Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Avusturyadan Türkiyeye Panjur Ve Sineklik Olurmu?

BaşlatanFayukiTarih07/11/2012 13:42:52Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Selam arkadaslar,

30 yasindayim, ailemle avusturyada yasiyorum! Yaklasik 5 senedir avusturyanin en basarili panjur ve sineklik üreten firmasinda calisiyorum! Firmamiz suan sadece avusturya icinde satis yapiyor, ve yaklasik 6 aydirda macaristana aciliyor!
Hepiniz bildigi gibi burda yilda günesli gün sayisi bukadar azken acayip sekilde panjur satiliyor (yilda yaklasik 150bin panjur ve 150bin sineklik)! Acaba bizim günesli ve sicak ülkemizde bu panjurlar satilamazmi? Satilirsa nasil bir yol izleyebilirim?
Firmamiz herseyin birinci kalitesini kullandigi ve kaliteyi en yüksek noktada tutmak istedigi icin fiyatlari türkiyedeki üreticelere göre biraz yüksek olabilir ama sattigi malin her parcasina 5 sene sorgusuz sualsiz garanti veriyor! En büyük avantajlardan biriside hersin montajinin inanilmaz derecede kolay olmasi, panjurlari (eger ölcüler dogru alindiysa) 10 yasindaki bir cocuk bile monte edebilir!
Firmadaki suanki konumun, bu panjurlarin ve sinekliklerin üretiminde lazim olan malzemeleri (aluminyum, plastik vs. vs.) tedarik ediyorum!
Bana biraz yol gösterebilirmisiniz lütfen!
Simdiden allah razi olsun!

Yerleşim Avusturya / SalzburgMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye72 yazı
merhabalar.teknik detay ve fiyat bilgisine ihtiyacim var.turkiye ile fiyatlari kiyaslamam lazim.ayrica latin amerikada SATIS YAPMADIGINIZ ulkeleri de bildirmenizi istiyorum. iyi calismalar dilerim.

comexlatam@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye17 yazı
KARDEŞİM NASIL BİR SİNEKLİK VEYA PANCUR SİSTEMİ DETAYLI BİLGİ VERMEN LAZIM SEN TEK BASINA DEĞİLDE FİRMANLA DIŞ ÜLKELER ACILMAN DAĞA MANTIKLI BİRDE TÜRKİYEDE BU İŞİ YAPAN COK VAR TÜM PEN CİLER YAPIYOR URUNLERİN RESMİNİ GÖNDERİRSEN BİR BAKAYIM. tuncaytutum@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Reklam
Yeni Üye94 yazı

garanti konusu en büyük sorun çünkü yurtdışındaki bir üreticinin direk müdahelesi çok zor ve uzun bir süreç o yuzden garanti kapsamını değiştirmen bir bayilik ya da servis ağı geliştirmen lazım.şuan bulunduğum ilde panjur işini ciddi anlamda yapan birçok firma var ve fiyatları çok uygun o yuzden pazara girebilmen için ilk önce fiyat konusunu halletmen lazım.Bana 1.30 yuksekliginde 1.40 genişliğinde bir pencerenin 37 lik lamelle gri renkte motorlu kumandalı panjur sisteminin maliyetini söyleyebilirmisin?

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Merhaba,
Ben Türkiye'nin en büyük yapı marketlerinden birinde çalışıyorum. Büyük pazarları düşünmeyin derim. Türkiye'de Tesa bütün pazarı kilitlemiş durumda. Rekabet şansınız çok zor. Eğer iyi bir bayi ağı oluşturabilirseniz yerel marketlerde şansınız olabilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret