Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Haberiniz Olsun

BaşlatanvamosselvaTarih29/11/2012 00:04:52Yorum5

İlk mesaj
Üye105 yazı
Merhaba Arkadaşlar Ben 5 yıldır Metro cash&carry toptancı marketlerinde çalışıyorum Şu an ümraniye şubesinde görev alıyorum Deterjan ve Kozmetik ürün gruplarının Toptan satışı ile ilgilenenlere istediği ürünün Fiyat bilgisini ve gerektiğinde temini konusunda yardımcı olabilirim. Her 15 günde bir yayınlanan Metropost dışında bir çok üründe zaman zaman iyi fiyatlı ürünler oluyor. yahut yüksek adetli ürünlere ve fiyatlara olumlu cevaplar verebiliriz. bu gibi fırsatlarda Haberdar olmak isteyen Arkadaşlar bana irtibat bilgilerini bırakırsalar memnuniyet ile bilgi paylaşımında bulunurum.

Not: Herhangi bir ticari amacım bulunmamaktadır. Gayem bir müşteri portföyü oluşturmaktan başka birşey değildir.
Saygılarımla

Engin GENÇ 0544 318 88 48
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye345 yazı
güncel.........
eses

Yerleşim Türkiye / Eses
Üye105 yazı
ilan günceldir.
Derdin kendindendir bilmiyorsun Derman yine sendedir görmüyorsun Koskoca alem içine yerleştirilmiş Sen kendini hala küçük bir şey zannediyorsun Hz Ali.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Üye245 yazı

Bostancida marketim var. Gecen metropostta marc 2.5lt 3.75 fiyat yazdilar ama yenisahra subesi vermedi. Temin edebilmeniz mumkun mu? Ozelden ya da mailden iletisim kurabilirsek sevinirim. Muratkskn3@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye105 yazı
ilan günceldir.

Üye105 yazı
pg ve unilever urunlerindeki toptan fiyatlar asagidaki gibidir.
Ariel 10kg 36.75
Alo 10 kg 28.85
Ariel 1,5 kg 7,95
Alo 1,5 kg 5,65
Alo 7 kg 19,90
Ariel 7 kg 26,90
Ariel jel kapsul 16'li
Ace 1000gr 29.85
Ace 4kg 4.59

unilever
cif 500 gr 32.79 (koli)
Cif 750 gr 47.19 (koli)
omo 10 kg 35,15
omo 5 kg 21,15

0544 318 88 48 nolu telefondan bana ulasabilirsiniz Engin Genc