cok amatorce bir proje. gerceklesmesi imkansiz.bu isler sadece urunu bulup daha sonra da musteriye sunmakla bitmiyor.sizden detayli bilgi almak isteyenlerin icinde uretici varsa belki.size daha once sitede yayinlamis oldugum yaziyi okuyup bu sekilde projenizi gelistirmenizi tavsiye ederim.
Bu forumda maddi imkansızlıktan birşeyler yapmak isteyip yapamayan girişimci adaylarının olduğunu düşünüyorum. Projeyi eldekileri değerlendirmek için düşündüm . Ben şu anda bir e-ticaret sitesi hazırlamak ve ürün konseptini oluşturmak için müsaitim . Sıfır sermaye ile bir iş yapmak isteyen arkadaşlar için bu teklifim .
sayin marca reklam sizler musteriyi bulun biz sizlere yardımcı oluruz. yani demek istedigim bosuna masraf yapmayin.yada baska bir konu acin ve projenizi bildirip destek isteyin.basarilar
Bu konuya neden ilgilenmek istediğinizi anlamadım . '' Biz '' kelimesinizdeki siz kimlersiniz ? Müşteriyi buldum neden size göndereyim ? Madem '' Siz '' olarak çalışıyorsunuz benim ufak projemle neden ilgileniyorsunuz ?? Büyük bir ekiple forumlardaki projelere , konulara yardımcı olmak diyeceğim ama öyle birşeyde görmedim bence bilginizi göstermeye çalışıyorsunuz .
Masraf yapmıyorum yaparsamda kendi zararım veya karım . Ben bütçesiz girişimci adaylarına veya ek gelir arayanlara destek vermek bunun sonucundada ufak bir kazanç sağlamak için bu konuyu açtım .
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz