Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Awm Lerde İş Yeri

Başlatancicek18Tarih09/11/2012 23:05:23Yorum5

İlk mesaj
Üye141 yazı
öncelikle selamlar hayırlı aksamlar arkadaşlar bizim bi yakın zamanda gercekleştrimek istedigimiz bir ticaret sekli var ama nereden nasıl baslıyacagız bilemiyorum allah için siz degerli arkadaşlara danısmak istedim..
bu buyuk awmlerde yöresel ürünler satısı yapmak istiyoruz hani awm içinde dükkan olarak degil de böyle bi 5 m lik pazar tezgahları seklinde bi alan acıcak kadar işte zeytin peynir bakliyat gibi yöresel gıda ürünleri satısı yapmak istiyoruz bu iş için kimlerle görüşmemiz gerekir ve tahmini maaliyet ne olabilir kira vb istanbul için eger olursa istanbul ankara bursa kocaeli çankırı kastamonu yalova cevrelerindeki buyuk awmler içinde 5m lij stand seklinde tezgah gibi acmak düşüncesindeyiz ins sevri zekalı arkadaslar bu fikrimize sahip cıkmazlar hani şunu demek isterim onlara elbet ölüm var bu gun olmasa yarın kesin ölürsün orada hak huzurunda hakkımı nasıl vereceksın demek isterim... selamlar arkdaslar inşaallah cok kişiye ekmek kapısı olur
selamlar saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye72 yazı
merhabalar cicek18

bu fikir uzun yillardir dunyanin her ulkesindeki avm lerde mevcut.turkiyede bile uzun yillardan beri isliyor.bu konuda kimse sizin hakkinizi yemez gonlunuz rahat olsun. ayrica kirala konusunda da hangi avm de dusunuyorsaniz o avm nin yonetimi ile temas kurmalisiniz.bazi avm ler kira alir bazilarida kira+kazancin %... sini alir.avm ye girersiniz ve guvenlige kiralik yer olup olmadigini ogrenmek icin yonetimle goruseceginizi bildirirsiniz. onlar sizi yonlendirirler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye28 yazı
Çok süper bir fikir , yarın hemen bu fikri hayata geçirmem lazım :)

Çicek18 sizin yapmanız gereken ilk önce tek tek ülkedeki bütün avm lerin listesini çıkarıp tek tek te stand bedellerini m2 bazından telefon açıp sormak olmalı. Diğer giderlere katılım ücretleri aylık nedir vb.

Çoğunda belki yer bile bulamayabilirsiniz.

Ayrıca yer bulsanızda bunun başında bir adam durucak , bu adamın parası , yerin kirası nasıl çıkıcak onu hesaplamanızda iyi olur.

Siz a şehrindesiniz , B şehrinde bir avm de stand kiraladınız , fakat bu standın başında duracak adamı nerden bulacaksınız ? aylık maaşını nasıl ödeyeceksiniz , nasıl anlaşacaksınız ?

Adam 20 gün durdu , sonra ben çalışmıyorum arkadaş dedi , standı terketti gitti ne olacak ondan sonra ?

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
Yeni Üye20 yazı

Avm var , avm var , bir çok avm de stand kapatan firmalar var , hareketli avm lere girebilmek çok zor , hatta bazen torpil bile bulmanız gerekebiliyor.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci