Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

2012 Saanen Yetısıtırıclıgındekı Son Durum

BaşlatanxrugzoxTarih29/11/2012 18:52:54Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
merhaba arkadaslar, 2009-2010 yilinda hararetli bir sekilde tartisilan, herkesin yapmayi dusundugu saanen keci yetistiriciliginde ne durumdayiz acaba. Su an bu isi yapmakta olan yada yapmis denemis ama vazgecmis yada yapmayi dusunen arkadaslar ne dusunuyor acaba...bu arada ben 75 bas hayvanla bu isi yapmaktayim su anda...
tukettiginden fazlasini uretebiliyormusun?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sanayici
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye277 yazı
Üstadım sen ne yaptın, nasıl yaptın, işin zorlukları, karlılığı ve yürütümü vb. nasıl bir anlatsan da biz de öğrensek.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye7 yazı
halen bir duzen kurmaya calisiyoruz....ilk once hayvan sahibi olmak daha sonra bu hayvanlara bakacak yemi tedarik etmek sonraaaa verdigin yemi inkar etmeyecek hayvanlari ayirmak ve buayirdigimiz hayvanlarin sayisinin bana gore en az 50 olmasi gerek sonraaaaa bu ii kecilerden elde ettigin sutu ii fiyata degerlendirme mevzusu var, oyle sutu havada karada kapan litresine cok para sayan yok...ama sutu kaliteli peynire cevirebilirseniz para kazanmak mumkun.... yani asilmasi gereken bir cok engel var , sebaatkar caliskan kararli olmak sart .... hobi olarak yapilacak bir is degill....
tukettiginden fazlasini uretebiliyormusun?

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Sanayici