Ana içeriğe geç

Bilişim, İnternet, Elektronik, Bilgisayar

Üniversiteli Kardeşlerin İşine Katkı Yapmk İsteyn?

BaşlatanMUSTAFAAYDİNTarih04/11/2012 15:05:05Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Öncelikler kendimizi tanıtalım.
İsmim mustafa aydın. Selçuk Üniversitesi bilgisayar programcılığı mezunu ve Afyon Kocatepe üniversitesi işletme öğrencisiyim. 6 senedir yazılım işiyle uğraşmaktayım. uzmanlık alanım tasarım ve php-asp-xml dir.
İsmim Galip Şancı. Adnan Menderes Üniversitesi Bilgisayar programcılığı mezunuyum. 5 yıldır tasarım ve yazılım işiyle uğraşmaktayım. Uzmanlık alanım güvenlik kameraları, pc donanım. Grafik animasyon, Asp- asp.net

Bir yandan okuyup bir yandan işletmelerin reklam işlerini cüzi rakamlarla karşıla**** hem sizlere hem kendi okul giderlerimize katkı olmasını düşünerek yazılım sektörüne atıldık. Amacımız hem kendimize maddi olarak kaynak sağlamak hemde küçük ve orta ölçekteki şirketlere ucuz kaliteli web siteleri kazandırmaktır.

Bizler hiç bir kurumdan burs ve kredi almadan kendi alnımızın teri ile bu işe girmiş bulunmaktayız. Ve Bizlere çok büyük katkıları olan abilerimize burdanda teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Şimdi yaptığımız işler ve ücret klasmanını belirtelim.

Küçük ölçekli kobi işletme tanıtım web sitesi senelik 105 TL (7/24 teknik destek ve ücretsiz güncelleme)

Orta ölçekli flash destekli işletme tanıtım web sitesi senelik 175 tl (7/24 teknik destek ve ücretsiz güncelleme)

Forum kurma 75 TL
İşletmeye özel broşür, Reklam, Pano,kartvizit gibi tasarımlar tasarım adeti başına 25TL
İşletmenin sanal alandaki reklamı minimum 10000 tekil kişiye ulaşma garantisi ile 100 TL

Site güncelleme (beğenmediğiniz sitenize güncellik ve canlılık getirme gibi faaliyetler ) 80 TL

Fiyatlarımız esnektir, bizim amacımız, bize gelen müşterimizi memnun ederek yeni müşterilere kavuşmaktır.

Telefon ve iletişim bilgilerimiz:
Mobil 1: 0507 418 44 94
Mobil 2: 0541 335 75 35

Msn 1 : mustafaydin_35@hotmail.com
Msn 2 : freedesign42@hotmail.com

Referanslarımızdan bazıları:

www.efesmakina.com
www.afyoncam.com
www.turgutprefabrik.com
www.afyonmaliyemezunlari.com
www.afyonyumurta.com.tr

daha çeşitli referans isteyenlere özel mail aracılığı ile bilgi verilir.

Kazancınızın daim olması dileğiyle..
Kırmızı Beyaz Yarim

Yerleşim Türkiye / KırıkkaleMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye41 yazı
Ben komik gibi forum sitesi yaptırmak istiyorum bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum ercanyildiz19@hotmail.com 05323238994
Kararlılık ve doğruluk başarının anahtarıdır.
www.webnet19.com

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Yöneticilik
Üye658 yazı
Oncelıkle basarılar konikse benzer bir site yapabilırmısınız
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Editör5590 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - webnet19
Ben komik gibi forum sitesi yaptırmak istiyorum bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum

Komik bir site istiyorsanız bence sipariş vermek yerine kendiniz yapmayı deneyin. :)
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Şimdi bunları okuyunca . . . .

Koniksin aynısının tıpkısından kurulur 100 dolarınız peşinen alınır sonra ne haliniz varsa görülür diye bir ilan veresim geldi. İsmail abim affettsin.

web hem de net. Ama s harfinden muaf. İlkokul öğretmenimle hala her yaz görüşürüz ellerinden öperim. Allah uzun ömür versin.

Hadi bakalım. Sazan bile gelmez size kefal tutmak neyinize.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye94 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - akinselcuk
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - webnet19
Ben komik gibi forum sitesi yaptırmak istiyorum bu konuda yardimlarinizi rica ediyorum

Komik bir site istiyorsanız bence sipariş vermek yerine kendiniz yapmayı deneyin. :)

+1 benden..

Bu şekilde bir forumun belirtilen meblağa kurulması problem değil.

Önemli olan yılların deneyimi yanısıra içerik bence..

Bu vesileyle koniks editör ve yöneticilerine teşekkür ediyorum..
Türkiye'nin Çelik Villa Markası: SerVilla Çelik Villa - http://www.servilla.net - http://www.villamodelleri.com - http://www.e-villaproje.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mimar
Üye658 yazı
Sakın yanlıs anlasılmasın arkadasların tecrubesını sormak anlamında yazdım koniks tesekkurler arkadaslara basarilar
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans