Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Üretici Firmalar Aradığınız Satıcı Burda Oku

BaşlatanBireyselemeklilikTarih03/11/2012 20:05:09Yorum90

İlk mesaj
Üye658 yazı
Öncelikli olarak herkeslere merhabalar benim sorum çok basit üretmek mi daha zor üretip satmak mı üretmek mi daha kolay pazarlama mı pazarlamayı yapamayan şirket üretimi ne kadar devam ettirebilir, o zaman önemli olan iş gücü pazarlama gücü kalite marka olabilmek için yaygın dağıtım ve başarıya nasıl ulaşılır bir işletmenin en değerli birimi hangisidir pazarlamanın gücüne ne kadar inanırsınız en başarılı pazarlamacılar benimle çalışsın dermisiniz?
İnsanlara güveniniz nedir? İşletme sahibi olduğunuz şu anda nasıl yola çıktınız nerde idiniz nereye geldiniz nereye gelmek istiyorsunuz ?
Birinin ya da birilerinin elinden turmak sizin için ne kadar kolay ya da zor?
Burada kendine güvenen gerçek insanlar çok bunlara ne gibi imkanlar sunabilriniz?
En önemlisi nerede işletmeniz var ve üretimi yapmaktasınız bizlerle fikirlerinizi görüşlerinizi paylaşmak istermisiniz ?
Samimi anlatımlarınız ve yaklaşımlarınız için teşekkürler herkese bol kazançlar.
İşimiz insanların en güzel ve en zor günlerinde yanında olabilmek.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
90 yorum
Üye658 yazı
Nerden başladınız? nasıl başladınız, ne üretiyorsunuz nerde üretiyorsunuz girişimciye nasıl destek verebilirsiniz üretici firmalar sizleri kısaca tanıyalım. Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye87 yazı
üretimin de pazarlamanın da kendine göre zorlukları var. Ben mesela sattığım ürünleri fason olarak imal ettiriyorum. Rakibim firmalar genellikle ürünleri uzak doğudan getirip satıyor. Benim yaptığım daha çok hoşuma gidiyor demircisinden döşemecisine ,boyacısına kadar birçok insan para kazanmış oluyor. Fakat herkesin nazıyla da ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalıyoruz. Genellikle pazarlama işlerine ayrı , üretim işlerine ayrı kişilerin verilmesi bir nebze de olsa işi rahatlatıyor. Ama ürün sattığınız müşteri sizden mazeret istemiyor. Türkiyede profesyonel çalışma malesef zayıf.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Yeni Üye31 yazı

Bir işletme de tıpkı bir insan vücudu gibi,farklı işlevler gören fakat çalışma ve verimliliği diğer organlarla ilintili olan bir organizmadır.Hiçbir birim diğerini silecek ya da asimile edecek yeterliliğe sahip değildir,aksi takdirde silinenin işlev alanı belirlenmemiş demektir.
Sadece üretip yapan,sadece üretilen malı satan ve sadece pazarlama işi ile uğraşan işletmeler mevcuttur.Bu konuları ard arda neden açtığınızı anlamadım.Üretip,ürettiğiniz malın pazarlamasını yaparak satmak mı istiyorsunuz?İnsanlara güven vermek ya da güvenlerini kazanmak mı istiyorsunuz?Birilerinin elinden tutmak ya da birilerinin elinizden tutmasını mı istiyorsunuz?
Size faydası olacağını düşündüğüm bir söz söylemem gerekirse şu olur...Özel adı taşıyan bütün işletmelerde amaç kardır.Sadece itimat üzere bir iş yapamazsınız,her zaman azami ölçüde tedbirli olmak zorundasınız.Güven tebdire engel olmamalı.Güvensiz de iş yapamazsınız,lakin güveni de gevşeklikle karıştırmamalısınız.
Yapacağınız işinizde başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FeCr
Bir işletme de tıpkı bir insan vücudu gibi,farklı işlevler gören fakat çalışma ve verimliliği diğer organlarla ilintili olan bir organizmadır.Hiçbir birim diğerini silecek ya da asimile edecek yeterliliğe sahip değildir,aksi takdirde silinenin işlev alanı belirlenmemiş demektir.
Sadece üretip yapan,sadece üretilen malı satan ve sadece pazarlama işi ile uğraşan işletmeler mevcuttur.Bu konuları ard arda neden açtığınızı anlamadım.Üretip,ürettiğiniz malın pazarlamasını yaparak satmak mı istiyorsunuz?İnsanlara güven vermek ya da güvenlerini kazanmak mı istiyorsunuz?Birilerinin elinden tutmak ya da birilerinin elinizden tutmasını mı istiyorsunuz?
Size faydası olacağını düşündüğüm bir söz söylemem gerekirse şu olur...Özel adı taşıyan bütün işletmelerde amaç kardır.Sadece itimat üzere bir iş yapamazsınız,her zaman azami ölçüde tedbirli olmak zorundasınız.Güven tebdire engel olmamalı.Güvensiz de iş yapamazsınız,lakin güveni de gevşeklikle karıştırmamalısınız.
Yapacağınız işinizde başarılar dilerim.

Amacım sadece araştırma insanların bakış açısını ölçmek birilerinin destek olması birilerine destek olunması iyi satıcılar var kendilerine imkan verilmeyi bekleyen kşif edilmeyi bekleyen üreticilerin bunları görmesi lazım bunun için FARKINDALIK YARATMAYA ÇALIŞIYORUM.

Üye125 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik
Nerden başladınız? nasıl başladınız, ne üretiyorsunuz nerde üretiyorsunuz girişimciye nasıl destek verebilirsiniz üretici firmalar sizleri kısaca tanıyalım. Paylaşımlarınızı bekliyorum.

Adam ne yazsın ;
.Milletin ne ürettiğini ,ne sattığını yada iş hayatına nasıl başladığını mı merakı ediyor da yazıyor bütün bunları..Hayır, hiç sanmıyorum;
Cümlelerinden ben şunu çıkarıyorum:
Bu arkadaş sonuç itibariyle İŞ/AŞ arıyor.
Diyor ki;
"girişimciye nasıl destek verebilirsiniz"
"en başarılı pazarlamacılar benimle çalışsın dermisiniz?"
"Birinin ya da birilerinin elinden turmak sizin için ne kadar kolay ya da zor?"
"Burada kendine güvenen gerçek insanlar çok bunlara ne gibi imkanlar sunabilirsiniz?"
Arkadaşımız yazısından profili az çok ortaya çıkıyor, kendine güvenen,azimli ,başarılı.....

Bir Alıntıyla Bitireyim....
İnternette gördüğünüz o iş ilanına "niye beni seçsinler ki" karamsarlığıyla CV'nizi göndermekten vazgeçmeseydiniz acaba hayalinizdeki işi yapıyor olup daha mı mutlu olacaktınız?
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.

Rastlantıda olsa bizim seçimimizle de çıksa yapabileceğimiz bir şey yoktur. Benjamin Button/ KADER http://www.vidivodo.com/video/benjamin-button-kader-/322349

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Saty? / Pazarlama
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fukara13
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Bireyselemeklilik

Adam ne yazsın ;
.Milletin ne ürettiğini ,ne sattığını yada iş hayatına nasıl başladığını mı merakı ediyor da yazıyor bütün bunları..Hayır, hiç sanmıyorum;
Cümlelerinden ben şunu çıkarıyorum:
Bu arkadaş sonuç itibariyle İŞ/AŞ arıyor.
Diyor ki;
"girişimciye nasıl destek verebilirsiniz"
"en başarılı pazarlamacılar benimle çalışsın dermisiniz?"
"Birinin ya da birilerinin elinden turmak sizin için ne kadar kolay ya da zor?"
"Burada kendine güvenen gerçek insanlar çok bunlara ne gibi imkanlar sunabilirsiniz?"
Arkadaşımız yazısından profili az çok ortaya çıkıyor, kendine güvenen,azimli ,başarılı.....

Bir Alıntıyla Bitireyim....
İnternette gördüğünüz o iş ilanına "niye beni seçsinler ki" karamsarlığıyla CV'nizi göndermekten vazgeçmeseydiniz acaba hayalinizdeki işi yapıyor olup daha mı mutlu olacaktınız?

tesekkusler aynen bunuda anlayan anlayanlar olacak basarıli ıs adamı uretıcı elındem tut basarılı ınsanı ınsanları bul pazarlamanı arttır Gelecegin ısADAMLARI SENINLE DOGSUN

Üye658 yazı
Türkçe de bir deyim vardır: '' Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyeceksin'' bilmem anlatabildim mi?
Kendisi bizzat üretici olan firmalarla ürünlerini pazarlamak için görüşmeler yapmak istiyorum. Özellikle istanbulda üretim yapan ve pazarlamanın gücüne inanan bir takım destekleri fazlası ile sunacak olan girişimci ruha destek verecek değerli üreticilerin ciddi tekliflerini beklemekteyim.
LÜTFEN ÜRETİCİ OLMAYIP ÜRETİCİ İMİŞ GİBİ KENDİ ALIP BANA SATTIRMA GAYESİ İLE İLETİŞİM KURMAYINIZ.
LÜTFEN SADECE ÜRETİCİLER. AMCIM İLK ELDEN ÇOK ETKİLİ FİYAT AVANTAJI İLE SAHADA ÜRÜNLERİNİZİ YAYABİLMEK

Yeni Üye72 yazı
sayin bireysel emeklilik bir konu daha acmissiniz. tema ayni oldugu icin yazimi kopyala yapistir yapiyorum buraya

merhaba koniks uyeleri

bir malin pazarlamasini en iyi yapabilecek insan mali ureten kisidir.pazarlamada tecrube farketmez.onemli olan niteliktir.mesela mali almanyaya yollamak istiyorsunuz. burada almanyayi bilen bir kisi senelerin pazarlama tecrubesine sahip kisiden en az 10 kat degerlidir.en onemli ozelligi dil biliyordur.(turkiye icin konusursak istanbulda uretilen bir mali malatya pazarinda tanitabilecek en iyi kiside malatyadaki alicilari bilen kisidir,malatyali olup olmamasi farketmez).ayrica urunun almanyada hangi fiyatlarda ve sartlarda gittigini bilir.

mesela makina pazarlamacisi lazim. bu adam ise alinir ve kendisi makina yapacak seviyeye gelene kadar egitim verilir.bu asamada makinalarin hammaddesinin kalitesini ogrenir.diger firmalarla arasindaki farklari ogrenir.elektronik beynin siemens ten alindigini gorur(baska markada olur) ama rakip firma cin mali takiyordur ucuz olsun diye.bazi parcalarin paslanmaz celikten yapilmasinin daha avantajli oldugunu gorur.bunun gibi cok sey siralarim ama birkac ornek yeterli.en sonunda da kendisine bir urun yaptirirsiniz. bu adam usta olmaz ama dunyanin en nitelikli pazarlamacisindan birisi olmustur zaten.makinayi biliyor,almanca biliyor ve pazari ve almanyayi biliyor.ayrica kendisine yonlendirilen sorulari da mutlaka cevaplar.

herkese basarilar.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye658 yazı
Birilerine fırsat vermek verdiğin fırsatla ürünlerinin satılmasını sağlamak ve girişimciliğe destek olmak bu kadar zor olmamalı sanırım.
Gerçek üreticilerin emeğinin gücü ile binbirzorlukla bir yerlere gelmiş emeğe sayğı duyan alınterinin karşılığını fazlası ile verecek bireylerin üreticilerin çok ciddi tekliflerini beklemekteyim
Kendime olan öz güvenim ve ikna yeteneğim pazarlama gücüme inancım sonsuzdur.
Umarım aradığım gerçek desteğini içinizden bir kaç kişi sunar...

Üye658 yazı
Gerçek bir üreticiden hala çok ciddi bir teklif almış değilim lütfen özellikle istanbulda imkan sunabilecek ürünlerinin pazarlanmasını isteyen üreticiler bu işi sadece ek gelir olarak yapacam eğer araç desteğiniz olursa çok daha başarılı ve çok daha fazla ürün satışı yapabilim.
ÖZELİKLE GIDA ÜRETİCİLERİ POŞET STREÇ FLİM ALAMİNYOM FOLYO VB ÜRETİCİLERİ TEMİZLK ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ VE MÜMKÜNSE TANINMIŞ MARKA VE KALİTESİNE GÜVENEN ÜRETİCİLER lütfen ciddi tekliflerle geliniz birlikte kazanalım.

Üye658 yazı

Büyük iş adamlarına ya da büyük girişimcilere baktığımızda arkalarında hep bir destek vardır kiminin parası vardır ürünü alır satar ya da üretim yapar kiminin pazarlama yeteneği vardır ama ürün alacak ya da yapacak parası yoktur, ben üniversite mezunu finans alanında yedi sene deneyimi olan finans alanında pazarlama işi uğraşmakta olan bir bireyim, iyi bir pazarlamacıya her zaman ihtiyacım var iyi bir pazarlamacı ile part time çalışabilirim diyen tüm üreticiler ana bayiler toptancılar farklı pazarlama olanları için tekliflerinizi beklemekteyim.
İstanbul güngören esenler bağcılar.

Üye658 yazı
Üretici firmalardan ciddi teklifler beklemekteyim hala istediğim ve arzu ettiğim tarzda bir teklifle karşılaşamadım ciddi olanlar ve sadece üretici olanlar teklif sunarlarsa sevinirim ek iş olarak şirketinizin ürünlerini pazarlamak istiyorum özellikle istanbulda üretim YAPAN işletmelerin.
BÖLGE OLARAK GÜNGÖREN BAĞCILAR VE ESENLERDE PAZARLAMA YAPMAK İSTİYORUM

Üye658 yazı
Gerçek bir üreticiden hala çok ciddi bir teklif almış değilim lütfen özellikle istanbulda imkan sunabilecek ürünlerinin pazarlanmasını isteyen üreticiler bu işi sadece ek gelir olarak yapacam eğer araç desteğiniz olursa çok daha başarılı ve çok daha fazla ürün satışı yapabilim.
ÖZELİKLE GIDA ÜRETİCİLERİ POŞET STREÇ FLİM ALAMİNYOM FOLYO VB ÜRETİCİLERİ TEMİZLK ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ KIRTASİYE ÜRÜNLERİ ÜRETİCİLERİ VE MÜMKÜNSE TANINMIŞ MARKA VE KALİTESİNE GÜVENEN ÜRETİCİLER lütfen ciddi tekliflerle geliniz birlikte kazanalım.
ARAÇ DESTEĞİ OLURSA ÇOK DAHA BAŞARILI OLURUM.

Üye658 yazı
Lütfen sadece ciddi üreticiler iletişime geçsinler belli imkanları sunamayacak olanlar lendini işletme sananlar değil hala istediğim teklifleri alamadım ne olur sadece üreticiler

Yeni Üye18 yazı
Merhaba, 2012 Mayıs'da üretimine başladım. Türkiye'de rakibi yok denecek kadar az bir ürün. Avrupada ise 2 adet rakibi var. Üretim tecrübemiz olduğundan imal sürecinde bir sıkıntımız yok. Fakat yıllardır tek bir firmanın tedarikçisi olduğumuzdan dolayı pazarlamamız biraz zayıf. Bize bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?..

ürettiğim ürünün görselleri için, www.balkonsaksisi.com ve www.facebook.com/minigarden.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Yanıt bekliyorum iyi çalışmalar.
Kalite kontrol edilmez, Üretilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye658 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mikrolazer
Merhaba, 2012 Mayıs'da üretimine başladım. Türkiye'de rakibi yok denecek kadar az bir ürün. Avrupada ise 2 adet rakibi var. Üretim tecrübemiz olduğundan imal sürecinde bir sıkıntımız yok. Fakat yıllardır tek bir firmanın tedarikçisi olduğumuzdan dolayı pazarlamamız biraz zayıf. Bize bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?..

ürettiğim ürünün görselleri için, www.balkonsaksisi.com ve www.facebook.com/minigarden.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Yanıt bekliyorum iyi çalışmalar.

ÜRÜNLER OLDUKÇA GÜZEL YAKIN ZAMANDA SANIRIM FUARDADA OLACAKMIŞINIZ BEN SİZE DESTEK OLMAK İSETRİM ŞARTLARDA ANLAŞIRSAK bana sunabilceğiniz imkanları özelden yazarmısnız yeriniz nerde..
üretim siizn mi...

Üye658 yazı
Ureticilerin tekliflerini beklemekteyim

Üye658 yazı
Ciddi üreticilerden teklifler beklemekteyim ürünlerinizin pazarlamasını çok iyi yapabilirim özellikle istanbulda ki üreticiler araç desteği verirseniz çok daha başarılı olurum söz konusu yapacağınız teklifi sadece part time yapacam.
CİDDİ TEKLİFLERİ ACİL BEKLEMEKTEYİM.
GIDA,TEMİZLİK,OYUNCAK,KIRTASİYE,POŞET,VB SEKTÖRLERİN HEPSİNDEN GELECEK TEKLİFLERE AÇIĞIM LÜTFEN SADECE DİREK ÜRETİCİLER ARACILAR YAZMASIN.
TEKLİFLERİNİZDE İŞİNİZİ KENDİNİZİ FİRMANIZI VE WEBSİTENİZİ MUTLAKA BELİRTİNİZ

Yeni Üye68 yazı
bireysel kardeşim gelecek teklifler pekte kayde değer olmaya bilir . öncelikle piyasadaki sirkülasyonu olan ürünü belirle fiyat analizine gir..eminimki o ürünü istoçta bulmanda mümkün olacak ; ufak çapta bir sermaye ile yol alırsın die düşünüyorum..
hanioglu85

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye21 yazı
merhabalar bir arkadaşımın önerisiyle siteyi öğrendim...üretim, ihracat ve toptan bujiteri işi yapan bir firmanın bölge bayisiyim.
bujiteri ürünlerimizi pazarlamak yada dükkanında satmak isteyen arkadaşlara, birinci elden yardımcı olabilirim. ürünlerimizin görselleri web sitelerimizde mevcuttur.
ismail...05428916472

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ticaret
Üye658 yazı
Ciddi üreticilerden teklifler beklemekteyim ürünlerinizin pazarlamasını çok iyi yapabilirim özellikle istanbulda ki üreticiler araç desteği verirseniz çok daha başarılı olurum söz konusu yapacağınız teklifi sadece part time yapacam.
GIDA,TEMİZLİK,OYUNCAK,KIRTASİYE,POŞET,VB SEKTÖRLERİN HEPSİNDEN GELECEK TEKLİFLERE AÇIĞIM LÜTFEN SADECE DİREK ÜRETİCİLER ARACILAR YAZMASIN.
TEKLİFLERİNİZDE İŞİNİZİ KENDİNİZİ FİRMANIZI VE WEBSİTENİZİ MUTLAKA BELİRTİNİZ.
GERÇEK ÜRETİCİLER....
LÜTFEN TEKLİFLERİNİZDE WEB SİTENİZİ VE SUNABİLCEĞİNİZ İMKANLARI BELİRTİNİZ.
SERMAYEM YOK ÖZGÜVENİM VE PAZARLAMA GÜCÜMÜ OLAN İNANCIM TAM EK İŞ OLARAK YAPACAM BU İŞİ ARACIM YOK ARAÇ SUNARSANIZ DAHADA BAŞARILI OLURUM.
ÇOK ÖNEMLİ NOT: BAZI ŞİRKETLER KENDİLERİNİ MİLYON DOLARLIK İŞLETME GİBİ GÖSTERİP ZAMAN HIRSIZLIĞI YAPMAKTADIRLAR İŞLETMENİN YANINA GİTTİĞİNDE 20 METRE KARE BİR YAZAHANE İLE KARŞILAŞIYORSUNUZ.
LÜTFEN GERÇEKTEN ÜRETİCİ OLANLAR VE GERÇEKDEN EK İŞ OLARAK YAPACAĞIM BU İŞİ İÇİN BANA YAZIMDA SUNDUĞUM DESTEĞİ VEREREK PAZARLAMANIN GÜCÜNÜ TECRÜBENİN FARKINI GÖRMEK İSTEYEN FİRMA YÖNETİCİLERİ VE SAHİPLERİ İLETİŞİME GEÇSİN.
WEB SİTESİ DAHİ OLMAYAN SÖZDE İŞLETMELERİN TEKKİFLERİNE KAPALIYIM.
CİDDİ ÜRETİCLERİN TEKLİFLERİNİ BEKLEMEKTEYİM ACİL..

