben Bursa ve Ankara ilişkili zeytin ticareti yapıyorum,ayrıca tarıma uygun arazilerm var işletmeye açmak üzereyim ,kişisel uyumluluğumuzu değerlendirerek ortaklık düşünürseniz görüşelim Hüseyin 05327221361

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Üye116 yazı
www.yazsilneontrakya.tr.gg

inceleyin az sermayeli güzel getirisi olan bir iş.
kolay gelsin.
İnsanların yaptığı sahte paralar kadar , Paraların yaptıgı sahte insanlar vardır.
By NdM-mRcN.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı

Merhaba
Bende network firması ile çalışıyorum.Ancak kişisel satış yapmadan da çok yüksek kazançlar sağlamanın mümkün olduğu bir grup çalışmamız var.Bizim grupta 15 müdür var ama hiç biri kişisel satış yapmıyor.
Ayrılması gereken sermaye örnek ürünler için 100€uro
İnsanlar sağlık ürünü almak isterlerse doktora eczaneye,güzelleşmek isterlerse kuaföre,güzellik merkezine,zayıflamak isterse diyet merkezlerine,masaj yaptırmak isterse masaj merkezlerine gider.
Ben doktor gibi sağlık ürünü,güzellik merkezi gibi kozmetik ürünü,kilo kontrol ürünü,temizlik malzemesi vb direkt satmak istemiyorum.Zaten birçoğunuzun çevresindeki insnalarda sizden almamak için türlü bahaneler buluyor.içinde bulunduğum iş te buna beni mecbur tutmuyor.Bizde kişisel satış ,teslimat,tahsilat,alacağın riski vb hiç yok.Sizlerle paylaşmak istedim.Eğer nasıl kişisel satış yapmadan çok kazanabildiğimi öğrenmek ve bilgi almak isterseniz beni arayın.Sizleri bilgilendirme toplantısına davet ederim.
Toplantı ücretsizdir,herhangibir yükümlülük altına girmeniz istenmez,çok kazanmak isteyeceğiniz bir işiniz olusun isterseniz işle ilgilenebilirsiniz.Parttime ya da fulltime çalışabilirsiniz.Bizde aidat,üyelik ücreti,eğtim ücreti vb masraflar da yoktur.
Bu arada ürünler çok kaliteli,FDA onaylı ve bakanlık izinli.Birkez kullanan başka ürün istemez.
Beni arayın,sizlerle paylaşabileceğim güzel bilgiler olacak.
Teklifim tüm profesyönel arkadaşalar için geçerlidir.
Görüşleriniz için teşekkürler.
miyese
yonetim.kontrol@gmail.com 506 656 22 66

Yerleşim Türkiye / Ystanbul