Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Seyyar Çorbacı

BaşlatanbtlTarih30/10/2012 13:38:45Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye29 yazı
merhaba arkadaşlar istanbul da ikamet ediyorum ben özel dizayn edilmiş bir seyyar çorba arabasıyla çorba satmak istiyorum.Bizim yöreye özel bir aylık bir süreçte oluşan içinde onbeş çeşit karışımdan oluşan annemin özenle yaptığı ve içenlerin birdaha içtiği bir çorba.Özellikle soğuk havalarda işlek bir caddede kasesini 2 tl den satabilirmiyim.günde en az 100 kase satsam 200 tl maiyeti ise 20 tl sizce yapılabilirmi.Bu işin beldiye ayağını nasıl halledebilirim.Yorumlarınızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbul
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye178 yazı
öncelikle belediye işini halledemezsin kaçak yapacaksın bu işi.
ve yapmanı öneririm karlı bir iş.fakat denemeden bu işler olmaz hemen yarın tezgahı ayarla ve öbür sabah satmaya başla,ne olcağını görürsün..bu tarz az sermayeli işlerde fazla düşünmeye gelmez,karar ver ve yap kaybedecek bir şeyin yok gibi gözüküyor...
kolay gelsin
metin44
gerçek girişimci için para kazanmak veya kaybetmek,yaşadığı heyecanın yanında sadece bir detaydır!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye360 yazı
güzel bir fikir. benim de hep "acaba" deyip düşündüğüm, bir türlü de cesaret edemediğim bir iş. tecrübesi bile merak uyandırıyor. bu arada ekim ayından bu yana yaptınız mı bu işi, başladınız mı?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı

Çorba satıyor musunuz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli