30 yasindayim, ailemle avusturyada yasiyorum! Yaklasik 5 senedir avusturyanin en basarili panjur ve sineklik üreten firmasinda calisiyorum! Firmamiz suan sadece avusturya icinde satis yapiyor, ve yaklasik 6 aydirda macaristana aciliyor!
Hepiniz bildigi gibi burda yilda günesli gün sayisi bukadar azken acayip sekilde panjur satiliyor (yilda yaklasik 150bin panjur ve 150bin sineklik)! Acaba bizim günesli ve sicak ülkemizde bu panjurlar satilamazmi? Satilirsa nasil bir yol izleyebilirim?
Firmamiz herseyin birinci kalitesini kullandigi ve kaliteyi en yüksek noktada tutmak istedigi icin fiyatlari türkiyedeki üreticelere göre biraz yüksek olabilir ama sattigi malin her parcasina 5 sene sorgusuz sualsiz garanti veriyor! En büyük avantajlardan biriside hersin montajinin inanilmaz derecede kolay olmasi, panjurlari (eger ölcüler dogru alindiysa) 10 yasindaki bir cocuk bile monte edebilir!
Firmadaki suanki konumun, bu panjurlarin ve sinekliklerin üretiminde lazim olan malzemeleri (aluminyum, plastik vs. vs.) tedarik ediyorum!
Bana biraz yol gösterebilirmisiniz lütfen!
Simdiden allah razi olsun!