Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Web Projelerime Ortak

BaşlatanenginlofcaTarih23/04/2008 14:48:15Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı
İzmir'de çeşitli web projeleri üretmek için tüm teknik (programlama, tasarım vb) ayağını yürütecek , teknik sermayeyi sağlayabilecek, tüm gelirlere ve bazı ufak giderlere ortak olacak dürüst ortak arıyorum. Nakdi sermayenin büyük kısmını ben üstleniyorum...

www.izmirrehberi.net

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Turizm
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye84 yazı
Burada açıklamakta beis görmüyorum İzmir için hali hazırda bir projem var. izmirrehberi.net ama geliştirmek ve ilave detaylar eklemek istiyorum. Her yeni tasarım için tasarımcılara ücret ödemektense ve her problemde programcılara ulaşmak için vakit ve nakit kaybetmektense Programcı bir ortağım olursa hem gelirimi onunla paylaşırım hem o kazanır hem ben hem de İzmir. Diğer projelerim izmir 'de insan kaynakları sitesi ve ticaret portalı. Bu siteler birbirinin gücüne güç katacaktır diye düşünüyorum.
www.izmirrehberi.net

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye844 yazı

ıyı dusunuyosun...benmde buna benzer bı projem var..ve bu sıteyı dergı ıle bırlıkte yurutecegım..deneyımlerını paylasmanı beklıyorum..
toptan Tesettür giyim
http://instagram.com/butik_inegol

iİletişim:
0 530 274 94 93

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye84 yazı
dergi ile daha avantajlı olur tabii , birbirleriyle etkileşim içinde bulunurlar. Şu an gelişimim durağan vaziyette taki iyi bir programcı ortak bulana kadar.
www.izmirrehberi.net

Yeni Üye38 yazı
Selam,

Benim de baska alanlarda projelerim oldu internet tabanli. Cok programci ve tasarimci aradim. Ama maalef. Bu insanlar kadar ac gozlu, at gozlugu takan bir zumre olamaz. Bulursan bana da haber ver. Amator birilerini belki bulabilirsin. Ama ne kadar isine yarar.
Herkese Selam.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye84 yazı
bir de bu arkadaşların toplandığı forum sitelerinde işsizlikten yakındıklarını görüp şaşırıyorum :)
www.izmirrehberi.net

Yeni Üye38 yazı
Zaten tecrube etmissindir. Izmir'de bulunanlar zaten hepsi birbirinden serseri. Sana soyle bir sey soyleyim. Harika bir projen olsa dahi bu adamlar parayla calisirlar. Ortak falan olmak hikaye bunlara, anlamazlar cunku. Ver isi programlasin. Onda da dikkatli olmak lazim, sistem aciklari acisindan.
Herkese Selam.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye84 yazı
desene scriptlere kaldık diye :)
www.izmirrehberi.net