İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Patates Kafe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorumU
Üye844 yazı
22/04/2008 : 19:40:29#1
Web sitesi
Alıntı
G
Üye964 yazı
22/04/2008 : 20:13:35#2
Web sitesi
Alıntı
oda mısır noktaları gibi, geliştirilerek büyük bir ağa dönüştürülebilir..
nohutlu salata, nohut mayalı ürünler nohutlu yiyecekler..
geliştirin ve yaratın..
Patates çok güzel bir konsept. bir zamanlar kumpir modası başladığında İstanbulda önemli merkezlerde açılmıştı. Hala güncel, patates salatası ve kızartması hatta patates püresiyle yapılan köfteler ve yiyecekler..
Ben menü ve tarif yaratabilirim..
Mesela patatesten adamlar yapıp onları kızartırdım, çocuklara menü
yada ballı soslarla zenginleştirirdim.
Genç bayanlarada diet patates salataları...
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Bir adam ki büyük olmaktan bahseder, benim hoşuma gitmez. Bir adam ki memleketi kurtarmak için evvelâ büyük adam olmak lâzımdır; der ve bunun için bir de örnek seçer, onun gibi olmayınca memleketin kurtulamayacağı inancında bulunur, bu, adam değildir. ( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
P
Yeni Üye5 yazı
Güzel fikir bence. Yer güzel olduktan sonra tutmama gibi şansı yok . Benimde böyle herkesin yapmadığı çeşitli fikirlerim var. Ama yeni fikirler olduğu için günde kaç kişi gelir, ne kadar ciro yaparsın gibi bazı bilinmeyenler var. İşte bu bilinmeyenler harekete geçmeyi önlüyor. Malum, güzel bir mekanda işyeri kiraları uçuk.
İyi bir araştırmadan sonra bence güzel bir fikir....
Atın Üstündeki TÜRK Değilse Yüktür...
G
Üye964 yazı
24/04/2008 : 23:18:48#4
Web sitesi
Alıntı
Bunları Cafenizde uygularsanız çarpıcı ve güzel konseptli cafeleriniz olur.
Gerçek Örnekler: MC Donald's ve Burger King ler.
Onların Fast Food mekanlarında en çok dikkat çeken Kırmızı, yeşil ve sarıyı tesadüfen seçmdikleri bir gerçektir.
Kolay Gelsin..
Büyüklük odur ki, hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır, kendini büyük değil küçük, zayıf, vasıtasız, hiç telâkki ederek, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana büyüksün derlerse, bunu diyenlere de güleceksin.( 1908 )
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
P
Yeni Üye5 yazı
Goldenist e bir katkıda ben yapmak isterim.Kahverengi insanı hızlandırıyormuş , bir an önce o ortamdan çıkma hissi veriyormuş. Bu yüzden fastfood restoranları iç mekanlarında kahverengi çok kullanılmaktadır.
Atın Üstündeki TÜRK Değilse Yüktür...
K
Yeni Üye22 yazı
Gıda işindeyseniz sunduğunuz lezzetlerin yanında bunların hijyenik bir ortamda sağlıklı bir şekilde üretirseniz bunun yanında fiyatlarınızı belirlerkende ülkenin ekonomik koşullarını göz önüne alarak makul bir menü fiyatı oluştursanız ve yerinizde uğrak bir yerse tutmama gibi bir şansı yok yeterki işinize sahiplenin benim düşüncelerim bunlar eleştiriye açığım
G
Üye964 yazı
26/04/2008 : 15:00:31#7
Web sitesi
Alıntı
Zaten nohutlu pilavıda ayrı bir fikir olarak belirtmek istedim. Yani nasılki mısır ve makarna noktaları kuruluyorsa nohutlu pilavda böyle nokta satışlarla yada simit cafelerden farklı olarak mesela sadece nohuttan yapılmış ürünlerle cafeler, noktalar açılabilir..
fikir benden araştırıp projelendirmesi arkadaşlardan... :d
Teşekkürler..
fikir benden araştırıp projelendirmesi arkadaşlardan... :d
Teşekkürler..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Yeni Üye22 yazı
arkadaşlar nohut tamamda pilavı alacak sermayeye sahip olmak lazım malum oldukça zamlandı :) şaka bi yana işini iyi yaparsan her işten kazanırsın bir hocamız anlatmıştı ayakkabı boyacısı elde ettiiği parayla ev geçindirmeyi bırakın üç ev almış çocuklarını okutmuş, yıllardır aynı yerde herkesin ayakkabısını boyayan güleryüzlü hoşsohbet sevecen olan bu amcamız bir metre önündeki çukuru gösterip şunu sölemiş bazen ayağımı o yere uzatırdım uyuşmaması için gördüğün o çukuruda ben açtım demiş taburesinin altındada aynı çukurlar varmış yani bıkmadan usanmadan yadırgamadan işine sahiplenmiş ve bir çevre edinmiş kendince, şimdi sormak lazım böyle insanların sırtı yere gelirmi
K
Yeni Üye22 yazı
ne alakası var ben gidin ayakkabı boyayınmı diyorum işinizi iyi yaparsanız kazanırsınız diyorum komik olan buysa sen gülmeye devam et
C
Yeni Üye4 yazı
ancak patatesteki özellik piştikten sonra en geç 12 saat içerisinde tüketilmesi bu nedenle kafeler işlek yerlere açılmalı orneğin kumpir sadece aynı gun kullanılır kızartmada aynı şekilde sadece salatası yani haşlanmiş hali 5 saat daha fazla ömürlüdür.
bence bu konuda dikkate alınmalı saygılar.
K
Yeni Üye22 yazı
cluod bilgilendirici yazından dolayı teşekkürederim bu tür bilgilere ihtiyacım var ne yapılabilir nasıl bir yol izlenmelidir gibi sorular sormaya gerek yok fikirleriniz ve bildikleriniz varsa bunları paylaşın arkadaşlar bu sebepten dolayı burdayız, hepinizin yolu açık olsun
G
Üye964 yazı
26/04/2008 : 21:13:35#12
Web sitesi
Alıntı
Bakın ne buldum Japonlar pratik patates soyma yöntemi bulmuşlar.
Ne varsa onlarda var.
http://www.izlesene.com/izle/pratik%20patates%20soyma-japonlardan-pratik-patates-soyma-yontemleri/3631148276
Buda patatesli yemek tariflerinin olduğu sayfalar
http://www.google.com.tr/search?q=patates+yemekleri&hl=tr&start=0&sa=N
Derin Mavi Arkadaşımız sözleri ile dünyadan ne kadar kopuk ne kadar derinlerde olduğunu göstermiş oldu.
Yinede onun fikri , kendi fikirleriyle mutlu yaşasın..
Patates pişirme yöntemleri hakkında İnternetten deli gibi fikirler bulabilirsiniz.
İstanbul dasınız Cafenizin açılış tarihini duymak ve o lezzetlerden tatmak isterim.
Kolaylıklar dilerim..
Ne varsa onlarda var.
http://www.izlesene.com/izle/pratik%20patates%20soyma-japonlardan-pratik-patates-soyma-yontemleri/3631148276
Buda patatesli yemek tariflerinin olduğu sayfalar
http://www.google.com.tr/search?q=patates+yemekleri&hl=tr&start=0&sa=N
Derin Mavi Arkadaşımız sözleri ile dünyadan ne kadar kopuk ne kadar derinlerde olduğunu göstermiş oldu.
Yinede onun fikri , kendi fikirleriyle mutlu yaşasın..
Patates pişirme yöntemleri hakkında İnternetten deli gibi fikirler bulabilirsiniz.
İstanbul dasınız Cafenizin açılış tarihini duymak ve o lezzetlerden tatmak isterim.
Kolaylıklar dilerim..
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Yeni Üye22 yazı
teşekkürler goldenist sizin gibi arkadaşları tanımak güzel
K
Yeni Üye22 yazı
heyt be bi internet delikanlısı daha ördek olup derin maviye dalmasınlarda ona dikkat et sen
U
Üye844 yazı
28/04/2008 : 14:55:58#15
Web sitesi
Alıntı
bu japonlar zeki insanlar....video yu ızleyın cok basıt bısey ama adamların aklına gelmıs once:):):
G
Üye964 yazı
28/04/2008 : 20:31:27#16
Web sitesi
Alıntı
http://www.koniks.com/pop_profile.asp?mode=display&id=11769
arkadaş o kadar açık gönüllü ve şeffaf ki kendisi hakkında o kadar çok bilgi vermiş ki tanımakla şeref duyduk..
Kendisini bir anlatsada derin maviliklerinde neler var bilebilsek.
Kabbak kardeş İnşallah bu projeniz hayata geçer, bende tatlı projemi iki ay içinde hayata geçiriyorum.
Buradan davetiye gönderir kendisi dışında herkes hakkında fikri olan bu kişiler de derin maviliklerinden su yüzüne çıkıp kimlikleriyle bizlerle iletişime geçebilirler..
Herkes Deliye muhtaç biz Akıllı ya
arkadaş o kadar açık gönüllü ve şeffaf ki kendisi hakkında o kadar çok bilgi vermiş ki tanımakla şeref duyduk..
Kendisini bir anlatsada derin maviliklerinde neler var bilebilsek.
Kabbak kardeş İnşallah bu projeniz hayata geçer, bende tatlı projemi iki ay içinde hayata geçiriyorum.
Buradan davetiye gönderir kendisi dışında herkes hakkında fikri olan bu kişiler de derin maviliklerinden su yüzüne çıkıp kimlikleriyle bizlerle iletişime geçebilirler..
Herkes Deliye muhtaç biz Akıllı ya
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
K
Yeni Üye22 yazı
teşekkürler goldenist bilmukabele inşallah senin işlerinde yolunda gider müşterin oluruz akıllı adamlara ihtiyacımız var eksik olmayın
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz