Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Pastane Kurma

Başlatanmurat6790Tarih28/11/2012 22:23:47Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar bulunduğum ilçe 30bin kişilik bir ilçedir. 2 pastane var 3. pastaneyi kurmak istiyorum. acaba ne kadar sermaye gider neler gerekir ne lazım detaylar hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş varmı
teşekkürler

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye468 yazı
pastane işi külfetlidir ama kar oranı yüksektir çeşit çoğaldıkcada artar ikinci el malzeme ile toplarsanız 30 bin lira sadece tezgahlar dolaplar karıştırıcı pişirici mutfak ekipmanları tutar ,tabela,banko,kasa,masa sandalye vs.. yani cebinde 40-50 bin arası başlarsın
elemanın varmı 2 vardiya calışman gerekli unutma.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye84 yazı
ben bu işi daha önce yaptım pogca börek pasta kurupasta sütlü tatlılar ve baklava yapmayı biliyorsan ac kazanırsın ama bunlardan en az 3 tanesini bilmiyorsan bulaşma derim ben sana ustalarla ugraşmak çok zordur kazandıgını ustalara yedirirsin ayrıca adama biyer daha fazla para verse ceker gider sende bu ürünleri yapamıyordan ortada kalırsın ayrıca tatili yoktur bayram seyran c.tesi ,pazar bunları unutucaksın ..... iyi tarafına gelirsek üretilen ürünleri hızlı satarsan iyi para kazanırsın
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / TekirdagMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye88 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - murat6790
arkadaşlar bulunduğum ilçe 30bin kişilik bir ilçedir. 2 pastane var 3. pastaneyi kurmak istiyorum. acaba ne kadar sermaye gider neler gerekir ne lazım detaylar hakkında bilgi verebilecek bir arkadaş varmı
teşekkürler

İstanbul'da resmi nufus kaydı 40.000 güncel nufusuda 60.000 olan mahallede pastane (kahvaltılık,pasta,şerbetli tatlı,yazın dondurma) satan tek bir yer var sizin dediğiniz nufus oranına göre 3.pastaneyi kaldırırmı o piyasa bilemedim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci