Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İnşaatlara - Şantiyelere Toptan Boya

BaşlatanmmiimmaarrTarih14/11/2012 13:11:23Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye74 yazı
Herkese merhabalar;
Üretimini yaptığımız boya ve kimyasallar için (duvar-ahşap-epoksi zemin kaplama-kompenant) toptan satış yapmaktayız. Projelere ve büyük ölçekli inşaatlara verdiğimiz ürünler için istediğiniz zaman mesaj atabilirsiniz, detayları mail olarak göndeririz.
İsterseniz yapacağımız broker anlaşması ile tavsiye ettiğiniz kişilere kârımızdan yüzde verebiliriz.
Çalışmak isteyen olursa, bizim de faydamız olursa seve seve elimizden geleni yaparız.
Tekliflere de açığız.
Saygılarımızla.
(Dosya boyutu ve broşür büyüklüğünden dolayı buraya ekleyemiyorum, sonra birileri çıkıp diğer arkadaşlara yaptıkları gibi gizli bir ürün mü, neden ürün görselleri yok vs. gibi cümleler ile üsluplarını lütfen bozmasınlar. Burada birileri para kazansın, faydalansın diye çalışıyoruz.)
Herkese hayırlı kazançlar diliyorum.
Not: Nalburlara satışımız bulunmamaktadır.
etpstudio@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mimar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye74 yazı
İÇ CEPHE BOYA GRUBU

İç Cephe Silikonlu (Water Based Siliconized interior paint ) 20 kg = 21,25$ (Dolar)
İç Cephe Silikonlu (Water Based Siliconized interior paint ) 2. KALİTE (2.QUALITY) 20 KG = 16,00$

İç Cephe Su Bazlı Saten Boya ( Water Based Satin Paint) 20 kg = 51,93$

İç Cephe Su Bazlı Akrilik Boya ( Water Based Interior Acrylic Paint) 20 kg = 19,61$
İç Cephe Su Bazlı Akrilik Boya ( Water Based Interior Acrylic Paint) 20 kg 2. KALİTE (2. QUALITY) = 15,47$

DIŞ CEPHE BOYA GRUBU

Dış Cephe Silikonlu (Water Based Siliconized Exterior Paint ) 20 kg = 33,70 $
Dış Cephe Silikonlu (Water Based Siliconized Exterior Paint ) 20 kg 2.KALİTE (2. QUALITY) = 28,31$

Dış Cephe Su Bazlı Akrilik Boya (Water Based Acrylic Exterior Paint) 20 kg = 30,25$
Dış Cephe Su Bazlı Akrilik Boya (Water Based Acrylic Exterior Paint) 20 kg 2.KALİTE (2. QUALITY) = 25,41$

Şantiyelere - İnşaatlara - Yurtdışı pazarına verebileceğiniz ürünlerimizin kalitesi konusundaki soru işaretlerinizi numune göndererek yok edebiliriz.
Kesinlikle muadillerinden farkı sadece fiyatıdır.
Nalburlara Yapı Marketlere ürün vermiyoruz.
Epoksi uygulaması işlemleriniz için ayrıca fiyat verebiliriz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Yeni Üye89 yazı
Merhaba,
boyanın markası nedir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye55 yazı

Ürünlerinizi yurt içi ve yurt dışında değerlendirebiliriz. Genel olarak görebileceğimiz bir kataloğunuz varsa
lütfen gönderirmisiniz
Samtekgrup İnş.ith.ihr.san.tic.ltd.şti
05350642631
www.samtekgrup.net

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ticaret
Yeni Üye74 yazı
Sayın zendere arkadaşlarımız size ulaşarak online katalog gönderebileceğimiz bir e-mail adresi edineceklerdir, ilginiz için teşekkür ederiz.

Yeni Üye74 yazı
Sayın arkadaşlar; boyanın markasını kendi isteğimizle silmiş bulunmaktayız. Sebebi ise alış fiyatlarınızın internette bu denli açık olması satış fiyatlarınızda sıkıntı yaratacağından özel mesaj attığınız takdirde sizlere broşürlerimizi ve gerekirse numunelerimizi gönderebiliriz.

Yeni Üye74 yazı
Sayın zendere info@samtekgrup.com adresine kataloglarımızdan birini gönderdim, aynı zamanda diğer kataloglarımızı yarın şirkete geçtiğimde göndereceğim ve sizinle iletişime geçeceğim. Saygılarımla.

Yeni Üye56 yazı
ben dış çehpe kaplama üretıcısıyım uygun fiyatlar da dış çehpe kaplama malzemleri satış noktası
ersindoğan

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Ymalat
Yeni Üye74 yazı
İlgi gösteren herkese çok teşekkür ederiz. Arkadaşlarım katalog isteyen herkese tek tek mail atarak ulaşım sağlamaya çalışıyor. Ellerine ulaşmayanlar olursa lütfen bize bildirsinler, tekrar dönüş sağlayalım.

Yeni Üye74 yazı
İlanımız Günceldir.
Ar-Ge 'sini yeni tamamladığımız yol çizgi boyalarını son tercih eden Atatürk Havalimanı'dır.
Fiyatlarımızı yeni çevreci formüllerimiz ile güncelledik.
Örtücülük en yüksek seviyeye çekildi.
Daha ucuz fiyatlara bu kaliteyi bulamazsınız.
Güncel fiyatları isteyenlere ulaştırabiliriz.
Kalitemize güveniyoruz, markamıza güveniyoruz.
Detaylı bilgi isteyenler özel mesaj atarlarsa gönderilecektir.

Yeni Üye74 yazı
Güncel fiyat listemizi mail yoluyla isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
Fiyatları bir miktar daha aşağı çektik.
Yurtdışı pazarında en uygun fiyattan en kaliteli boyayı sunuyoruz.
Bizimle broker olarak çalışıp müşteri paslayan arkadaşlara sözleşme yapıp komisyon veriyoruz.
ISO belgelerimiz, İhracat yaptığımız belgelerimiz ve referanslarımız mevcuttur.
export@atamiksboya.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Ayrıca perakende satışlarımız da başladı 70 TL'den silikonlu dış cephe vermekteyiz. Beğenmeyene parasını iade ediyoruz.

Üye780 yazı
güncel listeyi tekrar alabilirmiyim

acelik@strotas.com

Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye74 yazı
güncel listemiz gönderilmiştir. İyi çalışmalar dilerim.

Yeni Üye74 yazı
Firmamız epoksi ve boya grubunun dışında demir çubuk üretimi ve mobilya üretimi (içmimari) olarakta hizmetinizdedir.

Üye780 yazı
çok özür diliyorum ben güncel listeyi tekrar alabilirmiyim boya grubunda

acelik@strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye4 yazı
Merhaba arkadaşlar elimde 1 tonluk varillerde silikonlu iç cephe ve skrikol dış cephe boya vardır iyi kalitedir
fiyatımızda uygundur ilgilenenler maviay76@hotmail.com dan ulaşabilirler diğer bilgiler görüşmede verilecektir
TARIK SUSOGLU
Foreign Trade Manager
İnterwood LLC

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye16 yazı
belcikaya kaliteli makine boyasi getirmek istiyorum.estonya ,letonya veya polonyada olabilir.bu konuda bilgisi olan arkadaslar mail atsin.

karan035@hotmail.com

Yerleşim Belçika / GenkMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye251 yazı
GÜNCEL FİYAT LÜTFEN fidantevrat@gmail.com
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk