Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Yeni Kuracağım Ekmek Kapıma Katkı Rica Ediyorum

Başlatankutlu-ayTarih21/11/2012 05:49:30Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba,

Memuriyet hayatımı güvenlik nedeniyle noktalamış bulunmaktayım. Bulunduğum bölgeden Fethiye ye taşındım.

Kendime ve aileme yeni bir ekmek kapısı açmak üzere Fethiye de işlek bir yerde seyyar satıcılık yapmayı düşünüyorum. Tezgahımda, mevsimden ve sermayemin elverdiği koşullardan dolayı kestane satmayı planlıyorum. İlerisi için çok güzel projelerim var fakat özsermaye kısıtlılığından dolayı şimdilik küçük ölçekli olarak çalışmayı düşünüyorum.

Bu iş için ayırabildiğim ancak 700-800 lira kadar param var. Bu parayla gündüz pazarlarda tezgah kirala**** gözleme-çay yapıp satmayı, akşam saatlerinde ise kestane satmayı planlıyorum. Sizlere danışmak istediğim konu ise; bahsettiğim işleri nasıl daha çekici hale getirebilirim veya sen bu ürünleri değilde benim dediğim ürünleri satarsan daha iyi kazanç sağlarsın dediğiniz bir şeyler varsa katkılarınızı rica ediyorum. Ayrıca seyyar satıcılık izin ve işlemleri hakkında yol gösterebilirseniz ayrıca minnettar kalırım. Zor günler yaşıyorum, ama azmederek, çok çalışarak bu sermayeyle bile evimi kalkındırabileceğime inanıyorum. Nacizane bilgi ve tecrübelerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

Selametle

Yerleşim Türkiye / MuğlaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye35 yazı
zor günler geçer,azminizi ve umutlarınızı takdir ediyorum.inşallah başarılı olursunuz.selamlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye644 yazı
bardakta mısır standı al , mısır saat daha güzel kazanırsın inşallah

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
Yeni Üye10 yazı

Sanırım Muğla bölgesindesiniz. Merkezde, düşündüğünüz satışları yapmanız biraz zor olabilir. Malum, yaz dönemine kadar tatil-deniz mekanları da durgun olacaktır. Bu yüzden öğrencilere yönelik atılımlar yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye54 yazı
slm. ben de muglaliyim ama fransada yasiyorum.fethiye yi bilirim benim fikrim kisin biraz durgun gecer ama yinede merkez belediyenin arkalari deniz kenarin da is yapilabilir.orda kucuk bufe ler de var ama halen duruyomu bilmiyorum. harirli si insallah

Yerleşim Fransa / MontluconMeslek Turizm
Üye123 yazı
Allah hayır işler versin inşallah...Tezgah işi gerçekten güzel bir iş eğer güzel bir yer edinirsen..Ben nacizane sizi pilav satışını denemeyi de öneririm..
Selam ile..
Ahmet SAKARYA
05322044995
ahmet@firmadoktoru.com
www.firmadoktoru.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat