gelişmekte olan bir bölgeden küçük bir dükkan veya iş yeri al kirasıyla idare et yada . daha çok kazanmak istiyorsan iş yapmak isteyen sermayesi yeterli olmayan birini bul. ortak iş yapın.
Yazıyı gönderen - saban2510 gelişmekte olan bir bölgeden küçük bir dükkan veya iş yeri al kirasıyla idare et yada . daha çok kazanmak istiyorsan iş yapmak isteyen sermayesi yeterli olmayan birini bul. ortak iş yapın.
kazanmak istiyorsan iş yapmak isteyen sermayesi yeterli olmayan birini bul. ortak iş yapın. BU KISMINA KATILIYORUM. Tabi ki "al paramı sen ne yaparsan yap,kara ortağım "mantığıyla değil..ortaklığın her safhasında kontolü elden bırakmayacağınız ortam oluştuktan sonra....
kelebek etkisi;Hayatta yaşamak zorunda olduğumuz şeyler vardır. Ve bunları önceden bilemeyiz.
Noktasini bolgesini iyi hesapla****,arsa al derim ben sana, yada belediye sinirlari disinda Tarla vasfinda toprak al,belediye o bolgeye imar getirince senin 40K TL paran nasil yukseleleck gor .
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz