Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Fransada Ne Gibi İs Yapabilirim

Başlatanbuzmavisi68Tarih22/07/2012 13:06:04Yorum35

İlk mesaj
Üye210 yazı
Merhaba arkadaslar

Ben 8 yildir fransada yasiyorum bir fabrikada calsiyorum
kendi isimi kurmak istiyorum fabrikada ne kisaliyoruz nede uzuyoruz kaldigim yerde ne gibi isler yapmaliyim sizce ?

yurt disinda ticaretle ugrasan arkadaslar yorumlarizini bekliyorum ..
tesekurler
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye537 yazı
elbise işine girebilirsiniz giyim pahalı olduğu söyleniyor

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye90 yazı
gömlek imalatçısıyım fransa ya milyon adet satıyorlar çevren varsa görüşelim hayırlı ramazanlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye210 yazı

tesekurler yorumlariniz icin tekstil isiyle ugrasan bayagi bir kisi var baska arayislar icerisindeyim
hayirli ramazanlar ..

Yeni Üye39 yazı
Merhaba fransada tenik işler konusunda bilginiz varmı yada böyle bir iş düşünceniz ..ben orada iş makinası (dozer kepçe gibi) çalışması üzerine bir firma düşünüyorum. kendim makine mühendisiyim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Üye210 yazı
merhaba hexedemical
burasi bildiginiz uzere insaat sekterunde bir numaraydi suan bir iki yildir kriz dolasiyla biraz yavasladi
ama apolanyadan bulgaristandan itlalyadan .. cok geliyorlar fransanin da ihtiyaci var biraz arastiriyim gerekli yerlere ben sizi yonlendirecem selamlar

Yeni Üye44 yazı
detayları bilmiyorum ama fikir vermek açısından, önerimi düşünebilirsiniz. ekip taşımacılığı yapabilirsiniz. havalimanından otele yada otelden havalimanına. küçük şirketleri dikkate alırsınız, büyük şirketlerin kendi transfer araçları vardır muhtemelen. yaşadığınız yer konum olarak iyi, isviçre ve almanyaya yakın. sınır sorunu yok, stutgart, frankfurt, charles de gaulle ve zurich havalimanına yakın yerde yaşıyorsunuz. araçları kirayala****, daha uygun olacağı kanısındayım. gördüğüm kadarıyla bu işleri, faslı ve cezayirliler yapıyor. belki araştırıp, buna benzer bir iş yapabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye210 yazı
merhaba
kaldigim konum evet almanya ve isvicre siniri
almanya 1 saat isvicre 30 dk
airbroker verdiginiz bilgi gayet mantikli bi arastiracam tskler

Üye210 yazı
degerli koniks uyeleri yokmu avrupada ticarettle ugrasan kimse ?

almanyada fransada belcikada hollanda olan arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum

Üye286 yazı
merhabalar.

Biz Bulgaristan dan Almanya ya gida urunleri satmaktayiz.
Bulgaristan a ozgu olan kasar peyniri,koyun peyniri,inek peyniri,kozlenmis kirmizi biber,ceviz,lokum,zeytin,zeytin yagi vb. urunler pazarlamaktayiz.

Almanya nin Reutlingen sehrine bagli Metzingen bolgesinde Turk ortagimiz bulunmaktadir.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye9 yazı
birde tavukçuluk nasıldır fransada? yetiştirip satmak

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Yeni Üye23 yazı
alüminyum küpeste korkuluk isi düsünürsen bursada üreticiyiz

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye14 yazı
www.ekodek.com.tr üretici firmayız sitemizi incelemeni isterim

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Üye433 yazı
pariste yapı marketlerde thermal paint/ ısı yalıtım boyaları 300 euroymuş ve polonyadan geliyormuş biz türkiyeden aynı malı senin markanla fason verelim ve 75 euro ya ısı yalıtımı yapan boya ve kaplamalar hemde yeni teknoloji seramik katkılı zaten bizde avrupaya fason üretiyoruz 4 yıldır.
mustafa 0505 224 15 80 bursa

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Yeni Üye71 yazı
Aksaraylimisin kardes..

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
Üye211 yazı
Krep(Crepe) sat. Fransada cok tutulan ve sevilen bir snack/fastfood az sermaye iyi kazanc diye biliyorum. Ben Hollanda da yapmayi dusunuyorum.
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info

Yerleşim Hollanda / RotterdamMeslek Sigortacy
Üye210 yazı
merhaba arkadaslar
italyada bulunan arkadaslar varmi aramizda

Üye210 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - auray56
Aksaraylimisin kardes..

evet aksarayliyim sen ?

Üye537 yazı
ben konu dısında bıseyler sormak ıstıyorum özur dıleyerek fransada kacak yada vıze suresı bıtmıs oturum ıznı olmayan bır turk ıcın ıs bulma konaklama calısma sart yada ıhhtımalı varmıdır turk topluluklarının arasında ?

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye96 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kajmeram
ben konu dısında bıseyler sormak ıstıyorum özur dıleyerek fransada kacak yada vıze suresı bıtmıs oturum ıznı olmayan bır turk ıcın ıs bulma konaklama calısma sart yada ıhhtımalı varmıdır turk topluluklarının arasında ?

Bahsettigin sartlarda seni calistiracak isadami icin bir suru para cezasi var .

Allah rizasi icin sana bir yatak veren cikarmi bilmem acikcasi .

Erdener Abi

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Serbest meslek
Yeni Üye18 yazı
zigon sehpa imalatı yapıyorum eğer orada pazar bulursan birlikte çok kazanabiliriz! mobilya aksesuar alanında talep senden ürün bizden.

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ymalat
Yeni Üye71 yazı

Ben bu yuzden ayrica 2 yil hapis ve 15 yil sirket yonetmeme cezasi aldim. Para cezasini gectim :(

Yalniz herkes kendi rizkini yer tabiki. Ayrica Fransa da artik eskisi gibi degil bu yilki kriz 2009 dan cok daha kotu bence.

Eger guvenebilsem kendime memlekete donecegim...

Ayrica Aksarayliyim buzmavisi68 kardes.

Yerleşim Fransa / AurayMeslek Di?er
Üye210 yazı
auray56 kardesim gercekten zor allah yar ve yardimcimiz olsun
bende fabrikadayim ama 2013 kriz gercekten olcak fransada gidisat cok kotu fabrikalarda durum cok kotu
ama bu kriz arifesinde bakalim kendi isimi kuracam ins karar verdim teker takma garaj isi
getirisi iyi zorlugu olmayan bi meslek hayirlisi
allah butun gurbette calisan kardeslerim gonlune gore versin

Üye210 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

meraba arkadasim

burda tabi var kacak calisann ama bunu kabul edecek birini bulabilmek onemli auray dedigi gibi cezalari cok buyuk r oturumu olanlar bile yeri geliyor kacak calistirmak istemiyorlar en azindan 1 yda2 gun calisiyo gibi gosteriyorlar polis geldiginde yeni basladi felan diyim cikmak icin isin isinden

Üye365 yazı
sayın auray56 yani selami abi biraz daha bekle haberlerde söylenenlere pek aldırış türkiye uçtu gidiyo falan eğer gerçekte varsa böyle bişe henüz 70 milyona ulaşmış birşey değil ülkenin kaymağını yiyen 5 milyon kişi için söyleniyor.
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR, ARTIK HERKES EDERİ KADAR

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye26 yazı
selam ben yurtdışından fotokopi toneri getirtmek istiyorum ebay gibi sitelerde satılıyor burda sadece bir firmanın tekelinde bana yardımcı olurmusun

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye210 yazı
gezginadam cumartesi turkiyeye geliyorum bulabilirsem gelirken getirebilirim
bana bilgileri yaz

buzmavisi@hotmail.fr