Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Atkı, Bere Satışı Hakkında

BaşlatanugurersozTarih29/11/2012 15:13:32Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye34 yazı
merhaba arkadaslar, özel bir şirkette muhasebe elamanı olarak düşük ücretle çalısıyorum.işi öğrenme safhasında oldugumdan dolayı daha iyi ücretli bir işyerine geçiş yapamıyorum.Ailemden ayrı yaşadadığım için haliyle kazancım bana yetmemekte.Geçtiğimiz kış geceleri part tıme olarak oto yıkama işinde çalıştım ucuz ve yorucu oldugundan olan sağlığıma oldu.
biryerlerden baslamam gerekıyor.aklıma şuan yatan atkı bere eldiven satmak.. Izmırde yasıyorum Buca metro duragının cıkışı tezgah düşündüğüm yer aksam 7-10 saatlerı arasında satış yapmak.
Öncelikle alırken kazanmak gerekıyor ürünleri ucuza nerden temın edebılırım, alış fıyatları nedır kac paraya satmalıyım,işin zabıta boyutu nedir bu konular hakkında hiç bir bilgim yok..

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye58 yazı
COK İYİ OLUR ŞANSINI DENE KAYBEDECEGİN BİŞİ YOK EVET ÜRÜN ALIRKEN KAZANMALISIN ŞİMDİ HIZLI SATILIR YAZA YAZLIK STARSIN 5079172520 ULAŞ YARDIMCI OLABİLİRİM
belinay kozmetiğ in sahibi kozmetikci

Yerleşim Türkiye / Trabzon
Yeni Üye15 yazı
İstanbul Merter' de uygun fiyata alabileceğin yerler var. Oradaki firmalarla irtibata geçmeye çalışın bence. Fiyatlar sizi şaşırtacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı

İmalatcı bulsam bende alıp satıcam,
Tam sezonu dün mertere ve zeytinburnu perdeciler çarşısını baktımda pek'de uygun fiyatlı değildi ürünler.
belki daha fazla araştırmak lazım.

İmalatcı tanıdığı olan varsa istibat numarasını verirse çok sevinirim
Perde Akseuarları
http://www.cesa-perde.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Üye125 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kbasali
İmalatcı bulsam bende alıp satıcam,
Tam sezonu dün mertere ve zeytinburnu perdeciler çarşısını baktımda pek'de uygun fiyatlı değildi ürünler.
belki daha fazla araştırmak lazım.

İmalatcı tanıdığı olan varsa istibat numarasını verirse çok sevinirim

kardeş ne gerek var imalatçı tanıdığa .....çakmakçılar yokuşu adres orası..
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye58 yazı
Atkı, bere, eldiven ve ucuz çorap Ankara'da nereden bulabilirim. Birde bu işi seyyar yapmak istiyorum. Yapan arkadaşlar küçük tüyolar verirse sevinirim.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Elektrik / Elektronik