Üye658 yazı
ilan günceldir.

Üye159 yazı
bize gösterdikleri principle of marketing kitabının yazarı ve tüm dünyaca tanınan prof dr philip kotler hiç bişeyden anlamıyomuş yukarıda yazılanlardan bunu çıkardım

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Üye159 yazı
şirket ya da üretici seni neden işe alsın ya da seninle neden iş yapsın onu açıklarmısın burda

Üye159 yazı
bi cv ye bakar hacı girişimciysen bul bi mal pazarla bireysel emeklilik alanında bu kadar iyiysen birinciliklerin falan var neden ek iş istiyosun sonuçta bu kadar başarılı bi insanın geliride başarısıyla doğru orantılı olmalıdır diye düşünüyorum
benimde altıma araba verseler bende gezip pazarlarım sonuçta bi kaybım olmıycak

Üye159 yazı
abi iki üniversite okudun girişimcinin tanımı risk alan kişidir bankacılık la uğraştığına göre iibf mezunusundur devletle ne alakası var bunun memursan ek iş yapamazsın girişimciysen bırakçaksın mevcut işini yeni işinle ilgileneceksin daha önceki konunda da söylemiştim
neyse sana kolay gelsin ama ben üretici olsam malımı sana pazarlatmam daha ne anlatmak istediğini bile anlamak için çaba sarfediyorum yukarda yazdıkların çok karışık ve anlaması güç 7 yıldır görev yaptığın bankada günde kaç saat çalışıyorsun da üstüne pazarlama yapıcak vakit buluyosun ciddi merak ediyorum ismini buraya yazamassan özel mesaj atarmısın ciddi öyle bi esneklik varsa başvurayım o bankaya

Üye658 yazı
GERÇEK ÜRETİCİLER....
SERMAYEM YOK ÖZGÜVENİM VE PAZARLAMA GÜCÜMÜ OLAN İNANCIM TAM EK İŞ OLARAK YAPACAM BU İŞİ ARACIM YOK ARAÇ SUNARSANIZ DAHADA BAŞARILI OLURUM.
ÇOK ÖNEMLİ NOT: BAZI ŞİRKETLER KENDİLERİNİ MİLYON DOLARLIK İŞLETME GİBİ GÖSTERİP ZAMAN HIRSIZLIĞI YAPMAKTADIRLAR İŞLETMENİN YANINA GİTTİĞİNDE 20 METRE KARE BİR YAZAHANE İLE KARŞILAŞIYORSUNUZ.
LÜTFEN GERÇEKTEN ÜRETİCİ OLANLAR VE GERÇEKDEN EK İŞ OLARAK YAPACAĞIM BU İŞİ İÇİN BANA YAZIMDA SUNDUĞUM DESTEĞİ VEREREK PAZARLAMANIN GÜCÜNÜ TECRÜBENİN FARKINI GÖRMEK İSTEYEN FİRMA YÖNETİCİLERİ VE SAHİPLERİ İLETİŞİME GEÇSİN.
CİDDİ ÜRETİCLERİN TEKLİFLERİNİ BEKLEMEKTEYİM ACİL

Üye658 yazı
GERÇEK ÜRETİCİLER....

Üye658 yazı
İlan güncel olup İLANI AÇMIŞ OLDUĞUM TARİHTEN BUGÜNE KADAR BİR ADET CİDDİ TEKLİF GELMEMİŞTİR.
Gayri ciddi tekliflere kapalıyım.
Lütfen okuyup anlayıp gerçekten üretici iseniz teklif sununuz.
Ürünlerinizi part time satmak istiyorum istanbulda yaşamaktayım 7 yıldır pazarlama alanında tecrübem vardır.
Sermayem yoktur.
Ürünlerinizin istanbul bazında tanıtımını yaparım.
Özellikle istanbullu üreticilere duyurulur.
Pazarlama yapamk istediğim bölgeler ESENLER GÜNGÖREN VE BAĞCILAR

Üye658 yazı
GERÇEK ÜRETİCİLER....