İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
E-kuyumculuk Yapmak İstiyorum. . . .
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorumU
Yeni Üye87 yazı
A
Yeni Üye95 yazı
internette altın satışı çok zor ve zahmet isteyen bir işdir. sürekli mal takibi yapmak fiyatı değiştimi değiştirmek zorundasın. sana kolay gelsin
S
Üye554 yazı
müsteri bankayı bile tercih etmiyor altın konusunda direk kuyumcuya yöneliyor ki internetten satıs cook zor olsa gerek yapan varmı var bir iki tane .
F
Yeni Üye28 yazı
Veya 100 gr altın aldım diyelim kargo ile mi bana gelicek ? Ürün kargoda kaybolursa sorumlu kim olacak ?
1 hafta içine değiştirmek istedim diyelim bende kargo ile geri gönderdim diyelim sorumluluk kimde olacak ?
M
Yeni Üye12 yazı
ya aslında sadece altın olarak bakmayalım saat olur gümüş takı olabilir veya fantastik yüzük kolye (piyasada fazla olmayanlardan)ayrıca birde siparişle gümüş tasarım bölümüde düşünüyorum ve birde bana kaça mal olur.teşekkürler....
E
Yeni Üye74 yazı
internet üzerinden altın satışı şuan zaten patlamış durumda bazı büyük kuyumcular 12 ay taksitle altın satıyorlar ve satışları da iyi seviyede. Burada mesele kargo güvenliği ve bu piyasada yer edinebilecek kadar güçlü olmak.
M
Yeni Üye12 yazı
peki fiyat konusunda bilgisi olan arkadaşlar varmı??yorum bekliyorum lütfennn
E
Yeni Üye53 yazı
30/10/2012 : 02:34:51#8
Web sitesi
Alıntı
Hocam merhaba;
Bu işe benzer pırlanta satan birine web site kurduk.
Eğer düşünürseniz yardımcı olabiliriz. Lakin birkaç arkadaşında dediği gibi kargo işi sakat ama bununda kolayı var.
Her ilden ortak bulman lazım. Örnek çiçek sepeti gibi.
Aksi takdirde hangi il ise örnek: istanbulkuyumcu, mersin kuyumcu gibi yapmalısınki hakkında kısmında sadece o ile göre çalıştıgını belirtmelisin.
Bu işe benzer pırlanta satan birine web site kurduk.
Eğer düşünürseniz yardımcı olabiliriz. Lakin birkaç arkadaşında dediği gibi kargo işi sakat ama bununda kolayı var.
Her ilden ortak bulman lazım. Örnek çiçek sepeti gibi.
Aksi takdirde hangi il ise örnek: istanbulkuyumcu, mersin kuyumcu gibi yapmalısınki hakkında kısmında sadece o ile göre çalıştıgını belirtmelisin.
Web Tasarım ve Programlama
G
Üye639 yazı
Selamlar.
0539 718 4366 dan ulaşırsanız elimden geldiğince size bilgi veririm.
gerçi benim pazarımı etkileyeceksiniz ama sağlık olsun.Birileri iş yapmaya çalışıyorsa yardımcı olmak iyi olur.Biz sana yol açarız Allah da bize.
0539 718 4366 dan ulaşırsanız elimden geldiğince size bilgi veririm.
gerçi benim pazarımı etkileyeceksiniz ama sağlık olsun.Birileri iş yapmaya çalışıyorsa yardımcı olmak iyi olur.Biz sana yol açarız Allah da bize.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz